Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dosyć łatwych

Kobieta, która uprawiała przygodny seks jest łatwa i puszczalska

Polecane posty

Gość Dosyć łatwych

Porządne to tylko z miłości to robią

Gość Dosyć łatwych
pracuje na dowrcu kolejowym we wloszczowej gdzie lubie obrabiac panu maszyniscie jego wielka knage

Gość tuptuś bis
jeden temat to ci już nie wystarczy?

Gość A ja powiem tak........
nic odkrywczego nie napisales

Gość p. Justynaa
Pozwolę sobie nie zgodzić się z Wami. Jeżeli chodzi o przygodny seks, to nie znam tego z autopsji, ale swoje przemyślenia mam. Jeżeli kobieta się na to decyduje, to może mieć wiele powodów. I tak np.może chcieć spróbować czegoś nowego, może mieć po prostu na to ogromną ochotę itp. Co w tym złego, jeżeli kobieta jest wolna i spotka niezwykłego Pana, który ją niesamowicie pociąga i chce się oddać z nim chwili przyjemności? Wy tak robicie - cały czas próbujecie nas przelecieć, a jeżeli chodzi o wiązanie się z kimś, wolicie Panie bardziej niedostępne. Sumując - uważam, że jeżeli kobieta decyduje się na przygodny seks, to świadczy to tylko o tym, że jest odważna i wie czego chce i nie boi się po to sięgnąć. Oczywiście niektóre Panie robią to często, bo po prostu lubią...a jeżeli ktoś lubi słodycze i w związku z tym często po nie sięga, to czy też się taką osobę obraża, używając niemiłych sformułowań?

Gość A ja powiem tak........
ale glupoty gadasz. co ma jedzenie slodyczy do puszczania sie na lewo i prawo? co ma do tego odwaga? dla mnie taka puszczalska nie jest wcale odwazna, tylko zwykla dziwka. pzdr

Gość p. Justynaa
A jak faces skacze z kwiatka na kwiatek, ciągle szukając tylko okazji do poruchania, to jest O.K.? Pewnie że dla Was nic w tym złego, ale jak kobieta tak postępuje i daje się ponieść swoim żądzom i emocjom, to już ją wyzywacie.

Gość p. Justynaa
Ale żebyśmy się dobrze zrozumieli - topik dotyczy kobiety, która uprawiała przygodny seks - czyli równie dobrze mogło jej się to tylko raz zdarzyć. I czy to już jest dla Was powód do wyzwisk?

Gość ja onaxxxxxxx
to dziwka i suka,oddac sie komus z milosci to jest cos,a nie puszczac sie na lewo i prawo...niestety teraz 99 procent kobiet to puszczalskie

Gość xxxcccccccc
a facet ktory robi to samo to kurwiarz, wiec wcale nie lepszy od takiej puszczalskiej :)