Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaa waga

Lwy zodiakalne - mezczyzni, co mozecie o nich napisac?

Polecane posty

Gość ciekawskaa waga

Gość oksana trawinska
lew i waga, swietne polaczenie-albo sie pozabijaja, albo beda kochac szalenie....maja ogromne temperamenty lew potrafi zdradzac...

Lew? Nie widziałaś mojego kota! Rudy porąbaniec...związał się z taką ładną czarnulką, a ostatnio go przydybałem jak za jaką pręgowaną dziwką biegał :o

Gość lew zdradza

Gość vavavavavava
a ja sadze ze lew jest wierny,opiekunczy,rodzinny,ale cholernie uparty

Gość EGOCENTRYCY
ZAPATRZENI W SIEBIE UWIELBIAJą MóWIć - O SOBIE OCZYWIśCIE I OCZEKUJą CIąGłEGO UWIELBIANIA ICH OSOBY. KRYTYKI NIE ZNOSZą

Ja jestem lwicą, i mój mężczyzna też lew - ma diabelny temperament, uwielbia się do mnie dobierać, jest inteligentny, ma dryg do organizowania różnych rzeczy, ludzie go lubią, gdzie się nie pojawi, tam jest go pełno. Jest kochany, opiekuńczy, cudowny, wspaniały :) .. czasem nie wie, co to \"nie\".. ale ogólnie jest ZAJEBISTY!

Gość gjnfjgdd
egoisci , wyrozumiali , uparci ale potrafiacy isc na kompromis, w łóżku wspaniali, czuli , opiekuńczy, wyrozumiali, kochajacy ale w pisaniu o uczuciach niezyt wylewni, zabawni, otwraci.

Gość mówi kot
Co się nie zgadzasz ,przecież tu zachodzi inna sytuacja we wzajemnych relacjach .W Twoich przypadku patrzysz na ten układ z perspektywy kobiety lwicy i mężczyzny wagi ,co może rzeczywiście się nie sprawdzać w praktyce .Natomiast połączenie kobiety wagi będącej trochę kokietką ,...trochę dyplomatką , i mężczyzny lwa z dużą dozą godności daje całkiem inny pozytywny efekt .Dodatkowo oboje mają silne poczucie sprawiedliwości .W każdym bądź razie ja bym taki układ sobie chwalił , ale to są tylko takie moje horoskopowe dywagacje .:)

Gość to wam cos pwoiem
ja waga on lew........zakochani bez pamieci...tyle uniesien...seks cudowny, ogromne temperamenty, bez granic tak mocno dopasowani....tak czuli, tyle pieknych chwil, tak do siebie podobni, konczylismy swoje zdania, doslownie...idealnie wszystko...zbyt bajkowo??? ktos napisal "albo sie pozabijaja albo szalenie beda kochac... kochali do szalenstwa.......on nie wytrzymal poddal sie...presja otoczenia, on z "innego swiata" rodzina....itp............ zrywamy kontakt, ale uczucie ciagle jest..nie tak latwo ugasic ten zar...........

Gość to wam cos pwoiem
dodam jescze - lew apodyktyczny, czuly, opiekunczy, pieszcoch..wiecznie spragniony seksu..waga ma podobnie ;-) dobrani..... lew lubi miec to co chce...waga tez........uparci i on i ja...spelniajacy swoje zachcianki, by uszczesliwiac... lew zaradny, bystry...."ma co chce zawsze" jednakze w konfrontacji z rzeczywistoscia czasem okazuje sie tchozem...wladaja nim silne emocje, ktore czasem go gubia..wtedy ucieka....

Gość to wam cos pwoiem
wierzcie lub nie polaczenie pelne ognia, namietnosci........cos niesamowitego......... jednak kazdy jest inny........

Gość a dlaczego pytasz

Gość po to aby wpisal sie tu BMI
:D

Gość lew=zdradzacz

Gość gdyrhtigkfokjg
właśnie, gdzie jest BMI? brakuje go... ja chce własnie zapolować na Lwa, jakie sidła polecacie? :D