Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analogicznie

obciachowe ubrania dla pań

Polecane posty

Gość analogicznie

tez nie chce popelnic bledu

Gość KTOŚia _
Nie poda mi się jesli dziewczyna jest obwieszona bizuteria niczym choinka...nadmiar zawsze jest niekorzystny...a lepszy stonowany niedosyt

Gość posmaruj
białe przezroczyste spodenki+stringi, wieśniacki platynowy blond, różówy dresik jak u britney spears, koszmarnie długie tipsy, solarka ... takich tematów było juą wiele najlepiej komentować modę u faceta

-dużo zbędnej biżuterii - za ciasne spodnie - zarówiste ciuchy - zmieszanie lalkowatych ciuchów z bojówami - pazury

Gość proszęeeeee
białe kozaczki albo buty z obcasem 10 cm mini biała nie zakrywająca tyłka różowe stringi obcisły topik końcżacy się pod cycem kolczyki 12 cm pasek w metalowe kółka 3 cm tapety 5 cm tipsów różowych z hologramami

Gość ooo przepraszam
solarka? czyli lepiej sie wcale nie opalac? czy tylko na sloncu? a co jesli pracuje od 10 do 18? mam sobie taka blada jak gowno chodzic? wiadomo ze nie nalezy przesadzac, ale troche brazu chyba nie zaszkodzi?

Gość bredzisz
Wczoraj widziałem pewne 'dziwadło' przy tym upale, miała na sobie, bialą bluzkę , spódnicę białą do kolan i BIAŁE KOZACZKI , elegantka . hahahahaha :)

Gość a może właśnie
dla wielu ludzi naturalna bladość wygląda lepiej niż brąz?

za dużo solarium wygląda gorzej niż bladość

Gość dobreeee
po pierwsze to gowno akurat jest brazowe a po wtore jak jestes gownem to i opalenizna ci nie pomoze.

Gość meninwhite
Wiele kobiet nie zna umiaru i polewa sie tymi tanimi smierdzacymi perfumami a raczej ich pochodnymi kupionymi na bazarach pozniej taka kometa wylatuje na miasto ... 20 metrow to czasem za malo i tak sie czuje ze takie cos przelecialo.

Gość meninwhite
A najlepiej jak sobie szyje czyms takim poleje a pozniej ma pretensje ze jej facet tam calowac nie chce... Nie kazdy lubi jak mu spiryt i jakies badziajstwo usta pali.

Gość szurum burum
Dla mnie szczyt kiczu: buty ze szpicami tipsy "ogniste Latynoski": czarne jak smoła włosy + obowiązkowa solarka biodrówki typu pół dupy na wierzchu, a nad dupą tatuaż ubranka w Barbie-różu długo by wymieniać...

Gość ooo przepraszam
tak.. ale jesli nie jestem ani blada, ani ciemnej karnacji nie mam? tylko tak po srodku.. to chyba lepiej jak wskocze na 10 min pod lampy? czy moze taka nijaka mam byc? poza tym bladosc jakos z anemia mi sie laczy :P nadmierna bizuteria, kolczyki po pas tez odpadaja aaaa i krotkie bluzki ktore caly brzuch odslaniaja :O na dodatek scisniety przez przymale spodnie :O

Gość szurum burum
Ale niestety opalenizna z solarki różni się od słonecznej :D i wcale nie wygląda dobrze... ;)

Gość a może właśnie
"tak.. ale jesli nie jestem ani blada, ani ciemnej karnacji nie mam? " to znaczy, ze wygladzasz normalnie i co masz za problem kobieto???? to chyba dobrze, ze nie wygladasz blado jak trup i brazowo jak potwor.

totalne \'\'no-go\'\' to cholerne biale kozaki, brwi namalowane kredka, i wszystki zlote dodatki, np zlote torby, balerinki, paski itp... moim zdaniem:)

Gość ooo przepraszam
ojjj nie lubie tak wygladac.. naprawde wole byc troszke opalona, bardziej mi sie podoba :) nie mowie spalona czy pomaranczowa - bo to po solarium czeste zjawisko. Ale jesli nie mam kiedy isc na plaze.. to chodze raz na dwa tyg na 10 min sie poopalac :) i juz

jak dla mnie najnowszy hit getry są wieśniackie :P

Gość ooo przepraszam
aaa zapmnialam wlasnie legisy, minowka i baletki :O masakra

białe buty i torebka tipsy solara platyna

Gość bredzisz
Mnie śmieszy, kiedy widzę, gdy kobieta ma na nogach klapki i rajstopy , hahahahahaha :)

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn
ja mieszkam za granica i niestety to o czym piszecie jest na poczarku dziennym :O Dla mnie jafatalniejsze jest jak facet ubiera do garnitura adidasy(ale nie czarne tylko biale!!!) ZENADA:O ,Kobiety tez do kostiumow(marynarka+spodnica)ubieraja biale adidasy-masakra!!!!!! Czasami sie zastanawiam czy oni w ogole zagladaja do lustra jak wychodza z domu?:O

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnn
a i zapomnialam dodac ze faceci jak juz sie ubiora garnitur+adidasy to jada na rowerze do pracy na rowerze gorskim :O tylko im krawat furka-LUDZIE JAK TAM MOZNA?????:O

Gość a jak to teraz jest
bo kiedys to bylo nie do pomsylenia, mozna nosic do spodnicy trampki czy adidasy, jak ktos ma sportowy styl, bo nie mowie tu o eleganckich spodniczkach i zakietach.

Gość didooo
Jeszcze zal d.. sciska jak widze kobiety w przykrotkich spodniach!!!!!!! TO JEST PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym tak nie mgla!! Nie mowie zeby spodnie sie szwedaly po ziemi,ale zeby mialy jakas ludzka dlugosc:(

Gość bredzisz
nnnnnnnnnnnnnnnnn gdzie tak jest , w Mongolii ?

Gość zmęczenie materiału
- róż (pod wszelkimi niemal postaciami) - złote paski i torebki - jasnoniebieskie jeansy (o zgrozo jeśli jeszcze rybaczki),porządnie wycierane, - odsłonięty brzuch - tandetne plastikowe opaski we włosach ... i dużo więcej (nie chce mi się pisać;)

Gość do Jukena
co to są "zarówiste" ciuchy?!