Dixy 0 Napisano Maj 27, 2007 Jaki jest odpowiednik dla tego zapachu z np.Bies lub La rive?Może znacie jakiś inny?poradżcie,bo chciałabym kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowa mandarynka 0 Napisano Maj 27, 2007 Ja kupiłam podróbkę Rush-Gucciego o nazwie Ruth i jest niemalże identyczny z oryginałem.Mam też doskonałą podróbkę L\'eu par Kenzo_L\'eu par Ito.Każdy myśli,że to oryginał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia74 0 Napisano Maj 27, 2007 bardzo fajne są perfumy Federico Mahora (podróby) męskie 50 ml - 30 zł, damskie 30ml - 30 zł http://www.allegro.pl/item199585496_tylko_teraz_50_ceny_perfum_damski_fm_nr_99_15_zl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
limonka 0 Napisano Maj 27, 2007 \'Ralph\' Ralpha Laurena to mój numer jeden, uwielbiam ten zapach!! ale jego podróbek nie znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dixy 0 Napisano Maj 28, 2007 Wniliowa mandarynka,czy to są te perfumu,których opakowanie bardzo przypomina oryginał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałabym i powiem Napisano Maj 30, 2007 podróbke rush tez mam ale szybko traci zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach