Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że to kretyńskie pytanie

Czy odwozili was kiedyś policjanci z dyskoteki do domu ?

Polecane posty

Jak sobie przypominam swoją przeszłość to chyba ze 3 razy odwoziła mnie z dyskoteki policja do domu. I przepraszam bardzo ale nic wtedy złego nie zrobiłam. Po prostu za pierwszym razem wracałyśmy z koleżanką po ciemku przy autostradzie do domu i zatrzymała się policja żeby nas chyba wylegitymować i zapytać czemu idziemy taką drogą o takiej nieprzyzwoitej godzinie. Jak powiedziałyśmy że nie mamy czym wrócić do domu to zaproponowali że resztę drogi nas podwiozą pod dom. Za drugim i trzecim razem podchwyciłam ten że tak powiem - nietypowy pomysł - i jak nie miałam czym wrócić to sama podchodziłam z koleżanką do radiowozu i za każdym razem nie odmawiali.. Hehe.. Oczywiście to było tylko parę razy, bo bez przesady. Za każdym razem razem jednak wywiązywała się bardzo ciekawa rozmowa i odwozili mnie pod sam dom.. :> Tylko taka sprawa że .. hmmm... jest to że tak powiem wbrew przepisom zachowanie (i oni o tym wiedzieli), choć jednak bardzo miłe. Także dziewczyny. Jak całą kase wydacie na nocne szaleństwa i nie macie za co wrócić do domu to polecam użyć swojego uroku osobistego do namówienia policjantów albo straży miejskiej do odwiezienia do domu. :D :P Acha i jeszcze jedno. Jeśli jakiś podszywacz napisze coś o robieniu loda czy o innych kafeteryjnych bzdetach to uprzedzam odpowiednio wcześniej że ja się bardzo szanuję i nie robię takich rzeczy :P A policjanci też pełna kulturka i bardzo mili :) A odnośnie tych co napiszą że kobiety to wykorzystywaczki i materialistki to odpiszę też z góry, że mówią tak zazwyczaj Ci mężczyźni którzy mają kompleksy i nie mają nic do zaoferowania kobiecie, bo Ci którzy mają się za zaradnych mężczyzn i za dżentelmenów to uważają takie rzeczy wręcz za oczywiste.

Gość może ktoś wie
może ci te pomysły zycie uratowały a może cnotę. Na drogach w nocy różnie bywa.

Oczywiście zawsze placilam im w naturze. jak nie od razu to umawialismy sie potem na grupowy seks z kilkoma policjantami i bylo super, bo ja lubię takie zabawy :)

Gość ..Zenobiusz..
a za paliwo kto zaplacil bura suuko?? podatnicy placa,czyli ja tez 😡