Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

niech ktos ze mna pogada.. bo sie zarycze tu sama

Polecane posty

Gość agivp
ja to rozumiem jako para dobrze sie dogadywalismy od tygodnia zaczelo sie. mamy znajomych, niewielkie grono ale zaufane ta dziewczyna co poszedl doniej to jest kolezanka, nie martwie sie o to bo wiem ze ona jest wporzadku, i zawsze gdy cos sie dzialo w naszym zwiazku to ona chciala jak najlepiej to na stówe

Gość agivp
ale widze ze cos jestnietak a on mi nie chce nic powiedziec

Gość fraeyah
Musisz poczekać aż sytuacja się wyjaśni Może przejdzie bokiem jak burza... Bądź dobrej myśli

Gość agivp
czy problem tkwi we mnie ? powiedzcie?

Gość agivp
pewnie przejdzie ale nie mam sil jak wchodze na tego glupiego kompa i ciagle widze jakies nowe foldery pozakladane a tam fotki jakis lasek

Gość fraeyah
trudno powiedzieć po czyjej stronie tkwi wina... Może rzeczywiście on szuka czegoś innego w związku i to co ma już mu nie wystarcza... Ale może to ty coś wyolbrzymiasz ...

Gość to japacynka12
nie wiem ile macie lat, ale moze on ma jakies problemy w pracy , w szkole, na uczelnii i dlatego jest rozdrazniony. Jezeli jestescie dobrana para , to napewno nie brakuje mu niczego w zwiazku i napewno mu sie podobasz tylko moze ma jakis zly humor, handre od tygodnia, a Ty masz do niego pretensje ,ze juz mu sie nie podobasz i w ogole

Gość agivp
troszke moze wyolbrzymiam ale przykro mi kiedy ide do pracy i widze jak on sie szykuje do wyjscia bo sie umowil z kolezanka wracam a on lezy na lozku i oglada film. mowie cos do niego a on mi odburknie .... przykre

Gość Pegaz27
Niestety nie jestem z Krakowa :) Przedmówczynie mają rację, nie wygląda na to żebyś kiedykolwiek była szczęśliwa z takim człowiekiem, lepiej sobie odpuścić i pocierpieć troszkę. Po to żeby pójść ku nowemu. Tyle nas przystojnych, męskich i czułych na tym świecie :D

Gość agivp
japacynka chcialabym zeby tak bylo jak ty mowisz... jejku co zrobic zeby te lzy mi przestaly leciec wkoncu........ ja mam 23 on 33 lata i 3 letni zwiazek mieszamy razem

Gość fraeyah
ale tacy właśnie są faceci... i nie próbuj ich do końca zrozumieć bo to nieosiągalne

Gość MSS
nie placz, faceci nie sa tego warci, ja ze swoim facetem mamy dzidziusia, ktory jutro skonczy siedem tygodnia a te bydle juz probowal mnie zdradzic, zeby bylo smieszniej to chcial to robic w pokoju obok, z przyjaciolka mojej mamy, ktora sie chwilowo u nas zatrzymala, i o ja mam powiedziec?

Gość fraeyah
Może to taki kryzys jak u mnie jesteśmy w podobnym wieku Mieszkamy razem od dwóch lat i to takie przesilenie Trzeba przeczekać je a wszystko się ułoży Rzadko się zdarzają związki żeby cały czas było super pięknie love love Nawet osoba którą kochamy może się z czasem znudzić Trzeba więc robić ciągle coś nowego, urozmaicać sobie codzienność i będzie dobrze

Gość su6
Czesc , moge poryczec z Toba ?

Gość agivp
co z tymi facetami sie dzieje? kurcze nie umieja usiedziec na tylku

Gość agivp
a co sie stalo su6? nie mow ze tez facet?

Gość to japacynka12
Wiesz co może przestań miec do niego pretensje i zachowuj się tak jak dawniej, nie placz przy nim i nie pokazuj mu,ze jest Ci smutno. Facetow wkurza takie zachowanie. To ,ze idzie do kolezanki to jeszcze nic strasznego, zwlaszcza jak mowisz ,ze to wasz wspolna zajoma i ,ze cche dla was jak najlepiej!

Gość fraeyah
Nie ryczeć mi tu Ja nie tak dawno wyryczałam się conajmniej za trzy osoby więc macie już płakanie odrobione przeze mnie :)

Gość agivp
wiecie co jest nietak tak naprawde to chyba jestem zazdrosna poszedl do tej kolezanki pogadac a ja sie troszke obrazilam ale wsumie niewiem dlaczego? ona nie jest dla mnie zagrozeniem

Gość to japacynka12
o matko MSS jak ja bym miala takiego faceta to bym go chyba wykastrowala, co za dran!

Gość fraeyah
Ja cię rozumiem też jestem zazdrosna a dopiero potem dociera do mnie że to niepotrzebne było

Gość agivp
dziewczyny wyslalabym ktorejs moje zdjecie ma meila i powiedzcie czy ja jestem az tak nijaka ze on szuka ladniejszej

Gość agivp
jejku ja tez zazdrosna jestem a potem wiem ze nie ma o co

Gość fraeyah
mogę być sędzią milusinska123@o2.pl

Gość su6
Taaak , oni ciagle maja jakies kryzysy , zle dni , zachwiania hormonalne , tylko czekac az dostana okres i zaczna rodzic dzieci - no i wtedy nastapi koniec naszej cudownej cywilizacji :)))

Cześć \"tacy właśnie są faceci\" - to łatwe tłumaczenie. Ale można powiedzieć też że takie też są kobiety. Nie zamierzam słodzić, więc powiem wprost: może zastanów się czy ten związek się nie wypala? Czy nie zabija go rutyna? Czy przez ostatni rok dbał o Ciebie tak jak przez pierwsze dwa lata? Czy chcesz żeby tak wyglądał Twój zwiazek? Czego oczekujesz i potrzebujesz? Czy znasz swoją wartość i czy wiesz co możesz dać facetowi? I czy wiesz że są faceci, którzy potrafią kochać i doceniać to? Gość nie ma szacunku do Ciebie, trzymając fotki innych kobiet na kompie. Nie ma szacunku, oglądając się za innymi na ulicy w Twojej obecności. Jasne, lubimy patrzeć na piękno i patrzymy na inne kobiety dla samego poczucia estetyki, ale nie wolno tego robić pod żadnym pozorem w obecności własnej kobiety! Gdy z naprzeciwka idzie sexbomba...wtedy warto spojrzeć swojej własnej kobiecie w oczy - doceni to.

Gość to japacynka12
agivp ja tez znam to uczucie zazdrosci, sama mam z tym problem.Gdy to mojego faceta dzwoni szefowa z pracy i pyta sie o jakies sprawy słuzbowe to juz sie wkurzam a jak jedzie na wypad sluzboy to jest jeszcze gorzej. wtedy zaczynam mu dogryzac , on mi , robi się nieprzyjemnie , sa tez lzy.Ale jak o tym pozniej pomysle to jest mi glupio ,ze ie mam do niego zaufania i w ogole. Czasem zdarzaja sie takie dni gyd wkurzam sie o glupote, sama sie nakrecam , placze , krzycze na niego.. Uspokoj sie i juz nie placz

Zdjęcie mi możesz wysłać :D Jestem koneserem i zaręczam że będę obiektywny i szczery :D

Gość su6
tak , taaak - oczywiscie ze facet !!

Gość to japacynka12
to mi tez wyslij esko14@gazeta.pl