Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccarollla

Kiedy prezerwatywa zraniła...

Polecane posty

Gość cccarollla

Hej! Kilka dni temu zakupiliśmy z chłopakiem gumkę. Miała na czubku kuleczkę z kolczykami zrobionymi też z lateksu, były całkiem miękkie. Generalnie - Taka gumka z serii erotycznych zabawek. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt,że po wszystkim zauważyłam na bieliźnie krew. Przestraszyłam się, bo w trakcie stosunku nie odczuwałam bólu, ani dyskomfortu. Wyszło jednak na to, że jestem pokaleczona w środku... Nie wiem jak z tym sobie poradzić. Doszliśmy do wniosku, że przez jakiś czas nie będziemy się kochać. Zastanawiam się jednak czy możliwe są jakieś powikłania spowodowane tymi otarciami i czy są jakieś środki przyspieszające ich gojenie.... :( ech...

Gość ja ci powiem
ze chyba masz nadżerke..bo bez nadżerki nie krwawilabys po uzywaniu gumki z wypustkami... najlepiej wstrzymajecie sie jakies 2 tyg.od stosunkow a potem idz do ginekologa i sprawdz czy nie masz nadżerki

Gość cccarollla
to nie była gumka z wypustkami taka jak np. durex tylko z kolczykami, które mozna kupić w sexshopach pojedynczo, zapakowane w przeźroczyste pudełeczka. Dodatkowo nie była nawilżona :( Może to dlatego....

Gość niewiedząca dziewczynka
a co to jest nadżerka? bo nie wiem..

Gość ja ci powiem
Chryste... i Ty pozwoliłas włożyc sobie cos takiego???? nie rob tego wiecej!! mialas z tego przyjemnosc wieksza niz bez???

Gość cccarollla
ta prezerwatywa miała być urozmaiceniem i powiem Ci,że gdyby nie to krwawienie, zdecydowałabym się jeszcze raz... Ale mniejsza o to Teraz boję się że nadżerka to dopiero może mi się zrobić O tyle dobrze,że jestem po okresie i nie muszę uzywać tamponów Wiem też,że niektóre kobiety mają otarcia od najzwyklejszych gumek ponieważ podczas stosunku są "suche" Więc to chyba nie jest koniec świata,co?

Gość niewiedząca dziewczynka
ale nadżerka robi się ze współzycia? przez co? otarcia czy zakazenie penisem?

ja mam nadzerke (podobno)... powiedzcie mi jak wtedy jest z seksem?? nie nalezy sie kochac?? czy jak?

Mysle ze zamiast zadawac takie pytania na kafe i sluchac odpowiedzi zaczynajacych sie od \'\'slyszalam\'\', \'\'podobno\'\', \'\'na pewno masz nadzerke\'\', po prostu skocz do gina i szybciutko dowiesz sie co sie dzieje:) pozdrawiam

Gość ....ona........
dobrze ci tak glupia dziwko nie wiesz co sobie tak wkladac?ß wloz se kaktusa nasteponym razem i zycze ci zebys dzieci nie miala nigdy

Gość cccarollla
do ....ona.... wypowiedzi 13latek znudzonych lekcjami ani zdziewiczałych zakonnic nie przyjmuję w tym topiku....żeby było jasne tak...pójdę do ginekologa myślałam może, ze ktoś kiedyś miał podobny problem i coś doradzi mądrego ale coz a jesli chodzi o tego typu zabawki uważam, ze to ludzka rzecz bardziej ludzka niz robienie sobie dobrze monstrualnymi wibratorami bądź innymi przedmiotami niekoniecznie uzytku seksualno-gadzetwoego zgorszeni proszę nie zaglądać chcociaz dziwie sie jak mozna być zgorszonym prezerwatywa....

Gość do ona
ona, to fajnie że jesteś szczęśliwa, dobrze ci się w życiu układa, masz kochającego partnera, szerokie grono życzliwych znajomych. no, i najważniejsze, fajnie że lubisz ludzi

Gość ona jesteś popierdzielona
o nawet się zrymowało :)

Gość hajajaggg
Wiesz co panna, trzeba mieć naprawdę narąbane w głowie, żeby coś takiego w siebie pakować, a potem się dziwić, że krwawisz. I żeby było jasne, nie mam 13 lat ani nie jestem zakonnicą. Wyobraźnia, dziewczę, nie jest twoją mocną stroną, co? Pakujesz w siebie kaktusa, a potem aj waj krew mi leci. Nie no, wiesz zabawki erotyczne są różne. Na przykład wybratory wielkości małej rakiety. Może tytułem urozmaicenia życia erotycznego sprónujesz takiego następnym razem?

Gość ..ona...
ja tez nie mam 13 tylko 22 nie jestem dziwica tylko mezatka od roku wiec wiem co to sex i rozne urozmaicenia ale nei zeby sobie wkladac takie cos no sorry ale jak to wyglada nei dziwne ze cie pokaleczylo dobrze ci tak jeszcze raz napisze jestes glupia i spelniasz faceta zadania a i tak cie wyrucha i zostawi bo nie bedzie miec szacunku dla kogos takeigo.zaczyna sie od takich rzeczy a konczy .,...do kogos tam studiuje mam duzo kasy moja facet duzo zarabia i mam pelno znajomych ktorzy mysla podobnie jak ja

Gość ..ona...
do hajajagg mam podobne zdanie duza buzka dla ciebie zycze milego wieczorku papa

Gość studia a staz
faktycznie ja tez bym sie bała czegos takiego uzyc, przecież to logiczne ze takie cos pokaleczy bo w żaden sposób nie pasuje to do budowy pochwy

Gość ..ona...
oczywiscie przeciez wystarczy zobaczyc jak to wyglada!!! moja rada to autorki to niech se nastepnym razem wsadzi kaktusa zeby ja jeszcze bardziej bolalo moze zmadrzeje dziewucha !!

Gość no chyba te kolczyki
to nie z metalu są ani z igieł jak nie bolało w trakcie to nie robią krzywdy proste :/. Ja powiem, że kiedyś też krwawiłam w ten sposób bez żadnych dodatków i nic nie bolało, ale byłam wtedy bardzo osłabiona (niedobór witamin itd). Może jakieś głodówki stosowałaś? Jeśli się denerwujesz idz do lekarza i nie stresuj się niepotrzebnie u mnie wszystko było w porządku.

I autorko nie przejmuj się tekstami tych starych maleńkich samo słownictwo już świadczy o tym co sobą reprezentują bynajmniej nie zajeżdżają "głupimi dziwkami" co mają "naprade narąbane w głowie". Dobre sobie... Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać cytat "do kogos tam studiuje mam duzo kasy moja facet duzo zarabia i mam pelno znajomych ktorzy mysla podobnie jak ja" ;) a ja itak jestem ładniejsza od ciebie moja facet więcej zarabia i mam znacznie więcej znajomych. Dziewczynko to forum internetowe możesz sobie tutaj napisać, że jesteś miss world nawet to itak nic nie znaczy.

Gość superboyyyy
no to po co ty sie teraz tez sprzeczasz ze ty jestes ladniejsa i twoj facet wiecej zarabia ..mozesz sobie pisac co chcesz widac juz male brzydactwo zakompeksione ktrore musi dodac swoje 3 slowa zalosna jestes ''glupia dziwko'' Cccarolla nie nawidze takich glupich szmat ktore robia wsadzaja sobie wszyssto co wejdzie w pizde

superboy hehe słowo ironia jest Ci obce chyba

A tak swoją drogą to z tego co przeczytałam to nakładka na penisa więc chyba jednak sama se tego nie pchała.

Ale powiem Ci że w szoku jestem ze nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi.

Gość gość
Przecież te kolce są z lateksu, czyli miekkie tworzywo sztuczne. Nie dziala to jak żaden kaktus, a gdyby mialo ranić, to by przecież tego nie produkowali.Nie rozumiem, skąd te wyzwiska:o A stosował kto z Was wibratory, nakladki na penisa,gumki z wypustkami, kajdanki etc etc? To od razu jest sie koorwą jak sie cos takiego używa?:oTo faktycznie może byc jakaś nadżerka.