Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

niech ktos ze mna pogada.. bo sie zarycze tu sama

Polecane posty

Gość su6
wiesz co Draak ? , dlaczego sie tutaj wpychasz ze swoimi madrosciami ?!

Gość fraeyah
ależ oczywiste jeż że te pierwsze miesiące znajomości są zupełnie inne niż późniejsze poważne życie razem... Owszem szacunek powinien być zawsze tak samo jak szczerość i zaufanie, ale związek między ludźmi przechodzi przez różne fazy i nie da się zatrzymać na pierwszej pełnej westchnień i uniesień

Gość agivp
japacynka wyslalm ci tylko mnie nie zmieszajcie z blotem plisss

Gość Pegaz27
Draak, uważaj bo to babiniec i tu się na nas najeżdża :D

Gość su6
wlasciwie to nie miejsce dla takich herosow jak TY, niezauwazyles ze jestes tym winnym wszystkiego zlego na tym swiecie podgatunkiem ?

Gość agivp
prawda jest taka ze jestesmy ze soba 3 lata i uklada nam sie dobrze. ale nie wiem co sie dzieje od jakiedos tygodnia warczy na mnie poprostu, wiec ja juz mu schodze z drogi nic nie mowie to ten krzyczy ze go irytuje to ze zarzucam fochy

Gość agivp
ja nie najezdzam na nikogo jak chce tylko obiektywnych wypowiedzi

Dlatego wypada mi bronić reduty :) Ale jak chcecie się pożalić na nas...nie będę przeszkadzał ;) I tak muszę sprzątać mieszkanie :o

Gość su6
czytasz i masz zapewne doskonala zabawe ;)

Gość to japacynka12
dostalam meila, Kohcan nic Ci nie brakuje, jestes ladną dziewczyna i naprawdę nie wiem , dlaczego w siebie watpisz

Gość agivp
freah wyslalm ci

Gość to japacynka12
dostalam meila, Kohcan nic Ci nie brakuje, jestes ladną dziewczyna i naprawdę nie wiem , dlaczego w siebie watpisz

Gość su6
czytasz i masz zapewne doskonala zabawe ;)

Gość to japacynka12
widziałm meila. Jestes naprawde atrakcyjna dzieczyna i nie weim dlaczego w sibie watpisz!!!facet byby glupi gdyby szkukal sobie kogos innego

Gość fraeyah
ode mnie masz odpowiedź na maila

Gość to japacynka12
widziałm meila. Jestes naprawde atrakcyjna dzieczyna i nie weim dlaczego w sibie watpisz!!!facet byby glupi gdyby szkukal sobie kogos innego

Gość mozetojaaaa
jeżeli on nie chche porozmawiac to niczego sie nie dowiesz, mzoe chodzic o 100o rzeczy daj mu czas nie bedzie to latwe, ale moze on potrzebuje a ty sie zajmij soba nie uzalaj sie and soba bo to mu pokaze, ze ejstes slaba i nie umiesz sobie radzic z sytuacja wychodz z domu sama, spacerki z koleznkami, kino, pifko z kolegmai, odswiez dawne znajomosci ryczeniem niczego nie wskorasz, wierze ze ejst ci przykro ale cos trzeba zrobic z ta sytuacja a nie zadreczac sie jezeli czujesz sie zadrosna o kol, zrob cos dla siebie, pocuzjs ei atrakcyjna idz do fryzjera, na silownie, kup nowy ciuszek

Gość to japacynka12

Gość agivp
rany masz racje nie moge mu pokazac ze jestem slaba........ niech wie ze znam swoja wartosc

Gość fraeyah
mój osąd skromny ale szczery wysłałam na maila

Gość agivp
dziekuje ze tak mowisz ale wiesz powiem prawde tak mi sie wydaje ze on by chcial ladniejsza kurczeeeeeeee a moze mam juz jakies chore jazdy? to o co mu chodzi?

Gość agivp
dziekuje wam ze mi tak napisalyscie dziewczyny- umiecie podniesz na duchu!!! naprawde warto bylo pogadac

Gość su6
Agivp - musisz sie zastanowic , czy on naprawde zasluguje na taka laske jak Ty , jezeli jest ostatnim draniem i zdradza Cie z kolezanka daj sobie spokoj , lepiej wczesniej , niz za pozno , kiegy zdecydujesz sie na slub , dziecki itpitd..

Gość fraeyah
też sie niedawno zamartwiałam ryczałam siedziałam w domu ale od wystarczyło poszukać w najblizszej okolicy ludzi z którymi można gdzieś wyjśc pogadać wyżalić sie ale i posmiać i zaimprezować Miałam niską samoocenę ale wystarczyło kilka nowych ciuszków krótka spódniczka i szpilki i od razu podziałało Teraz chce mi się żyć chce mi się iść do pracy A co z moim Kochaniem to się zobaczy Wszystko w swoim czasie Nie chce podejmować pochopnych decyzji których potem mogłabym żałować... Póki jestem młoda MUSZE SIę BAWIć I KORZYSTAć Z żYCIA BO DRUGIEGO NIE BęDZIE

Gość to japacynka12
Kocha się , bo sie kochac , czy sie kocha za urodę?Jakbys mu sie nie podobal to by z Toba nie zaczynal byc!Z tego co piszesz to jest starszy od Ciebie o 10 lat i moze naprawde na gorsze dni, a te laski na kompie ... a nich sobie popatrzy, gorzej by było gdyby ukrywał to przed Toba !!!

Gość su6
Draak , no juz dales sobie spokoj ? Ty naprawde sprzatasz mieszkanie ? no to Twoja laska ma szczescie ;))

Gość agivp
powiem tak wiem ze mnie kocha , ze mysli o mnie ,ze jak popelnia bledy to stara sie je naprawiac. wiem ze chce byc ze mna i miec ze mna dzieci. przynajmniej tak bylo od jakiegos czasu niewiem moze tydzien moze dwa wyrzywa sie na mnie i widze jak nie ma ochoty ani na mnie ;-) ani na spedzaniu czasu ze mna. woli pograc na kompie albo wyjsc do kumpeli. co jest grane? niewiem- a jak pytam to twirdzi ze nic- i kolko sie zamyka

Gość fraeyah
AAAAAA to moje mieszkanko też można by posprzątać Wystarczy poodkurzać zmyć kilka kubków Może ktoś chętny????

Gość su6
wlasciwie , to juz mi sie odechcialo plakac .. bo jak czytam to wszystko to nie moge uwierzyc wlasnym oczom... tyle lez i smutku i to przez facetow, a mogloby byc taaak pieknie ..