pumeksol 0 Napisano Maj 27, 2007 najlepiej jakby to był gin-endokrynolog... kogo możecie mi polecić??!! chodzi mi o wizyty prywatne. napiszcie gdzie przyjmuje i ile bierze za wizyte. DZIĘKUJĘ!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumeksol 0 Napisano Maj 27, 2007 na pewno jest tu ktos z rybnika... prosze!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidzia_19 0 Napisano Maj 27, 2007 Ja jestem z Rybnika i chodzę do Szmita, ale nie jest endo-. za wizytę bierze 60zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupa blada.............. Napisano Maj 27, 2007 dr. Kujawski, Plac Wolności, nie jest endokrynologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google.... Napisano Maj 27, 2007 i wpisz Biała lista dobry ginekolog............ niestety linka nie podam bo znowu mi wykasują jak w 5 poprzednich przypadkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monija Napisano Maj 27, 2007 Ja chodzę do dr Grudnia. Przyjmuje na Hallera. Ale chcę pójść teraz do innego gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juwita Napisano Maj 27, 2007 ponoć bardz dobrym ginekologiem-endokrynologiem jest Łyko przyjmuje na Hallera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Maj 27, 2007 oo dużo nas z tego rybnika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumeksol 0 Napisano Maj 28, 2007 dzięki dziewuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach