Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analogicznie

obciachowe ubrania dla pań

Polecane posty

mi sie wydaje że obciachowe są wieeeelkie musze okulary, w ktorym kazda szara babka wyobraza sobie ze jest super star- a najgorezej gdy gorace 16stki takie noszą:D

Gość buty w szpic
ja niedawno nosiłam czarne buty w szpic, na obcasie klasyczne -wiem że to obciach ale nie miałam kasy na nowe.. mam nadzieje że nie muszę się wstydzić

Gość niewiedząca dziewczynka
żenujące: długie tipsy bleee stringi ale te wystające ze spodni wyprostowane włosy które sterczą jak siano wielka torba mini krótsza niż pasek od spodni

Gość o rzeszty
wlosy koloru zolto-bialego i granatowo-czarnego opalenizna ciemniejsza lub pomaranczowsza od koloru wlosow (do tej babki co sie opala raz na 2 tygodnie: takiej opalenizny nikt tu nie krytykuje ;) ) przezroczyste spodnie ukazujace stringi = "chlopcy patrzcie jaka mam seksy bielizne, prosze niech mnie ktorys przygarnie i przerucha tatuaze, dzieki ktorym trzeba nosic za male ciuchy ukazjuace golizne zgolone a potem narysowane kreski majace napominac brwi plastikowe torby i buty z bazarow, z najwieksza iloscia metalowych okuc i plastikowych ozdobek dzinsy wytarte w biale plamy na dupsku lub przednich nogach obcisle elastyczne bluzki podroby perfum i wszelkiego rodzaju podroby a, no i przede wszystkim wszelkiego rodzaju nieczystosci typu "wlosy to ja ostatnio mylam ... wczoraj" :P

Gość co to są przednie nogi
?:classic_cool:

Gość Now you
Hmm: -targowe ciuszki,typu brokatowe cudo,szkoda pisać, -opalona 9spalona0skora-przesad,rozumiem sniady kolorek ,ale nie czekoladka... -bluzki ze sztucznych tworzyw... -tipsy(piekne ze wzorkami)-a pod spodem brudne czarne pazury ,a fujjj.... -spodnie typu'wystajacy rowek':D:D

Gość kamedd
najwiekszy obciah: leginsy i dzinsowa mini...fuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość o rzeszty
przednie nogi = przod nog, nie wiedziales/as? :P

Gość szef tego burdelu
-spodnie o tak niskim stanie, ze widać "rowek dupny" -rurki z niskim stanem, typu biodrówki, tragedia, dziewczyny chcą byc modne, ale nie ubiorą klasycznych, oryginalnych rurek tylko szukają tych pseudo -białe kozaczki -skóra tak mocno spalona, że skwierczy -zmarchy w wieku 23 lat, oczywiście po nadmiernym spalaniu skóry -papierosy i dymienie normalnym ludziom w twarz -za krótkie, odsłaniające brzuch bluzeczki, nawet jak jst bardzo zgrany to nie wygląda to dobrze, poważnie, -o dwa numery za małe ubrania - wtedy wcale nie wygląda się o dwa numery szczuplej -dziewczyna ubrana od stóp do głów plus dodatki w tym samym kolorze, bleh -za małe buty, takie które zaczynaja się w połowie palców i widac och połączenie ze stopą -buty "pepp toe" kiedy dziewczyna ma brzydkiei starsznie dlugie palce u stóp - aż dotykaja one ziemi przed butem

Gość niewiedząca dziewczynka
stringi trzeba wkładać pod białe spodnie bo jak się założy normalne majtalony to widać tzw."linię majtek". także tego nie krytykujcie. ale do dupy są: - mocny makijaż a la wampir. - rowy -spadające z dupy. spodnie. - biżuterii multum. - paskudne biało czarne włosy.

Gość szef tego burdelu
Stringi pod białe spodnie, tak, ale nie białe stringi z jakiegoś sztucznego materiały z motylem na pół tyłka. Jest cielista, bezszwowa bielizna i wtedy to elegancko wygląda bo jak widzę te elegantki w prawie przezroczystych spodniach i odcinających się białych stringach to zbiera mi się na wymioty.

cześć, a ja uważam, że bardzo złe jest takie uogólnianie- białe spodnie, biała torebka czy buty= KICZ ale wcale tak nie jest! bo między białymi butami, a białymi butami jest różnica:) zauważcie, że teraz na lato na wybiegach najsłynniejszych projektantów BARDZO CZESTO pojawia sie kolor biały! http://frillr.com/files/images/Freja%20Beha%20Chanel%20Spring%202007.preview.jpg często w połączeniu ze złotem, czy srebrem... uważam, że jezeli rzecz (bluzka, torebka czy buty) jest GUSTOWNA Z DOBREJ TKANINY to kolor jest sprawą podrzędną... czyż nie, drogie Panie? a może wg. Was nie ma kiczowatych ciuchów w kolorze czarnym?

ooo,a tu znów biały+złoto, tym razem u Diora http://www.style.com/slideshows/fashionshows/S2007RTW/CDIOR/RUNWAY/00480m.jpg biała torebeczka i białe sandałki, również Dior http://juicystyle.ocn.ne.jp/beauty/news/images/20060810_00_a_00_00_thum.jpg inne białe kreacje: http://www.modeblog.nl/wp-content/uploads/2006/10/christian-dior-basics.jpg chyba trudno nazwać je kiczowatymi prawda? tak samo jest z tipsami- uważam, że dyskretnie przedłużone pazokcie w naturanym kolorze są dobrą alternatywą dla tych obgryzionych, trudnych do zapuszczenia... podobaja mi sie jednak szersze opisy- i z wieloma sie zgadzam! jednak zdziwiłam sie również czytając, że obciachem są buty w szpic...wydaje mi sie, że szpice (oczywiście nie takie nienaturalnie długie) możemy już nazwać pewną KLASYKA! TEGOROCZNE ZDJECIA Z WYBIEGOW: http://www6.babidou.com/pic/2006/11/21/alvintata/2007%E6%98%A5%E5%A4%8F%E5%A5%B3%E8%A3%85/dior03.jpg http://local.sh.sina.com.cn/mdfs/U473P18T66D4635F970DT20060829102733.jpg http://accel5.mettre-put-idata.over-blog.com/0/41/57/61/defile-2006-2007/chanel.jpg SZPILECZKI Z CZUBKIEM W SZPIC:)

- korale na szyi - długa czarna suknia -cała na czarno - bojówki i wylewający się tłuszcz - krótkie bluzki i sadło na brzuchu - mały biust, wielki dekolt - duży biust i duży dekolt - białe kozaki -zielone, pomarańczowe, czerwone spodnie - tipsy - tatuaże - owłosione pachy

a tutaj dla rozweselenia wklejam BIALE KOZACZKI:) http://agentprovocateur.blox.pl/resource/chanell.jpg MOZE DODAM, CO DLA MNIE JEST KICZEM (nie bede pisała o higienie, fryzurze, bo mogłabym godzinami)- ubrania niedopasowane do figury i typu urody (co z tego, że czerwień czy wąskie spodnie modne? - muszą pasować...nie koniecznie MODNIE znaczy Z KLASA) \"CHOINKA\" (kilka pierscionków, trzy łańcuszki, wielkie kolczyki, opaska we włosach, wielka torba i osiem bransoletek) spodnie z nadrukiem na pupie noszenie dresu na ulicy (są wyjątki...np. kobieta w ciąży) wystająca bielizna- ramiączka, majtki,itd

kasiu... adlaczego korale są dla Ciebie kiczem? tego troszke nie pojmuje... tak samo- długa, czarna suknia- powiedziałabym, że to raczej klasyka...no, chyba, że coś a\'la Rodzina Adamsów

Gość kallinka ty sie
tak nie wymondrzaj lepiej!

Gość od kiedy dekolt
jest kiczem??

różowe pasemka na blond włosach fryzura na skunksa tzn wierzch biały blond, spód ciemny złote buty + pasek + torebka (jeden dodatek moze być, ale nie wszystkie!!!) białe jeansy

Gość eukalin
za krotkie spodniczki przeopalone solarium mocno tlenione na bialo albo zolto blondynki tona tapety na twarz po solarium i z wypryskami blee zolte zeby zaniedbane paznokcie albo przesadzone tipsy mocno rozowe bluzki buty etc.. robienie z siebie "malej dziewczynki" gdysie jest grubopod 30stke noszac dwa kucyki i mikro mini kobiety dojrzale ktore swoim strojem mysla ze zatuszuja pesel:P

Gość upupupupu

nigdy nie zgodze sie, ze dres noszony na ulicy jest kiczem...

Gość just_honey7
dodam cos od siebie bylam w krakowie i tam widzialam dziewczynke :--czarne wrecz granatowe wlosy -oczy tak robione na czarno(kreska dol gora)ze ich nie bylo widac -rozowe usta-tipsy o dlugosci takiej ze moze chleb smarowac(nawiasem mowic dla mnie tipsy to element rozpoznawczy striptizerki nie rozumiem tej mody na sztucznosc) -biala torebeczka prawie zolta z jakiegos sztucznego materialu -spodnie wycierane przod i tyl rybaczki no tragedia bazarowa -rajstopy i sandalki na wysokim obcasie bialo-zolte bez palcow nie wiedzialam czy plakac czy sie smiac bo dosc ladna dziewczyna bybylaw normalnym ubraniu i bez kilograma tapety na twarzy

Gość a jakie
fryzury uwazacie za totalny kicz u kobiety?? zolty i az bialy blond goruje:)

świetny topik:D po prostu usmiałam sie porządnie z niektorych wypiwiedzi:D hahaha:D ale tak na powaznie to biale kozaki sa rzeczywiście obrzydliwe bleee ale juz czarne 10 cm szpilki to dla mnie klasyka i nie wyobrażam sobie nie miec takich w szafie:) poza tym sama mam naturalne długie paznokcie,nie żadne tam tipsy i maluje je na klasyczna czerwien lub czern i nie uważam tego za kicz,no ale co kto lubi:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cholerne guru mody się znalazły..to jest obciachowe, tamtego nawet nie wkładaj, kicz, plastik, tandeta, tłuszcz - a ja się ubieram najlepiej! to wszystko co wyniosłam z tego topicu. dobrze, ze chociaż wy się znacie na modzie i jesteście super, zawsze idealni. na szczęście te osoby, które tak obsmarowujecie mają gdzieś to, co o nich myślicie. każdy ma wyglądać tak samo? nie muszę się wszystkim podobać. ludzie, trochę pokory. jak tak dalej pójdzie będziemy wyglądać jak klony.

Gość jazzy.
jak bym widziała swoją sąsiadke. Ma tak żółte włosy, że blondem nie można ich nazwać, prawie zawsze ma związane te wlosy w dwie kitki , na końcu obowiązkowo różowe frotki. Białe spodnie z różowym paskiem , różowe klapeczki i bluzeczki przykrótkie , niedawno nosiła bluzkę z wielka myszką MIKI. Zauważyłam że nawet odtwarzacz mp3 ma różowy. jak wiesza pranie to tylko widać róż i biel. Dodam , że nie jest głupia, skończyła prawo, ale nie pracuje , bo kto normalny by zatrudnił Barbie prawniczkę.