Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicole scza

Jaki stanik pod bluzke na ramiaczkach...

Polecane posty

Gość nicole scza

chodzi mi o to ze bedzie widac ramiaczka od stanika,,,czy moze byc stanik na białych ramiaczkach czy raczej silikonowe ramiaczka?

Gość a może po prostu
stanik bez ramiączek?

Gość raczej silikonowe albo bez
ramiączek stanik-można takie dostać ...

Gość nicole scza
czyli nie powinno byc widac ramiaczek od stanika?

Gość no co ty taka
wystarczy dobrac stanik pod kolor koszulki. Jesli niebieska to niebieski stanik, czerwona to czerwony i po klopocie. na pewno nie zakladaj do bialej bluzki czarnego stanika ale to juz nie te czasy ze nie moze byc widac ramiaczek

Gość bladzicha
nie. lepiej odpinac wiele staników ma odpinane ramiączka

Gość nicole scza
w tym problem ze bluzka nie jest jednolita, tylko we wzorki

Gość lalala 36
niestety jesli ktos ma duzy biust to musi miec stanik z ramiaczkami-dlatego nie lubie takich bluzek

Gość no co ty taka
ojej przesadzacie. Ja kupuje bluzki na grubszych ramiaczkach, takich prostych a nie laczacych sie za szyja i normalnie zakladam staniki tylko pasujace kolorystycznie

gdzies kiedys slyszalam,ze prawdziwej damie, spod ubrania nigdy nie wystaje bielizna;) ale nie wiem ile w tym prawdy. osobiscie nie lubie silikonowych ramiączek. lepiej chyba dobrac je kolorystycznie do ubrania. tudzież pokusić się o jakieś fantazyjne rozwiązania;) zależnie od wieku oczywiscie :)

Gość frgthrdhtrhrttr
o jezu ale problem macie. A jakie wy macie te ramiaczka grube? ja mam cieniutkie, prawie ze paski, i pod bluzke na ramiaczkach taki wlasnie zakladam. gdy odpinam ramiaczka stanik sie zsuwa, nawet jak ma silikonowe paski zeby sie trzymal. silikonowe paski to dopiero obciach, ja tak uwazam.

też nie lubię,jak spod ubrania wystaje bielizna,nie kupowałabym takich bluzek,jeśli nie mogłabym chodzić bez stanika,ewentualnie-gorset bez ramiączek-ale to na wielkie wyjscia,bo w takim \"pokrowcu\" pewnie trudno wytrzymać w upały ;-) ale z tego,co obserwuję-dziewczyny noszą najróżniejsze kolory i wcale się nie przejmują,czy widać,czy pasuje,czy ładnie wygląda- dla mnie wygląda koszmarnie,nigdy bym się tak nie ubrała,ale jak komuś jest to obojętne,niech chodzi jak chce :-)

Gość niebieskoookaa22
ja uważam, ze sexownie wygląda do czarnej bluzki albo białej, jak odbrobinę widać czerwone ramiączko biustonosza

Gość no wiesz ale
spod bluzki na ramiaczkach to nie bedzie "odrobina" :-)

Gość asdr
wystajaca bielizna to straszna wiocha wg mnie. Staniki bez ramiaczek dla duzych piersi tez mozna nabyc.

Gość niebieskoookaa22
miałam na myśli, podobną szerokość ramiączek biustonosza i bluzki ;) chociaż najczęściej zakłądam biustonosz z b.cieniutkimi ramiączkami, albo odpinam:) p.s. a silikonowe ramiączka nie bardoz mi ise podobają, mam jedne to sukienki mega odkrytej bo żaden biustkonosz nie pasował

Gość asdr
biustonosz - jak sama nazwa wskazuje - sluzy do noszenia biustu :)

pewnie ale nie zawsze trzeba go wkładac bo lepiej koszulka lezy bez biustu albo i lepiej wygląda - mowa tu o ramiączkach :)

ludzie maja problemy... ja mam kilka stanikow z H&M i one maja takie cienkie ramiaczka, sznureczki takie, normalnie je nosze. Nie widze w tym zadnej wiochy. wiocha to dla mnie silikonowe ramiaczka kazdy nosi jak mu wygodnie

Gość asdr
koszulka - owszem - bez stanika lepiej lezy ale warunkiem koniecznym jest malenki biust (powiedzmy - b, gora C)

Ja również uważam, że silikonowe ramiączka są obleśne :P i w sumie takie cieniutkie ramiączka od staniczka są według mnie bardzo dobre, estetyczne. Poza tym sa biustonosze z takim silikonem, które trzymają się na piersiach - bez szeleczek :)

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe ja sie tym jakos nie przejmuje. zazwyczaj ubieram tak zeby byl pod kolor mniej wiecej. ale nie tak ze ten sam kolor co bluzka , tylko zeby nie raniło mojego gustu i tyle;P a nosze tylko sportowe staniki na cieniutkich ramiaczkach, a nie jakies usztywniane i regulowanymi ramiaczkami. i nigdy sie nie przejmuje tym ze jakis cieniytki paseczek mi wystaje spod bluzki:)

Tylko, ze takie ceniuteńkie ramiączka, takie prawie, że sznureczki, jak tutaj piszecie, to też nadają się tylko do malutkiego biustu, bo duży biust musi się na czymś stabilniejszym utrzymać, a takie cieniutkie ramiączka przy dużym biuście tylko wrzynają sie w ramiona :/ a staniki do dużych biustów, które można nosić bez ramiączek to badziewia, albo widocznie są do średnich biustów, ale na pewno nie do dużych... bo żaden biustonosz bez ramiączek nie utrzyma biustu w rozmiarze D.

Gość asdr
alez oczywiscie ze dobry biustonosz bez ramiaczek utrzyma duzy biust - mam E :)