Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMysz

Daję wszystkim

Polecane posty

Gość MałaMysz

rady - jeżeli tego chcą - i są to szczere przemyślenia beż żadnych podśmiechujek. A co, myśleliście pewnie, że dupy daję i dlatego zajrzeliście na topik, mylę się? Hehe, i tu Was mam! :P

Gość xxxcccccccc
hehehehehe

Gość MałaMysz
Nie obliczałam - ale raczej w normie :).

Gość M26
Jak podejść do dziewczyny, zagadać i utrzymać tętno PONIŻEJ 120 ?

Gość M26
Bo ja zawsze się denerwuję. A co to jest BMI ?

Gość A ja powiem tak.....
M26--->>> moze w takim razie poznaj sobie jakas dziewczyne przez neta, dobrze sie poznajcie i potem dopiero spotkanie, bedzie ci lawtwiej skoro jestes taki niesmialy. ja tez jestem wiec wiem cos o tym :]

Gość M26
A ja powiem tak..... --->>> Dzięki. Staram się - póki co na gumtree, ale będę się starać.

Gość M26
* działać coś więcej.

Gość MałaMysz
Summaries, cieszę się bardzo, że szanujesz kobiety :). Poderwać dziewczynę na "showmana" łatwo, ale chyba to nie w Twoim stylu, jak sądzę. Najważniejsze, byś poznał ową Panią naprawdę (czyt. lepiej), byś mógł skonfrontować Twoje o niej wyobrażenie z rzeczywistością. Wtedy będziesz wiedział czy to ta, czy nie. Niewykluczone, że dziewczyna, o której piszesz, byłaby rada, byś pozawracał jej trochę głowę. Taki jest świata porządek, że to Ty musisz zrobić pierwszy krok. Spróbuj się rozluźnić i traktowć ją po przyjacielsku - póki co, oczywiście :). M26, jak nie będziesz próbował, to będzie Ci to zawsze towarzyszyło. Rutyna, chciałoby się żec - ale dzięki temu z czasem nabierasz dystansu. Jak Ci się nie uda, to przecież wiele wspaniałych kobiet wokoło...:)

Gość MałaMysz
M26, cytuję: BMI (inaczej wskaźnik Queteleta II) (skrót od ang. Body Mass Index, po polsku wskaźnik masy ciała) to współczynnik powstały przez podzielenie masy ciała podanej w kilogramach przez kwadrat wysokości podanej w metrach. Dla osób dorosłych wartość BMI wskazuje na: < 15 - wygłodzenie 15,1 - 17,4 - wychudzenie (spowodowane zwykle przez ciężką chorobę lub anoreksję) 17,5 - 18,5 - niedowagę 18,5-24,9 - wartość prawidłową 25,0-29,9 Okres przed otyłością - nadwagę 30,0-34,9 I stopień otyłości 35,0-39,9 II stopień otyłości >= 40,0 III stopień otyłości (otyłość kliniczna) Koniec cytatu.

Gość M26
Już wiem co to jest BMI. Wygląda na to, że mam 22. @ MałaMysz Dziękuję za słowa prawdy i otuchy :)

Gość M26
:D:D:D Dzięki. W międzyczasie znalazłem link - w temacie "BMI".

Gość A ja powiem tak.....
A ja mam lekka niedowagę :)

Gość MałaMysz
M26, proszę bardzo. A czy wiesz, że my -kobiety - bardzo często tracimy pewność siebie w kontaktach z kimś, kto nam się bardzo podoba? Ja się ze swojej nieśmiałości dopiero około półtora tygodnia temu wyleczyłam - i nie wyobrażasz sobie nawet, jak mi teraz dobrze :).

Gość MałaMysz
Do "A ja powiem tak" - zazdroszczę, też bym chciała mieć lekką niedowagę, ale jeszcze niecały miesiąc poograniczam słodycze i chipsy, to będę miała. Uwielbiam szczuplutkich Panów!!

Gość MałaMysz
Summaries, to dobrze, że Ci nie zesłał jeszcze. Masz dzięki temu więcej czasu, by popracować nad sobą. Też jestem wybredna ;) i mało kto mi się podoba - ale flirt bardzo często uskuteczniam :).

Gość M26
@ MałaMysz To ciekawe. A jak udało ci się wyleczyć z nieśmiałości ?

Gość MałaMysz
Co zrobić z przegranym życiem? Skoro piszesz, że wygrałeś życie, to owo przegrane możesz zakopać w ogródku - najlepiej sąsiada - albo pożyczyć swojemu największemu wrogowi :). A niech ma!

Gość MałaMysz
M26, prawdę mówiąc - samo się stało. Przyszło niespodziewanie z dnia na dzień. Może to efekt dłuższej pracy, kiedy to próbowałam "na siłę" pozbyć się nieśmiałości, który ujawnił się dopiero po dłuższym czasie. Nie wnikam w to, ale jedno wiem - nie należy się na tym za bardzo skupiać i cieszyć się chwilą.

Gość MałaMysz
Do "a ja wygrałem życie" - co to znaczy, że przegrałeś życie? A jeżeli nawet tak serio uważasz (chociaż dam sobie obciąć, że się podśmiechujesz ze mnie), to przecież nie ma czegoś takiego jak "podprzegrana" - zatem wygrałeś chociażby tym, że już bardziej przegrać nie możesz. A tak serio to powinieneś grać na "niedżwiedziu" na giełdzie - to się nieźle dorobisz :).

Gość M26
@ MałaMysz Hmm. Ciekawe i naprawdę warte przemyślenia. Dzięki.

Gość MałaMysz
M26, proszę :). I życzę sukcesów!

oczywiście że mogę bardziej przegrać... :D bo jest jeszcze trochę dna... i wcale się z nikogo nie nabijam :/.... masz skrócona charakterystykę mojej osoby: nic ciekawy, głupi, bez zainteresowań, bez znajomych, nieśmiały, małomówny, nie atrakcyjny fizycznie, niski, bez perspektyw na sensowną pracę, bez życiowych doświadczeń i można by tak jeszcze długo... kasy też nie mam :D Czy takie cechy nie są wyznacznikiem przegranego życia... w moim wieku :/ 🖐️ i po co ja to wypisuję... masz następną cechę przegrywam życie opisując swoją żałosną osobę na kafe... zupełne dno :classic_cool: 🖐️ więcej już nie przeszkadzam 🖐️

Gość A ja powiem tak....
"masz skrócona charakterystykę mojej osoby: nic ciekawy, głupi, bez zainteresowań, bez znajomych, nieśmiały, małomówny, nie atrakcyjny fizycznie, niski, bez perspektyw na sensowną pracę, bez życiowych doświadczeń i można by tak jeszcze długo... kasy też nie mam " tak jakbym o sobie czytala, z tym wyj. ze nie jestem niska i nieatrakcyjna fizycznie :p

Gość MałaMysz
Do "a ja wygrałem życie" - czujesz się przegrany na własne życzenie. Przegrywasz, bo chcesz przegrywać i nie chcesz wyjść ponad to. Jeżeli już odkryłeś cechy, które powodują u Ciebie poczucie bycia przegranym, to już zacząłeś wygrywać - teraz tylko trzeba zechcieć to zmienić - a się uda. A co robisz na codzień? I jeszcze jedno - nie przeszkadzasz :). Summaries, kobieta rzadko pierwsza podejdzie. Ja np. zazwyczaj tego nie robię, a miło mi, gdy ktoś nieznajomy zdecyduje się nawiązać ze mną kontakt.

nic nie robię na co dzień... najwyżej zbliżam się do końca studiów po których zostanę bezrobotnym... a co ja mogę robić jestem za nieśmiały, głupi, nieciekawy i bez umiejętności interpersonalnych na cokolwiek :) to nawet nie jest jużżałosne... tylko śmieszne 🖐️

Gość MałaMysz
Do "a ja wygrałem życie" - studiujesz, zatem reprezentujesz sobą jakiś poziom, czyż nie? A że coś Cię na chwilę podłamało, to masz "wisielczy" nastrój i się - przepraszam za wyrażenie - opierdalasz, zamiast coś robić. Leniwiec i tyle! Szukaj pracy (hmm, też powinnam:) )! I jak to nic Cię nie interesuje? Nie wierzę! Summaries, kurs tańca to fajna sprawa - dobrze tańczyć wypada, ba - trzeba. Też bym się zapisała, ale chętnego nie mogę znaleźć :). Odnośnie przełamywania nieśmiałości - polecam karaoke;).

nie mam wisielczego nastroju... jestem w całkiem dobrym humorze :D jak zwykle... co ma humor do oceny własnej osoby? Chyba widzę jak wyglądają moje predyspozycje, umiejętności czy życie :classic_cool: jak wiesz gdzie można znaleźć pracę nie wymagającą umiejętności i kontaktu z ludźmi to dawaj :D bo nie mam ani jednego ani drugiego... a... jeszcze co do pracy... jak jest coś takiego jak CV to mógłbym wpisać tylko datę urodzenia i dotychczasową edukację... :D Myślę że w dobie ambitnych, wspaniałych, przedsiębiorczych, posiadających wysokie kwalifikacje interpersonalne młodych ludzi mogę wylądować najwyżej w koszu :) 🖐️ Normalnie nic mnie nie interesuje... zero... żadnych specjalnych zainteresowań czy innego hobby :P za nieśmiały na to jestem... chociaż to nie do końca dobre słowo 😡