Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat mam

Kupić laptopa/nie kupować laptopa- oto jest pytanie.

Polecane posty

Gość dylemat mam

Mam w domu komputer (stan idealny, nowy model), ale nie można się do niego dopchać, a to tata ogląda film, a to mama odpisuje na maila, albo siostra siedzi na fotce- ciągle coś i ciągle ktoś. Drugiego komputera stacjonarnego nie chcę, bo ten też sama kupowałam. Myślałam o laptopie, ale nie wiem czy się opłaca? Z jednej strony fajnie by było siedzieć pod ciepłą kołdrą, mieć laptopa na kolanach i pisać na kafe, ale z drugiej strony laptop, to dosyć duży wydatek (minimum 2.500 to dla mnie sporo).

Gość pipa
Kup sobie liczydło, ołówek i zeszyt. To ci wystarczy po co ci laptop.

Gość Restarante Pikollino
Laptek - jesli niepotrzebny w podrozy - jest zbedny. O wiele lepszy jest normalny PC. Lepsza klawiatura, wiekszy monitor, na nogach laptek sie grzeje tak, ze nie mozesz go utrzymac. Poza tym 2500 to starczy na podstawowy model a nie na jakis super sprzet, i ten model bedzie gorszy niz PC za te cene.

Gość
jeśli któreś z rodziców ma własną firmę, to może wziąć na firmę i odpisać od podatku, wtedy z 2500 robi sie jakieś 1300... tylko taki sposób znam na obniżenie kosztów :/ u mnie w domu jest komp, ale bez internetu, pracuje na nim tata chcąc mieć internet, musiałam mieć swojego laptopa... brat, który studiuje w innym mieście też dostał laptopa... teraz nikt się do nikogo nie dobija ;) dodam, że sąsiedzi mają 4 synów i w domu mieli 4 komputery O.o no ale oni mieli na to kasę...

Gość Serdzio
Kuraiko dopisz wage do stopki :)

Gość kup sobie
kup sobie laptopa i do tego i-plusa i po problemie. A laptopa nie wolno trzymac na kolanach poniewaz sie grzeje. Ja mam i jestem zadowolona.

Gość dylemat mam
Na walizce na kolanach.

Gość Ristorante
A co sie Tobie grzeje jak go trzymasz na kolanach? :D

Gość
Serdzio ---- moja waga się zmienia, poza tym po co mam to ujawniać ;) siedzę na dietach i tam cały czas pytali ile mam wzrostu i lat, to sobie w stopce napisałam ;P

Gość nowlasnie
laptopa raczej nie mozna trzymac na kolanach a bynajmniej nie powinno sie.Nalezy wczesniej zapytac sprzedawcy,ale ja mam np. HP i wentylator mam podspodem,wiec nie moge trzymac na kolanach :O Kup sobei jesli oczywiscie cie stac :) U mnie w domu sa dwa laptopy i komp :O he wiec nie ma problemu z korzystania z internetu :) Kup :classic_cool: niezastanawiaj sie to duza wygoda

Gość dylemat mam
Przecież napisałam, że nie będę go trzymać na samych kolanach, ale coś podłożę pod laptopa np. walizkę, tacę.

Gość kamedd
Ja mam laptopa i musze przyznac, ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego:) Jest tylko moj, moge robic na nim co chce, internet bezprzewodowy, czyli zadnych kabli czy modemow. Teraz np. siedze rozwalona na fotelu, lapti na rogu stolu i jest super wygodnie.

Gość molaaaa
kamedd---> Z jakiej sieci masz internet??

Gość nowlasnie
licz sie jeszcze z tym,ze nie ktore laptopy sa czule na wstrzasy :P Bez jaja :p wiec warto miec naprawde cos twardszego pod laptopem i stabilnego

Gość kamedd
Internet mam z lokalnej kablowki. Laptop taty jest podlaczony do modemu, ja mam tylko wlaczony przycisk wi-fi.

Gość dylemat mam
Myślałam, że masz IPLUsa albo coś takiego. Ja mam w domu radiówkę, więc internet bezprzewodowy odpada.

Gość dylemat mam
Co to jest ten router radiowy? To coś w stypu Acces Pointa?