Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrtitaa

pomocy!! co jest z moimi wlosami?

Polecane posty

Gość marrtitaa

ostatnio zauwazylam ze zaczely mi wypadac wlosy .zawsze mi wypadaly ale teraz to juz poprostu wylatuja garsciami wszedzie ich pelno ... wlasnie biore 3 opakowanie diane 35 czy to mozliwe ze od tych tabletek tak leca mi wlosy a zreszta zauwazylam ze na ciele mam chyba wiecej wloskow. co o tym sadzicie ?? mam jeszcze 2 op tych tabsow skoncze je i chyba zmienie ;/

Dziewczyno nie truj się tym gównem! Ja swoje problemy po Diane odkręcałam przez 2 lata a i tak nie jest już tak jak było! Włosy wypadają Ci i po innych hormonach też mogą, kup sobie w aptece Skrzypovitę. A masz jeszcze jakieś inne problemy hormonalne? Robiłaś sobie kiedyś badania? Bo to, że pojawiają się włoski tam, gdzie nie powinny, to znak, że masz zaburzenia hormonalne, a tabletki typu Diane, czy anty nie pomogą.

Gość marrtitaa
nie mialam zadnych badan robionych wczesniej bralam microgynon przez 6 miesiecy a teraz to badziewie ..

Gość marrtitaa
zadnych innych problemow nie mialam a z tymi wloskami to nie wiem czy sobie nie wmawiam ale mam wrazenie ze jest ich wicej np na brzuchu

No wiesz, u mnie też się tak zaczęło, a teraz mam włosy na całym ciele :( Radzę Ci dobrze zrób sobie badania hormonalne.