magie 20 0 Napisano Maj 26, 2007 Chciałam spytać o radę kobiety które mają większe doświadczenie odemnie, a mianowicie za pare dni zacznę brać tabletki antykoncepcyjne ( Yasminelle) i chciałabym wiedzieć po jakim czasie od zaczęcia ich stosowania można się kochać bezpiecznie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magie 20 0 Napisano Maj 26, 2007 Jeśli wezme pierwsza tabletke w pierwszym dniu okresu to jak mi sie skonczy możemy się kochać bez żadnego stresu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Maj 26, 2007 podobno działają od pierwszej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhy Napisano Maj 26, 2007 przeważnie działają już od pierwszej tabletki...ale sa też takie które działają pózniej....przeczytaj ulotkę jak działają twoje lub przez pierwszy miesiąc używajcie prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asasello 0 Napisano Maj 26, 2007 yaminelle dzialaja od pierwszej tabletki \"Jezeli pacjentka zacznie przyjmowac yasminelle w pierwszym dniu menstruacji, jst natychmiast chroniona przec diaza.\" Ulotka str. 27 , buzka:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magie 20 0 Napisano Maj 26, 2007 Nigdy jeszcze facet sie skończył we mnie bo wydawało mi się to zbyt ryzykowne ale wtedy nie brałam tabletek. Podobno teraz nie musze na to uważać, to prawda ?? Jest duza różnica kiedy kocha się do końca?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Maj 26, 2007 facet może konczyc w Tobie, podczas brania tabsów nie masz owulacji wiec ryzyko ciąży jest bardzo znikome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach