Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG 8070541

Propozycja nie do odrzucenia dla kobiet

Polecane posty

Są kobitki które znają swoją wartość i bardzo dobrze ale jest różnica zrobić to raz z kimś po paru dniach rozmowy, poznaniu kogoś niż 10 razy w miesiącu z każdym kolesiem który powie: \"hej laska, mam na ciebie ochotę\".

gg- chodzi mi o sam fakt zamieszczania takich bezsensownych ogloszen........slowo sex stracilo na wartosci jest kopulacja- czysto zwierzeca- jak najwiecej z jak najwieksza iloscia osob- ja sie z tym nie zgadzam - szukasz panny do wyrka - bez zobowiazan - chcesz poprostu w jakas mila pania oddac sperme

Gość izis444
GG 8070541- nie lubie slowa "kobitki", jest takie malo eleganckie.A powiedz mi ,czy to co napisales w pierwszym poscie realizujesz w 100%, !!!!!!

Gość selia1
mniami - glupstwa , pleciesz!!!!Jezeli kobieta nie jest zainteresowana , to nie kontaktuje sie z nim .Jezeli sie odezwie tzn. ze aprobuje to wszystko co napisal w poscie!Przeciez on nikogo "na sile nie zmusz do sexu, dlatego twoje wywody sa dla mnie absurdalne!!!!!

Tzn. to co napisałem jest prawdą, nie wiem co rozumiesz jako \"realizujesz\". To moje pierwsze takie ogłoszenie, wcześniej byłem w dłuższych związkach i to co napisałem w sprawie seksu było zrealizowane w tamtych związkach. Napisz dokładniej o co chodzi.

Gość gość
mniami--> ja tam tyż nie jestem za bzykaniem sie z przypadkowymi osobami, ale zobacz....on pisal, że był w dlugich zwiazkach. Niewiadomo co sie tam stalo. Może mu juz baby zbrzydly i stwierdzil, że teraz chce sie zwyczajnie bawic, poki mlody...nie wiemy, jak było. Każdy ma prawo do swoich wyborów. Mi sie w sumie podoba, że stawia sprawe jasno i generalnie, chyba nie po to ten topik załozyl, żeby sie teraz tlumaczyć z tego, czego oczekuje....;)🖐️

mniami: to że dla Ciebie to ogłoszenie jest absurdalne to nie znaczy że musi być dla innych osób. zrozum ludzie mają różnych charakter, ty akurat masz taki że prawdopodobnie nie odpowiesz na to ogłoszenie. Ktoś inny może myślec innaczej. Jak ktoś dobrze zauważył, nikt nikogo do niczego nie zmusza.

pozdro600: dokładnie tak jak piszesz byłem wcześniej w paru dłuższych związkach ale stwierdziłem że nie spełniam się w nim i póki co chcę pobyć sam aby zatęsknić za byciem w związku. Narazie taki jest mój pomysł na życie a niewykluczone że właśnie w taki sposób spotkam kobietę swojego życia.

Gość izis444
gg 807....- chodzi mi przedewszystkim o to , czy nie masz oporow przed pieszczotami ktorych nie uprawiales a dajmy na to twojej partnerce beda odpowiadac?

no to zes teraz walnal chlopie\"niewykluczone ze tak spotkam kobiete swojego zycia\" - panne ktora odpowiada na takie ogloszenia kobieta zycia- no fakt ............ zycze powodzenia i w odnalezieniu tej do wyrka i tej swojego zycia-

Wiesz są jeszcze pieszczoty których pewnie nie robiłem, wszystko możemy przedyskutować, jestem bardzo otwarty na różne nowości dlatego jest b.duża szansa na ich spełnienie.

Mniami: Napisałem niewykluczone. Założe się że uważasz że wszystkie kobiety które odpowiedzą na takie ogłoszenie to w twoim mniemaniu są prostytutki. Współczuje myślenia naprawdę. Nie wiem ile ty masz lat ale z tego co czytam to wydaje mi się że mniej odemnie. Chyba jeszcze nie nauczyłaś się że w życiu nic nie jest pewne i wszystkiego można się spodziewać. Dlatego występuję tam trudne w znaczeniu słowo \"niewykluczone\"

Jeszcze do izis444: prawde mówiąc to nie było jeszcze takich pieszczot żeby podoboały się mojej partnerce a mi nie. Prędzej było odwrotnie ale nigdy nic na siłę.

Gość selia1
do mniami- a dlaczego nie moze spotkac kobiety swojego zycia w takich okolicznosciach.Moze wlasnie w ten sposob wuluska ta jedna jedyna.Jezeli cie to bulwersuje, to twoja spraw.Ja swojego dlugoletniego towarzysz zycia spotkalam takze w nietypowych okolicznosciach i bylismy dlugo parą.

Dokładnie. Ja kiedyś zawsze mówiłem że nie będe spotykał się z dziewczyną poznaną na dyskotece. Poznałem świetną normalną dziewczynę i byłem z nią ponad rok. To jak się to skończyło nie ma najmniejszego znaczenia w tym przypadku. Nie żałuję i nigdy nie mówie nigdy

selia- nie chce uchodzic za najwieksza moralizatorke na forum........wyrazilam swoj poglad na zdanie- tyle mimo wszystko apeluje do dziewczyn- szanujmy sie -choc troche- bo pozniej jest wlasnie tak ze faceci nas postrzegaja jako worek na sperme i tyle- przykre ........ :(

Niechcę być złośliwy mniami ale pewnie jest tak że ty masz tylko ze 3 określone sytuacje w których możesz poznać chłopaka. Masz określony termin, który musisz odczekać do pierwszego seksu i ani dzień wcześniej choćby niewiadomo jak bardzo Wam obojgu się chciało. No bo co powiedzą znajomi ???

Gość izis444
GG 807....-lubie mezcyzn otwartych na wszystkie propozycje....Mam tylko jedno pytanie ?Czy dokonujesz, (powiem brzydko) "selekcji "pod wzgledem powierzchownosci partnerek, czy jest ci wszystko jedno z kim jestes w lozku?

Prawdopodobnie masz jakieś złe doświadczenia i ktoś kiedyś cie tym przysłowiowym workiem nazwał. No nie wiem rób jak chcesz, masz swoje zasady, świetna sprawa ale nie narzucaj innym jak mają się zachowywać. Bo właśnie przez takich jak ty faceta który bzyknie kobiete po pierwszym spotkaniu nazywają maczo a kobietę dziwką.

moj drogi gg ja wyznaje zasade ze im bardziej sie na cos czeka i pragnie tym lepiej smakuje- cos sie tak moich znajomych uczepil?- mam wlasne zdanie , nie ulegam wplywom- co jak widac po moich wypowiedziach- jakbym patrzyla na innych to bym prawdopodobnie ci przyklasnela- a tak nie jest

a okreslenie worek na sperme - znam z tego forum- jak to dziewczyny sie skarzyly ze nie szanuja- albo sami faceci tak je okreslali - zadnych zlych doswiadczen nie mam jeszcze raz pozdrawiam i dobranoc

izis444 zapraszam na gg. Co do selekcji to dokonuję ją jak każdy facet i każda kobieta. Ty zapewne też z każdym do łóżka nie pójdziesz ale mogę powiedzieć ci tyle że największe wrażenie robi na mnie nie uroda czy atrakcyjność a rozmowa i wspólny język. Sam miałem kiedyś dziewczynę która mi się średnio podobała (żadnych szaleństw ale brzydka nie była) ale świetnie mi się z nią gadało i było super. Tak więc zapraszam na gg.

Jeśli myślisz że za przygodny sex z osobą która mieszka nieraz pareset km dalej uznasz że to jest to samo co bzykanie każdego kto na dyskotece postawi piwo to współczuję. Również życzę spokojnej nocy.

Gość opium2
mniami - o co ty robisz tyle halasu!!!!Niech kazdy postepuje wedlug wlasnych upodoban.Ja kiedy wyszlam za maz bylam dziewica,a on, po dwoch miesiacach powiedzial mi ty k...o.wiesz jak to bolalo......Cierpialabym mniej ,gdybym sie bzykala przed slubem.....!

Dokładnie, dlatego jak tak bardzo cenię sobie szczerość co widzę że oburza to wiele osób.

Gość izis444
gg 807....to mnie uspokoiles, gdyz myslalam ,ze wyglad zewnetrzny nie ma dla ciebie znaczenia...Mnie osobiscie partner musi sie podobac, na tyle zeby nie czuc niecheci , gdyz to jest wazne w relacjach damsko meskich!Umiejetnosc rozmawiania i znalezienia wspolnego jezyka , takze jest bardzo wazna!Jednak najwazniejsze jest to ,zeby sie dobrze ze sba czuc!!!

No i właśnie o to chodzi. Co z tego że kobieta jest fajna w gadce jak kompletnie się nie podoba, wtedy seks o ile by doszedł do skutku, byłby na siłę. Akceptacja jest ważna. Za to np. jeśli byłabyś puściutka jak kobiety typu Doda, Mandarynka to nawet jakbyś miała zajebistą figurę to szanse na dalsze poznanie byłyby minimalne.

Najczęsciej zadawane pytania na gg i forum: 1. Jestem młodsza pewnie nie mam u Ciebie szans ? Odp. To nie prawda, jak już napisałem wiek nie jest taki ważny choć wolę starszę. Napewno masz szanse. 2. Napisałeś że jesteś przystojny. Mam nadzieję że się niezawiodę. Odp. Napisałem że jestem \"podobno przystojnym (nie mi to oceniać) facetem\". Gusty są różne, nie obiecuje ci że spotkasz księcia z bajki. Zresztą zdecydowana więszkość tzw. \"Kscięciów z bajki\" w czasie seksu myśli tylko o sobie i czy fryzura mu się nie popsuła. Mogę Ci powiedzieć że nie jestem gruby ale nie jestem też chuderlakiem typu Kuba Wojewódzki. Poprostu średnia krajowa. Troszkę ćwiczę ale nie jestem typem przypakowanego Pudziana. 3. Jestem brzydka. Pewnie niebędziesz ze mną chciał ? Odp. A kto tak powiedział ? Jak już napisałem są gusta i guściki, największe wrażenie możesz na mnie zrobić gadką. Jak już napisałem jestem tolerancyjny. To że niepodobasz się np. koledze to nie znaczy że mi się nie spodobasz i odwrotnie, to że podobasz się wszystkim nie znaczy że mi się nie spodobasz ale to w radykalnych przypadkach. Tak więc jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Ale np. jeśli jesteś pusta jak gwaizdy naszej sceny POP typu Doda czy Mandaryna to nawet jakbyś miała zaj**istą figurę to szanse na dalsze poznanie byłyby minimalne. 4. Pewnie interesuje Cię tylko seks i nie będziesz chciał pogadać ? Odp. A dlaczego tak sądzisz ? Zawszę bardzo chętnie pogadam. Możemy pogadać o wszystkim. 5. Mieszkam 300 km od Twojego miasta i pewnie nie przyjedziesz tak daleko ? Odp. Hmmm. Faktycznie trochę daleko ale zawsze można się spotkać gdzieś pośrodku np. w Warszawie wynając jakiś pokoik. 6. Co jeśli cię nie zaspokoję ? Będziesz zły na mnie i się już nie odezwiesz. Odp. To nie ty masz mnie zaspokoić tylko ja Ciebie. To jest różnica. 7. Ile miałeś partnerek seksualnych? Odp. W sumie niedużo. Do tej pory byłem w dłuższych związkach i się tego trzymałem, tzn. bez skoków w bok. Możecie wierzyć lub nie ale tak było. Dopiero od niedawna jestem samotny gdyż stwierdziłem że trzeba troche odsapnąć i nacieszyć się życiem póki człowiek w miarę młody. 8. Mam 17 lat. Czy nie jestem za młoda ? Odp. Jeśli nie masz 18 lat to seks nie wchodzi w grę. No cóż, przykro mi ale takie mam zasady. Pogadać możemy zawsze ale tylko pogadać. 9. Lubię dominować w łóżku. Czy idziesz na to ? Odp. To zależy co masz na myśli mówiąc dominować. Jeśli chodzi o to że przejmujesz inicjatywę to nie ma problemu.Lubię to. Jeśli jednak masz na myśli jakieś sadomasochistyczne zabawy to wtedy musimy dłużej na ten temat porozmawiać gdyż nie wszystkie z tych zabaw mi się podobają ale jest to kwestja ustalenia. 10. Jestem Bi i mam koleżankę z którą to robimy. Czy to też wchodzi w grę ? Odp. Ależ oczywiście. 11. Jestem w szczęśliwym związku z facetem ale brakuje mi tego czegoś, musze nieraz wykonać skok w bok. Jesteś zaintersowany ? Odp. Niestety muszę Cię zmartwić. Jeśli jesteś w szczęśliwym związku to nie powinno Ci niczego brakować. A jeśli Ci czegoś brakuje że decydujesz się na skok w bok tzn. że nie jesteś szczęsliwa. Przykro mi. 12. Chodzi ci tylko o darmowy sex. Jesteś żałosny. Odp. Jeśli chciałbym darmowy sex napewno nie szukałbym go ileś tam km od swojego miasta. Uwierz mi znam kobiety w mieście, którę nie musiałbym namawiać dłużej niż 5 minut. Ale chodzi o to iż szukam porządnych kobiet, które szukają w życiu przygody i nowych doświadczeń. Propozycja nie jest skierowana do kobiet które zrobią to z każdym kto na dyskotece postawił jej drinka lecz z kobietami szukającymi czegoś nowego od życia, nie bojącymi się wyzwań i opinii koleżanek chociaż jak już pisałem zobowiązuję się do dyskrecji. 13. Ile płacisz za seks ? Odp. Chyba się nie zrozumieliśmy. Napisałem że \"jeśli zrobisz na mnie nieziemskie wrażenie to kto wie, może odwdzięczę się jakoś innaczej niż seksem\". Ale pod warunkiem że nie będzie to tylko jedno spotkanie i wtedy może postaram sie o jakiś mały prezencik :) 14. Mam chłopaka i mam pytanie w sprawie seksu. Mój chłopak ostatnio ... Odp. Nie jestem tzw. \"seksexpertem\", wiem tylko tyle co sam przeżyłem i się nauczyłem. Ale jeśli będę mógł Ci pomóc to czemu nie ? 15. Dlaczego zgrywasz takiego maczo ? Odp. Nigdy nie zgrywałem maczo, nigdy też nie uważałem się za żadnego maczo ani tak nie postępowałem. Możliwe że sposób w jaki napisałem to ogłoszenie może o tym świadczyć ale napisałem je w taki a nie inny sposób żeby wszystko było jasne i niebyło żadnych niedomówień. 16. Chętnie bym spróbowała ale trochę się boję. Nie jestem jeszcze zdecydowana na to ? Odp. Jeśli nie jesteś teraz pewna to może będziesz za jakiś czas. Narazie możemy pogadać, poznasz mnie lepiej, kto wie ? Numer gg możesz sobie zawsze zapisać. A może za jakiś czas zdecydujesz się a ja nadal nie będę w żadnym związku.