Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anija24

Dzień Matki- tak mi przykro!!!!

Polecane posty

moje dziecko ma 10 miesięcy, to moj maz móglby urwac małego kwiatika i włozyc małemu do reki!!! ale nie!!! bo po co!!! tak mi przykro!!! ja mam zawsze pecha, a mam kolezanke ktora pusciła sie zaszła w ciaze teraz złapała naianiaka ktory zastepuje ojca jej synkowi i on przyniusł jej przezent od mateuszka... a moj maz nic... co tam ze 9 miesiecy jego dziecko nosiłam i ze teraz sie nim w kolko zajmuje i nikt mi nie pomaga...

Gość powiem
Może to przeczyta i zrozumie :)

m.in. dlatego chce byc samodzielną matką - na sobie nigdy sie nie zawiodę, na innych owszem...

Gość hyu
Idiotka.

Gość hyu
To do zawiedzionej.

Gość prowokacja...
:o

widze ze nasi faceci z forum dla kobiet zaczeli sypac wyzwiskami, ach jak mi was żal, zero empatii, nie wchodz tu jak ci sie nie podoba i to nie prowokacja!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego mąż ma ci dawać
prezent na dzień matki :O syn dorosnie to bedziesz dostawac. to ze mąż kogos tam wymyslil ze da przent zonie w imieniu dziecka to fajnie z jego strony, ale to żaden wymóg!! ani powod do szczelania focha.

Gość hyu
Po tym jak piszesz o innych nie zaluje cie ,bos pusta zawistna dziewczyna.

ej no bez przesady..ja tez mam dzidzie (9 mies.)i faceta i...nie oczekiwalam nic od nikogo..toc w koncu nadejdszie czas,ze Ci dziecko zlozy zyczonka..bez sensu miec pretensje do faceta..💤

Gość 1111111111111
dziecko złoży zyczonka jak będzie nauczone od kogoś,że tak się powinno robić i najlepszym przykładem powinien świecić tatuś ale niektórzy faceci są z marsa,więc nie wymagajmy za wiele,można by ew. prosto z mostu powiedzieć,czego sie oczekuje to może zajarzy :D

Gość a ja rozumiem dziewczyne
jakby jej facet byl bardziej kumaty i "z jajami" to sam wpadlby na pomysl, zeby jakos zabawnie uczcic to swieto. Wystarczy odrobina kreatywnosci, nie trzeba wcale zadnych wielkich pieniedzy, a mogloby byc milo. Anja, a moze na dzien ojca Ty zrob cos takiego w stosunku do taty malego, to moze nastepnym razem sam sie domysli. ;) I nie marwt sie, jak synek podrosnie, to na pewno bedzie pamietal o kwiatku.

Gość asEDasd
To bardzo miły gest jak męzczyzna również składa podziękowania.. ale niestety tylko nie liczni mężczyźni wpadają na taki pomysł :) i niestety, ale ich rozumowanie słowa "matka" ogranicza się tylko do dziecka.Nie wpada im do głowy ,ze jestesmy Matką jego dziecka :) i w ramach teo powinnien nam podziękować:) Meżczyżni sa niedomyśli i niestety trzeba im to powiedziec.Jak bardzo Cie to Boli to na twoim miejscu powiedziałabym ,że jest Ci smutno i przykro,ze zapomniał o tym iz Jestes Matką jego dziecka ....i nawet Ci nie podziękował .

droga Anju,nie martw sie i nie zazdrosc swojej kolezance...Twoj maz nie pomyslał poprostu o tym,co Tobie wydje sie tak banalnie proste...uwierz mi,że kiedy Twoje dziecko bedzie ciut starsze,przezyjesz w tym dniu niejedna chwile wzruszeń,uronisz niejedna łze nad laurką...i bedziesz szczesliwa,bo beda to najszczersze,najprwdziwsze zyczenia j akie kiedykolwiek w zyciu dostaniesz...a tymczasem...🌻 od Matki,dla Matki...

Gość nic więcej dodać
jak wyżej:) 🌻

Gość powiem
Nareszcie ktoś madry !Juz myślałam ,że wszyscy chcą dziewczyne zlinczowac za marzenia . Ja mysle ,że twój synek tyle razy dał ci wyraz miłosci do ciebie ( usmiechem , gestem ), ze kwiatek by tylko przeszkadzał .Wiesz ze kocha Ciebie i dziecko i maż :)

Gość bez sensu te
pretensje Anija. Ze maz Ci zyczen nie sklada na Dzien Matki.

Gość asEDasd
A Właśnie ze z sensem !

Gość puknij sie w leb
na dzien kobiet i na urodziny pewnie Ci kupuje prezenty, nie wymagaj od niego prezentu na dzien matki:O jestes matka jego dziecka, ale nie jego matka tylko zona, jesli brakuje Ci prezentow to ustanow dzien zony:O jestem kobieta dla jasnosci i zal mi takich jak ty, bo nigdy chyba nie bedziesz szczesliwa, jesli to sprawilo Ci az taka przykrosc.

Gość elaxl54
Masz problem dziewczyno! Mówię Ci to z własnego doświadczenia, jeżeli nie wychowasz męża maksymalnie do około roku od ślubu, to później już nic nie poradzisz.Będziesz musiała pogodzić się ze wszystkimi Jego wadami, albo się rozstać.Jeszcze jest czas, tak,że kuj żelazo póki gorące, bo później będziesz ciężko żałować. To , co sobie teraz wypracujesz (lub nie) będziesz miała zawsze.

dziewczyny dzieki kochane jestescie naprawde dziekuję wam. ja nie mam pretensji do niego tylko jest mi strasznie przykro. bo ja sie zawsze poswięcam. i cały czas sie dzieckiem zajmuje i tak sobie wczoraj myslałam ze chyba sie popłacze jak mi moj jasiu da kwiatuszka, takiego małego zerwanego z ogródka. do pana ktory stwierdził ze po tym jak pisze o onnych mnie nie żałuje bo jestem pusta i zawistna: ja napisałam ze jest mi smutno a ty zaczołes mnie wyzywac od idiotek, wiec nie miej pretensji zreszta kto tu jest zawistny napisałam ze masz zero empatii, a ty taki oburzony, a juz wiem moze ty nie wiesz co to empatia?????

tu nie chodzi o pretensje i o prezenty. ludzie wy po prostu same nigdy nie dostałyscie czegos od serca symbolicznie, ale z miłościa... czytajcie uważnie. a jest mi przykro bo wczoraj zasugerowałam mezowi ze jest dzien matki, a on na to: kasy nie mamy, noto mówie mu o tym kwiatku z ogródka a on nic. a ja mojej mamie zrobiłam dzis piekny bukiet z kwiatów i była szczesliwa widziałm to w jej oczach. i wierzcie mi ze nie chodzi tu o prezenty a o pamiec io to zeby dziecku wpajac takie rzeczy od małaosci... a moj maz nawet nie wiem czy do swojej mamay dzwonił...

Gość Zamyślona ....
srasz głąbiami w dupie z tym świętem