tego tego 0 Napisano Maj 26, 2007 o co chodzi??? biore cilest od 2 lati po raz pierwszy cos takiego sie stało...czy ktos tez tak mial i wie dlaczego tak sie stalo? pare dni wczesniej mialam jakas dziwna gesta wydzieline...mam przestac brac tabletki ? czy brac jutro nastepna? krwawienie jest niewielkie, ale jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Maj 26, 2007 plissssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Maj 27, 2007 czy mam nadal brac tabletki do konca opakowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Analfabetka. Napisano Maj 28, 2007 Tak. Tabletki są źle dobrane.Zła dawka hormonu.tez tak miałam.Idz do lekarza,niech zmieni Ci na inne tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joliczka23 Napisano Maj 28, 2007 tabletki juz sa za slabe dla ciebie i swiadczy o tym te krwawienie, poprostu przez te 2 taka organizm juz sie przyzwyczail do tej dawki hormonow i juz ci nie trzyma cyklu i czas zmienic na inne lub mocniejsze, i spokojnie mozesz wziasc opakowanie do konca. jednej dziewczynie nawet po kilku mc moze tak sie stac przyjmujacej tabletki a jednej po kilku latach lub w ogole.idz do gin po nowe tabletki i bez stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonkaa Napisano Maj 30, 2007 uhmmm a co ze mną?? przy 18 tabletce dostałam okres...nie plaminie tylko strasznie bolacy, obfity okres...domyslam sie ze mam zasłabe tabletki, biore novynette. ale boje sie ze jak bede miec mocniejsze to i skutki uboczne beda silniejsze:((( i teraz mysle ze jka byly zaslabe to moge byc w cizay. HELP!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 19, 2007 a czy to znaczy ze jak jest zla dawka hormonu juz dla mnie to zmniejsza sie jakosc zabezpieczenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 19, 2007 ponoć za słabe tabletki tylko nie trzymaja cyklu a zabezpieczenie jest nadal, takie info mam od ginekologa mojej znajomej która miała za słabe tabsy i zmieniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 19, 2007 no wlasnie..to 3 raz jak takie krwawienie mi sie zdarzylo...a w ciazye nie zaszlam mimo brania za slabych tabletek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 19, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 20, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 20, 2007 nie up tylko zasuwaj do lekarza po inne tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 20, 2007 oczywiście ze tak zrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 20, 2007 ale potrzebuje rzetelnej odpowiedzi, czy mimo ze organizm sie przyzwyczaił do nich to czy jestem w pełni zabezpieczona..wizyte mam dopiero za 2 tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Sierpień 21, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscgoscgosc Napisano Maj 13, 2009 hej, mnie również zdarzyło się baaardzo delikatne plamienie (bardziej może wydzielinka) jakoś 5-7 dni przed końcem opakowania, trwało może 2 dni. dobrałam tabletki do końca, a teraz okres mam jakiś dziwny... jakby trochę słabszy, w innym kolorze... brzuch mnie tylko czasem pobolewa. trochę się niepokoję. biorę Yasmin od 2 lat. a wizyta u gina dopiero 22 maja... czy wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hanusia1986 Napisano Maj 18, 2009 Hej. Ja tez mam taki sam problem. Od 2 lat biorę tabletki Cilest. Do końca opakowania pozostały mi tylko 8 tabletek i mam okres. Myślę że czas zmienić na inne tabletki anty. W piątek mam wizytę u lekarz to zobaczymy co powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość area Napisano Maj 18, 2016 Temat stary, ale dla mnie dzisiejszy. Zmieniłam tabletki na inne i przy pierwszym opakowaniu dostałam plamien kilka dni przed końcem. Wzięłam je do końca blistra. I już krwawienie nie wystąpiło. Zrobiłam przewe 7 dni i biorę kolejne. Sutki mnie bolą i miałam mdłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach