Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona brakiem kasy

Ceny obrączek w Aparcie i gdzie indziej. Czy to normalne ceny?

Polecane posty

Wybrałam obrączki w katalogu Apartu. Zwyczajne dość, połączenie białego złota z żółtym, bez żadnych diamencików, próba 585. Cała zadowolona wchodzę na ich stronę sprawdzić cenę i widzę 1119 zł. za sztukę! Ja byłam tak głupia, że myślałam, ze taka mniej więcej cena to za parę obrączek. Powiedzcie, czy to standardowe ceny obrączek, czy to Apart tak sobie liczy? Nie powiem, zmartwiłam się. :(

Apart sobie tylko tak zyczy ja wybralam sobie obraczki w ibternecie i ide do zlotnika i zrobi mi takie same tylko za pol ceny:) w Apart placisz tylko za firme

Gość agusiaczek07
ja kupiłam u jubilera za 800 zł za pare :D

W internecie nie zawsze jest podana cała oferta obrączek. Najczęściej przedstawia się najnowsze lub najbardziej \"chodliwe\" modele. Jeśli dysponujesz wolnym czasem przejdź się do salonu i poproś o pełną ofertę :)

Dziękuję za pociechę. Czy mogę wziąć zdjęcie obrączek i pójść z nim do jubilera? Może zrobić takie same, ale za mniejszą cenę?

* CZYLI mogę :)

Ja kupowałam w YES, moja średniej grubości, narzeczonego strasznie grubaśna (ma potężne łapy, więc węższa nie pasowała) razem wyszło 1000 zł + 10% zniżki. Grawer gratis. Na allegro można kupić diabelnie tanio, ale ja bym chyba nie miała zaufania. No i zostają małe zakłady złotnicze :) Tam też jest zawsze taniej.

Gość daniela
Sprawdz tez w Red Rubin maja ciekawa oferte

W takim razie rozejrzę się. Przeraziła mnie ta cena. Czy orientujecie się może ile powinien mniej więcej wziąć jubiler za obrączki 6 mm połączenie białego złota z żółtym? Żebym z kolei nie dała się naciąć jubilerowi. Szczególnie, że mam możliwość zrobić je w wielkim mieście lub w małym u mojego narzeczonego, więc pewnie różnica cen będzie.

ja mam stare obrczki rodzinne, palcilam wiec za czyszczenie i zmniejszanie oraz grawer,razem wynioslo wszytsko ok 150zl, a sa wspaniala pamiatka, nalezaly jeszcze do mojej praprababci, widniej na nich grawer z 1928 roku:)

Dziękuję, dziewczyny 🌻

i tez radze udac sie do innej, mniej znanej firmy jubilerskiej, albo malego zakladu, zrobia tak samo, o ile nie lepiej, bo to nie bedzie jakis odlew, a na pewno taniej!!!

Gość plumisia
my mieliśmy kupić obrączki w YES, z żółtego i białego złota, moja miała być z 12 cyrkoniami, tam kosztowała ponad 1500 zł, przez przypadek zajrzeliśmy do "małego" zakładu jubilerskiego i okazało się, że za identyzne zapłacimy 800 zł. Szok! Taka przebitka.

niestety ale jesli chce sie płacic za firmę to tak wychodzi :o Nie lepiej pojsc do jakiegos małego sklepiku jubilerskiego i tam zamowic? przeciez tez mają duzy wybór a ceny są o wiele niższe! Ja kupilam w małym sklepiku w Piasecznie i zaplacilam za obie z białego złota (uwaga!) 400zł.

Gość a czym Ty się martwisz
??? przecież obrączki kupuje facet

Gość a czym Ty się martwisz
nawet jeśli na spółke to i tak nie ma co rozpaczać :D

Ja byłam w Aparcie i widziałam przepiękne obrączaki z błego złota, kształt dość klasyczny, damska miała taką wciętą łezkę i w środku tej łezki diamencik (ok 1000 zł), męska ok 500 zł. Byłabym skłonna tyle zapłacić za tak pięknie wykonane obrączki. No i ten diamencik! Dodaje uroku :)

My nie mamy żadnych podziałów. Wspólnie ciułamy kasę na ślub i wspólnie za wszystko płacimy.

Gość kruszynkasylwia
my braliśmy obraczki z aparta przepiękne za 1200zł dwie w tym moja jest z brylantem w sklepie są bardzo dobre oferty i tanie i jakość najlepsza polecam

kruszynkasylwia - nie rozumiem, jak kupiłaś tak tanio obrączki w tej firmie (1200zł za dwie i jeszcze brylancik?!) Możesz mi powiedzić, czy to była jakaś promocja? Chyba, że ja jakaś tępa jestem i nie rozumiem cen podanych na ich stronie. Ale dla mnie 1119 zł. za sztukę oznacza za sztukę, a nie za obydwie.

Gość kruszynkasylwia
hej . no tak była i jest promocja 25% upustu w Olsztynie kupowaliśmy po prostu cudo podaj maila to wyśle zdjęcia zrobię jak chcesz w sumie 1200 bez promocji ok 2000 by było obsługa przemiła i grawer gratis pozdrawiam

Idź dziewczyno do sklepu, a nie na stronie przeglądasz. Wiadomo, że tych z poprzedniego sezonu na stronie nie ma, a ceny od razu inne. Te, co mi się tak podobały, bez żadnych upustów 1500 zł razem. Co jak co, ale na obrączach nie warto oszczędzać, bo suknie sprzedasz, zdjęcia i wspomnienia wyblakną, a obrączka na całe życie...

Hehehe. Jest na czym oszczędzać. Bo cena zależy tylko od tego gdzie zakupione były obrączki. Ja zamówiłam u jubilera, z uwypoukleniem w środku, z grawerem płaskie. Kosztowały 700 zł za parę. To samo oglądaliśmy w YES kosztowały 700 zł za sztukę. Jest różnica nie? Próba złota ta sama, gwarancja również, ręczne wykonanie. Różnica jest jedna nie mogę powiedzieć i chwalić się, że zakupione w firmowym sklepie, ale po co to robić? Czyżby ze snobizmu? Nie jestem snobką. A złoto wytrzyma, nie ważne czy będzie z apartu z yes kobe kruk czy dior, czy zwykły jubiler.

ceny w aparcie sa powalajace a wyroby przecietne pochoc po mniejszych jubilerach bedziesz miala dokladnie te same modele identycznie wygladajace a za polowe ceny

Gość sówka kolorowa
my kupiliśmy w red rubinie, cena za obie ok 1100zł

Gość malinowa paskuda
my w Krakowie mając swoje złoto zapłaciliśmy za wykonanie dwóch obrączek wg własnego wzoru niecałe 400 zł doliczając do tego dodatek złota od jubilera bo naszego było za mało (waga 2 obrączek to prawie 14 g czyli bardzo dużo jak na obrączki) dlatego też polecam małych jubilerów bo robią piękne wyroby solidnie i stosunkowo tanio a przy tym orginalność i fachowa porada której w wielkich salonach raczej nie spotkasz