Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy zycie jest

Za 3 godziny polkne garc tabletek i zasne

Polecane posty

Gość **************
o jaaaa a jakie mozecie miec problemy??chlopak rzucil czy moze zdradzil???????

Gość aveline
jezeli ktoś pisze takie rzeczy to chyba włwśnie tego oczekuje by mu pomóc, uratować, ktoś kto nie oczekuje pomocy i wsparcia nie pisałby takich rzeczy...po prostu nie oznajmiałby tego światu.. Interesuje mnie..

Gość będziesz tego żałować
Mój kibel jest tak zwanym otwartym kiblem dla potrzebujących , jeżeli ktoś potrzebę czuje to nie śmię odmówić , nawet księdzu nie odmawiam ostatniej 'posługi' , co mnie zależy , niech sobie srają spokojnie, przy wyjściu z kibla niektórzy wrzucają do skrzynki nawet banknoty w wysokości 10 zł. , chyba z wdzięczności :)

Gość do dupy zycie jest
nie mam juz sil plakac ale nawet teraz widze jacy ludzie sa, zbiegowisko powstalo zainteresowanych osob

Gość eeeeeeeeeeeee
Ka____ - widzisz, mozna postapic rozsadnie. i tym sie roznisz od autorki topu. autorko/-rze - wyobraz sobie, ze NIGDY nie udaje zainteresowania, jesli ktos ma problem i prosi o pomoc. ale ty tej pomocy widocznie nie potrzebujesz, sama wiesz najlepiej - walnac topik pt."zabije sie za chwile", jakich tu sporo, zamiast napisac o co chodzi?

Gość Tak nie rób
Zbiegowisko. Ludzie zainteresowali Tobą po prostu.

Gość eeeeeeeeeeeee
WIEC PYTAM SKORO CI JUZ WISI TO PO CO PISZESZ. jak widac ci nie wisi, he?

Gość do dupy zycie jest
wiesz co Eeee, moglabym napisac jak to wszystko wyglada ale ty i reszta osob zmieszalaby mnie z blotem

Gość **************
do dupy jest zycie---> mozesz napisac co soe stao??Czy to po prostu taki dol bez powodu??

Gość OMG***
kimkolwiek jestes zastanow sie nad zyciem i jego pozytywami, bo nie mozna wiecznie widziec ciemnych stron, nawet jesli przewazaja. Cokolwiek postanowisz baw sie dobrze Milej nocy dla tych , co sie nie zabija , tylko beda dzielnie stawiac czola zyciu i doceniac, to co osiagaja :)

Gość polknij i bedzie
jednego psycho mniej

Gość eeeeeeeeeeeee
do dupy zycie jest - to co nazywasz zmieszaniem cie z blotem to byl zabieg celowy (choc bynajmniej miesania z blotem nie bylo w jego celu). nie bede wyjasniac o co chodzi, z roznych wzgledow. chcesz, to pisz, o co biega, ja mam podejscie takie, jak napisalam wczesniej. chcesz, to olej. twoja decyzja.

A mnie się chce fajnie żyć :) Destruktorów własnego życia nikt nie zatrzyma, nawet nie warto ich namawiać , mają opracowany plan w jaki sposób się znaleźć za cmentarzem, więc skoro tak chcą to nie przekonam nikogo.

Gość do dupy zycie jest
ja tez kiedys zylam:( teraz juz nie widze nawet slonca:(:(

Gość eeeeeeeeeeeee
będziesz tego żałować - oj, z tym cmentarzem to roznie bywa :) do dupy - jest noc, wiec slonca nie ma ;)

Gość aveline
chyba ci zalezy na zainteresowaniu skoro robisz szum wokół swojej osoby, nie marudz z tego powodu tylko sier ciesz ze nie wszystkim jest to obojętne

Gość kokokoko
do dupy: nie widzisz bo jest noc :*

Gość do dupy zycie jest
nie chce szumu:( zle odebraliscie to wszystko.Zostawcie mnie:(

na swojską kiełbasę idę i kaszankę własnej roboty, nareszcie :) się doczekałem , pomagałem przy uboju i gotowaniu kaszy , teraz nagroda , fantastyczne są te smaki :)

Gość eeeeeeeeeeeee
nie zostawimy.

Gość przestan

Gość przestan
napisze ci co jest do dupy patrzec na umierajacego ojca w cirpieniach na raka przez 3 lata

Gość przestan
chcesz wiedziec co jeszcze jest do dupy to ci powiem patrzec jak ojciec cierpi i niemóc mu pomóc słyszec od lekaży ze ostatnie 3 dni a okazuje się ze dlużej nasłuchiwac kazdego oddechu z obawa kiedy koniec

Gość przestan
miec barta chorego na schizofrenie ktory cie za nic okłada i nikt ci nie moze pomoc bo ON JEST CHORY a sam leczyc sie nie bedzie bo on uwaza sie za chorego a w szpitalu go nie chca bo za drogo

Gość **************
przestan ---> wspolczuje ci bardzo :(:(:(

Gość eeeeeeeeeeeee
przestan - przykro mi. w tej sytuacji mozesz pozwoli mu godnie odejsc.

Gość **************
przestan -- moja siostra tez:( ale bierze leki i jest na razie ok przenigdy nie chce ,zeby wrocilo to co bylo, najgorsze chwile w moim zyciu:(:(:(

Gość przestan
musze juz konczyc ale dobrze pomysl nad tym co robisz czy twoje zycie jest na prawde az takie zle czy brak ci moze takich wrazen jake ja mam :( a powiem ci ze jak cie ktos oklada to nie wiem co bardziej boli ten fizyczny ból czy ten psychiczny ta bezsilnośc ze nic nie mozesz zrobic i ze niczym w zyciu sobie nie zasluzylam na cos takiego

przestan - czy mógłbym Tobie w jakiś sposób pomóc ? Bardzo współczuję , mocna jesteś , chyba jedna na milion :)

Gość przestan
dziekuje wam wszystkim pisalam to dla tej autorki nie zeby sie nad soba rozczulac - zycie jest ciezkie ale zyc trzeba bo nikt nie zyje tylko dla siebie ale takze dla innych a samobojstwo to czysty egoizm nic wiecej trzeba patrzec jeszcze dalej a nie poza czubek własnego nosa. Ps. Ojca juz nie mam mimo staran - nie udalo sie ale takie jest zycie wiec autorko - popatrz raczej dalej moze ktoś cie potrzebuje moze twojej pomocy a jak chcesz wiedziec ile warte jest zycie to idz do hospicjum i popatrz sobie jak ludzie do końca chca zyc(mimo cierpienia)ale nie jest im to dane Tylko sie nad tym zastanów!!! DZIEKUJE I ZYCZE DOBREJ NOCY WSZYSTKIM🌼