Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marusia_16

Logest - dobry środek anty, czy nie? Odpiszcie!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny.. Zaczynam brać pierwszy raz tabsy i mam pytanie..jakie miałyscie skutki uboczne i po pierwszym opakowaniu ilu dniową sie robi przerwe, żeby zacząć drugie opakowanie? Prosze o odpisanie. Pozdrawiam !!

Gość ghamra
co do skutków ubocznych to zależy od organizmu.jednemu pasują innemu nie.ja np. po logeście miałam bóle głowy i złe samopoczucie i dlatego zmkieniłam,ale to nie jest reguła.i pierwsze opakowanie jest takie próbne bo jeżeli nawet masz skutki uboczne to zażyj chociaz ze dwa listki przynajmniej bo przecież organizm musi sie dostosować.a co do przerwy to przecież wszystko jest w ulotce i należy postępować zgodnie z tym co ona zawiera...pozdrawiam.

21 tabsów- 7 dni przerwy, 8 dnia bierzemy pierwszą tabletke z nowego opakowania i tak w kółko ULOTKA !!

Gość
nie miałam żadnych skutków ubocznych :)

Ja biore juz ponad 2 lata, caly czas dobrze sie czuje, zadnych skutkow ubocznych. uwazam ze to dobre tabletki, maja malo hormonow. Ale i tak kazdy organizm moze inaczej na nie zareagowac.

Gość Natti
Ja jestem w trakcie pierwszego opakowania, wogole to moje pierwsze tabletki... jesli chodzi o skutki uboczne to czasmimam mdlosci i bole glowy, zdecydowanie zwiekszony apetyt i straszne wahania nastroju az moj chlopak sie dziwi ze potrafie w ciagu godziny smiac sie i zaraz plakac bez powodu, ale da sie wytrzymac ;) najgorsze sa plamienia... wzielam juz 11 tabletek i przez caly czas mam plamienia...:/ niedlugo wybieram sie do gin wiec zobaczymy ;) pozdrawiam :)