Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA5678

moge sie wyzalic?

Polecane posty

Gość ANIA5678

chyba nawet musze :O siedze w domu i placze bo moje dwie wydawaloby sie dobre kolezanki - blizniaczki (znamy sie od 15 lat) spedzaja ten uroczy dzien w jakims tam towazystwie - do mnie nie zadzwonily. poprostu olewka :O przyjaciolka olala mnie juz tydzien temu jak wrocil jej chlopak z zagranicy - i tak olewa mnie do dzis :O umawiala sie przez ten tydzien ze wszystkimi tylko nie ze mna :O dzis nawet o tym nie mysle.. inni znajomi zajeci swoimi polowkami lub razem sa gdzies cos tam robia :O ja niestety nie mam chlopaka - chyba jeszcze sie taki nie urodzi :O w kazdym razie nikt poprostu nikt dzis nie ma dla mnie czasu :O a ja tylko na piwko i na jakis tam festyn (dzis u mnie w miescie jest) chcialam isc.. posmiac sie.. pobawic.. nie byc sama :O tak strasznie mi smutno bo nie mam co ze soba zrobic.. obdzwonilam wszystkich i taka olana dawno sie nie czulam. napiszcie dobre slowo 😭

Gość ANIA5678
😭

Gość napiszę
dobre słowo

Gość 193r
hej,to kiedy przyjezdzasz do londynu?

Gość Mały Platon
nie bądź smutasek wszystko jest przejściowe, i smutek, i szczęście, i całe życie nie długo wszystko się zmieni, i będziesz znowu uśmiechnięta, aż do następnej zmiany.... bo wszystko jest przejściowe :) ale masz całuska, bo całuski są na zawsze :)

Gość nie pitol

Gość ANIA5678
dzieki :) tylko ja mam czesto takie dni.. :O martwi mnie to :O jak jestem w towazystwie jakims to jest super, smieje sie, bawie, chyba nie przesadze jak powiem ze jestem dusza towazystwa. Ale wystarczy ze zostaje sama i.. :O a dzis to apogeum chyba 😭 dzieki za caluska :) bmi 20,0 :P

ojj nie lam sie dziewczyno bedzie dobrze :) musi byc :) znajdziesz chlopaka bo widze ze chyba na tym Ci bardzo zalezy :) i juz nie bedziesz sama. A pamietaj sami musimy dopomagac szczesciu bo nikt za nas tej czarnej roboty nie odwali :) nie dzis to jutro.. ale bedzie dobrze :)

Gość ANIA5678
dobrze ze jutro normalny tydzien sie zaczyna :O jak zwykle uciekne w prace :O

Gość uuuuuuuuuuuuuppp