Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z gdanska

Pearl Jam - koncert

Polecane posty

Gość ona z gdanska

cóż, spróbuję i tu..jest ktoś chętny? pojechałabym na niego, ale nie mam z kim, moi znajomi nie przejawiają niestety zainteresowania tym zespołem, więc może jest ktoś w podobnej sytuacji i dałoby się coś razem zorganizować? nie kasujcie tego wątku, tylko tu jest dość duża rotacja, by mógł zostać zauwazony..

Gość przystojny Mateusz
a sexik wchodzi w gre?;)

Gość wysoki Roman
oczywiscie Mateuszku

Gość dzie y kedy
?

Gość kwaaa
seksik z facetem co siedzi na kobiecym forum? ...

Gość szalowa blondynka Kazia
podobno za doplata do ceny biletu w promocji jest seks z jednym z czlonkow zespolu. prawda to?

Gość nffbfbytfb
tak, ale ty musiałabyś duuużo dopłacić

Gość ona z gdanska
taa, więc kto chce korzystać z promocji niech śladem kazi zbiera już pieniądze na dopłatę, natomiast ja ponawiam pytanie..?

Gość ona z gdanska
ja powaznie pytam

Gość ona z gdanska
wiesz, jeżeli to powazna propozycja, to fajnie, tylko, ze nie chciałabym być czyjąś kulą u nogi i jechac na doczepkę, szukam bardziej kogoś, kto tez jest w beznadziejnej sytuacji jak ja, tak żeby zorganizować coś od podstaw

Gość ona z gdanska
qurcze, od gdanska daleko trochę. . . może coś ktoś bliżej??

hyh ja bym sobie pojechala...takze aby zobaczyc wystep LP (btw. co jak co ale koncerty mają megaenergetyczne) ale wiadomo :finanse, matka sie nie zgodzi do tego szkola :O

Gość ona z gdanska
jak ktoś by jednak reflektował, niech pisze...ja spadam na inny koncert, który nie może być nawet promilowym substytutem tego, co mogło by się wydarzyć w czerwcu, jutro sprawdzę..może ktoś? naiwna jestem, co nie?

Gość widze że skasowali w wątku..
czyjeś wypowiedzi ... ja sama do siebie na piszę - jak coś a fakt że dzielnicowy do mnie gada zaimkiem z dużej litery to jeszcze za mało, aby iść na taki układ. no i nie jestem podobna to D.W.

Gość zenon pieczara
ten perl dzem to jakes dyskopolo?

Gość nie dyskopolo
tylko dancehall, vivy nie oglądasz?

Gość no a możeeeee

Gość bezsennosc_
ludzie to najepsza kapela jaka istnieje na ziemi !!!!!!!!!!!!!!!!! rock rules :)

macie zryte mozgi i nie znacie się na dobrej muzie :/ niska popularnosc tego topiku swiadczy tylko o tym ze na kafeterii siedzą same malolaty co sluchaja hip hopu i LP :/ Co do fanow linkin park to mnie rozbroili, czegos takiego jeszcze nie widzialm...na koncert przychodza w rozowych klapakach:D a jak szybko zmykali spod sceny, hahahahahahahahahahah malolaty do ksiązek i się uczyć , koniec roku szkolnego już blisko!

Gość ladacznica z marchewka
zurawina...bylas ??

zazdraszczam :) jak sie nasza coma spisala..podolali ??

Gość 5y5y5y5
mozna było fotografować? Ja wybieram się za tydzień na genesis i nie wiem czy w ogóle brać aparat.

Hmm no mielismy problemy z zaparkowaniem auta i zalapalismy się juz na koncowke Comy (ostatnie 3 kawalki). Odnioslam wrazenie, ze byli jacys tacy wczorajsi :-( Nietety ale to byl ich najslabszy koncert na jakim bylam (a bylam juz na 3 ).

:D wczorajsi to oni akurat sa zawsze :D ale skoro piszesz, ze najslabszy...moze trema ze przed takimi zespolami graja

widzialam ludzi z aparatami, nawet takimi lepszawymi wiec chyba spokojnie mozna bedzie wniesc (no chyba ze genesis sobie zazyczy zeby nie wpuszczac ludzi z aparatami). poza tym zabierz sobie jakas wodę w butelce, przed wejsciem zabieraja tylko korek:-)

Gość 5y5y5y5
dzieki za radę. ja jadę aż z Włocławka więc zapas wody musze mieć duży. Może jeszcze jakieś dobre rady. jakie miejsce miałaś? Siedzace czy stojace?

miejsce mialam na plycie (stojące) i nie wyobrazam sobie abym mogla być na sektorze, stalam bardzo blisko sceny (ale mialam glany wiec do przezycia:-) w innych butach nie polecam) co do rad, to moge doradzic zeby sobie przyjechac nieco wczesniej jak jedziecie autem, bo bedzie problem z zaparkowaniem jest centrum handlowe z duzym parkiengiem blisko stadionu wiec mozna sie tam wepchac, tylko trzeba przyjechac w miare wczesnie, bo potem zamykaja parking. Jak bylam na pearl jamie to o godzinie 17 byly juz poustawiane balustrady i nie mozna bylo w ogole tam wjechac. poza tym blisko jest tez osiedle i po prostu trzeba szukac miejsc na bocznych uliczkach... generalnie bardzo duzo policji kierujacej ruchem, takze organizacja ruchu ok. Po koncercie bardzo szybko wyjechalismy , nie bylo zadnych korkow...

jedzonko na terenie stadionu: mala pizza 12 zl kielbaska z grilla 10 zl hot dog 6 zl piwo male 5 zl