Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorek___

BMI

Polecane posty

Gość kolorek___

o BMI się obudziło i przylazło na kafe

Gość te strona z podanym linkiem
JEST SKANDALICZNIE ZłA co za pieprzenie BMI 25-30 to nie jest otyłość, a nadwaga poza tym co to za komentarze, że ktoś ma atrakcyjniejszy wygląd powinno być napisane -20 niedowaga 20-25 norma 25-30 nadwaga 30- otyłość a nie jakieś kretynizmy :O

Gość 976
jak masz 25, to jestes na granicy

Gość maczo maczo
SłUCHAJCIE KOBIETY! Jestem facetem i powiem wam, że my wolimy chude dziewczyny. Mitem jest, że podobają się panny z "kobiecymi kształtami". No chyba, że te kobiece kształty to wynikają z BMI poniżej 19 lub 20. Chude jet piękne! Pozdrawiam wszystkie fajne, chude dziewczyny. Nie miejcie kompleksów. Te grubsze próbują wam zrobić wodę z mózgu.

Gość głupi jesteś i tyle
ja waże 65 kg, mam biodra, tyłek, kawał cyca :P i podobam sie prawie każdemu a te szczupłe kolezanki zazdroszczą mi miseczki C, kształtwó i męskich spojrzeń

Gość maczo maczo
a nie przyszło ci na myśl, ze faceci patrzą na twoją nadwagę?

Gość głupi jesteś i tyle
tak tak, jak zapraszają mnie na randki, to na pewno chcą mnie na nich uświadomić jakim jestem spaślakiem :D najlepiej u nich w mieszkaniu :P

Gość maczo maczo
z moich obserwacji wynika, że grubsze dziewczyny jet łatwiej poderwać, ale co gorsze z drugiej strony - trudniej się od nich uwolnić, nie dają spokoju

hahahaa.... a kto tu ma nadwage??? jak wolisz jakies plaskie dziewuchy to powodzenia....

Gość a ja niestety
mam niedowage:( na to wychodzi

hahahaa.... a kto tu ma nadwage??? jak wolisz jakies plaskie dziewuchy to powodzenia.... masakra...

Gość maczo maczo
a ja niestety - nie martw się, to super, faceci takie kochają!

Gość głupi jesteś i tyle
nie powiedziałabym, że tak łatwo było mnie poderwać mój mężczyzna /jesteśmy razem 1,5 roku / walczył o mnie długo i wytrwale a dodam jescze, że jest przystojny, wysportowany, zadbany i -w odróżnieniu od Ciebie -inteligentny chwali się mną i jest dumny :)

kolego to ze ktos ma duzy biust i zaokraglone bioderka nie oznacza ze ma nadwage!!!

Gość maczo maczo
nie zmienia to faktu, że faceci wolą te chude, te które niektóre z was po chamsku i z zazdrością nazywacie "wieszakami"

Gość a ja mam 18
w najgorszych momentach 19. przynajmniej nie musze się odchudzać i nie jestem za koścista.

Gość maczo maczo
tak trzymaj!

Gość a ja niestety
no ja mam 17, ale podobno tez nie wygladam az tak zle, sa chodsze:)

o przepraszam nigdy nie napisalam ze waze malo :O ostatnio probowalam rzucic palenie i przytylam z 10 kg. Odrazu przeszla mi ochota na rzucanie czego kolwiek. Znajomi mowia ze teraz troche lepiej wygladam bo przed tym zarabistym planem z rzucaniem fajek wygladalam jak 12 przed okresem dojrzewania :O teraz przynajmniej nosze stanik.. nie tylko dla szpanu :) ale napewno nie jestem chuda :O i dobrze mi z tym! :P

mach: jesli tobie podobaja sie chude dziewczyny to tylko i wylacznie sprawa twojego gustu ale prosze cie nie uogolnaj ze wszyscy normalni faceci tak maja bo nawet nie wiesz jak sie mylisz....

Gość maczo maczo
super, takie chude są najlepsze