Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprotkaa

Odnośnie pracy licencjackiej...

Polecane posty

Gość paprotkaa

Czy to przemawia na niekorzyść pracy, jeśli jest napisana głównie na podstawie dokumentów i artykułów, a nie książek?

Gość hmmmhjmm
hmm a jaki temat.. ?? To mozliwe zeby napisac prace na podstawie art i dok:O hmm... hjakos dxiwnie..

Gość paprotkaa
temat o ochr. środ. w UE są magazyny poświęcone ekologii itp... a w internecie można znalzezc wiele dokumnetów wydanych przez UE

Gość paprotkaa

Gość hmhmmjm
wątpie zeby Ci uznali.. jednak ..powinnas uuwzglednic w tey pracy i ksiązki,.. :O tak mysle... moj promotor mowil ze najwazniejesza jest literatura, a potem dopiero inne źrodla..

Gość paprotkaa
tylko że książki też powstały na podstawie czegoś... czyli tych właśnie dokumentów - decyzji, komunikatów...

Gość paprotkaa
nie mówię że nie mam wcale książek - mam...kilka:D ale ciężko coś na ich podstawie napisać:o lepsze informacje są w internecie:o

Gość mhmhmjm
no widzisz tak juz jest.. nic nie poradzimy.. tak nie mozna!! Bo ja musialabymnapisac swoja prace na podstawie ustaw tylko.. .. ;) Tak sie poo prostu nie robi.. wazne sa komentzarze dokumentow.. czy ..interpretacje.. i juz@!!

Gość paprotkaa
to tak delikatnie mówiąc jestem w d****:o

Moja magisterka byla napisana przede wszystkim na podstawie starej niemieckiej kroniki i dokumentow (listow, decyzji itp.) z \"okresu\". Ksiazek prawie nie bylo, bo nikt sie tym tematem wczesniej nie zajmowal. Artykulow tez niewiele. Zaliczylam a nawet byli zachwyceni :)

w sumie może być skoro nie ma na rynku wiele pozycji na ten teamt,chociaż polecam ci tez skorzystanie z ksiązki na coś o ekorozwoju

Gość paprotkaa
tzn chodzi Ci o książkę, może "Przyszłość ekorozwoju"? Czy o napisanie czegoś na temat ekorozwoju w pracy?

Gość pytammm
tez pisze prace licencjacką , studiuje biotech na UŚ i powiem Ci, ze u nas wszystkie pracy wprost MUSZĄ byc pisane na podstawie artykułów z czasopism naukowych. Nie mam tu na mysli jakiś typu Swiat wiedzy, czy cos, ale oryginalne czasopisma wydawane w języku ang. Jak ktoś ma za dużo książek, to pracy nie przyjmują, wiec nie martw sie, bo u Ciebie na pewno jest tak samo ;)

Gość pytammm
oj przeczytałam , ze studiujesz ochrone srodowiska :|

Gość paprotkaa
mój profesor powiedział mi nawet: w internecie znajdzie pani dużo informacji... a teraz wszyscy panikują z bibliografią i mi się udziela:o zresztą chyba nie zdążę tej pracy napisać, więc czym się martwię:o szkoda że nie posiadam takiej umiejętności jak dobra organizacja czasu i pracy:o

Gość erty
wiesz co to zalezy od uczelni i profesorow, ja wiem, ze u mnie UJ, babka wprost pwoiedziala jak mozecie to piszcie z wydawnictw drukowanych a nie elektronicznych bo bardziej wiarygodne jest zrodlo drukowane. wiesz tekst z czasopisma naukowego jest inaczej odbioeranmy nic powiedzmy nieladnie jakies tam wypociny na str www, mimo to ja i tak mam duzo wyd elektronicznych bo taki mam temat pracy, ze nie ma do niego materialow w literaturze polskiej drukowanej