Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _monisia27

Zdesperowana zby wyjechac do Londynu-cos za cos

Polecane posty

Gość _monisia27

chce wyjechac do Londynu jednak nie moge nie mam wsyatrczajaco dobrej sytuacji aby zrobic to samej ,dlatego szuakm kogos kto mi pomoze ,a ja sie odplace...

ale czego potrzebujesz??moge cie poratowac kontaktem do osoby zajmującej sie posrednictwem pracy na wyspach...kobieta jest polką i nie bierze pieniedzy za pomoc w znalezieniu pracy

Gość bez znajomsci
jezyka to sobie bedziesz mogla znlezc prace w burdelu

Gość do fisiowna
monisia sie ulotniła ale moze mi podasz kontakt do tej kobiety posredniczki

Gość .fisiowna
fisiówna -->🖐️:) skoro ktoś już założyl sensowny temat to moze ktoś z Was chcialaby zamienic 2 zdania bo mam pytanie odnosnie szukania pracy?

Gość pytaj

Gość .fisiowna
szukam mozliwosci zdobycia dosw. w ksiegowosci i widze, że na jakieś marne stanowiska z podstawowymi wymaganiami merytorycznymi wymagaja m.in. min 2-3lata doswiadczenia... co tu jest grane ? czy te wymagania sa zawyzone czy te ksiegowe to taki malo bystry naród czy ..juz sama nie wiem co mysleć :(? :O

Gość pytaj
nie zwracaj uwagi na to ze chca z doswiadczeniem, ubiegaj sie o prace, a na pewno gdzies sie zalapiesz.

Gość .fisiowna
dzięki za odp...:):):) bo kurcze te wymagania to robią takie ze ten co je spelnia to ma gdzies taką pracę a ten kto chce zdobyc doswiadczenie takie to mu robią łaskę .. :o toć to nie jest wszytsko figurowa jazda na łyżwach na mistrzostwa zeby trzeba się tego bylo uczyc określoną liczbę lat...:o

Gość zdruzgotanaja
Ja juz jestem na wyspach, mam problem innej natury, ale moze ktos pomoze. Mam ciezka depresje za sprawa mojego siedmioletniego chlopaka, naprawde straszny stan. Pare razy chcialam to skonczyc, zasnac i sie nie obudzic bo tylko na to mam jeszcze sily. Gdzie w Wielkiej Brytanii mozna uzyskac fachowa pomoc, naprawde mi jej potrzeba.