Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z gdanska

Pearl Jam - koncert

Polecane posty

Gość 5g5g5g5g5g
bardzo dziekuję za rady. Ja mam siedzące. Na ten koncrt czekałam kilka lat i akurat dostanę okres(!!!!). Strasznie zdycha i na płycie bym padła. Chyb pojedziemy autobusem zorganizowanym na koncert albo pociągiem. Samochodem odpada po za daleko i zmeczenie. Jeszcze raz bardzo dziękujęi pozdrawiam Mam nadzieje , że wrażenia z koncertu niezapomniane. Pozdrawiam

Gość bezsennosc_
bierzcie aparaty ja przemycalam taki maly w spodniach...dokladnie miedzy nogami :D ale zaluje ze lepszego nie wzielam...bo w ogole ochrona nie trzepala!!!! ja przez tych facetów nadal nie moge sie otrzasnąc :( a tu znowu powraca szara rzeczywistosc BYLO REWELACYJNIE SĄ MISTRZAMI W TYM CO ROBIA

Gość bezsennosc_
ja jadlam wielką krome chlebka ze smalcem za 5-tke mniammmmmm :D a piwko zaza 5-teczke tez....musze pochwalic ze tez dobre....nie jakies siuski

Gość bezsennosc_
a polaczenie LP i PJ na jednym koncercie to porazka ;O czulam sie jak na jakiejs zabawie dla dzieciakow :O trzeba bylo isc i zmiatac na browar zeby jakos dotrwac do PJ

Gość 5g5g5g5g5g
a z tego co wiem to nie genesis nie będzie grał żaden support. szkoda

Gość Inglott
Bezsenu było przekształcenie koncertu Pearl Jam w festiwal. Wystarczył jeden support (niech by miał to nawet być Linkin Park) a potem wielka uczta, czyli Pearl Jam. Czuję wielki niedosyt, zwłaszcza po opublikowaniu listy utworów, z których Pearl Jam musił zrezygnować z powodu braku czasu. Mam tylko nadzieję, że Eddie dotrzyma słowa i wróci do nas wkrótce. Liczę także na nagrania z koncertu - publika nie zawiodła:)

Gość 5g5g5g5g5g
jak długo pearl jam występował. O której skończył się ich koncert?