Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich...

Podryw - jacy faceci maja najwieksze szanse

Polecane posty

Gość do wszystkich...

zapewne ci wygadani, którzy najbardziej bajeruja czyli ja nie mam szans Zabi Kruk

Gość O rany to znowu ty
:O Ile jeszcze bedziesz pierdolił o jednym i tym samym ?

z obserwacji wynika, że: - musisz nabyć 20 letnie BMW, najlepiej z Niemiec, - wypchany portfel musisz posiadać, - łańcuich od psa na szyję sobie wsadź i na rękę, - siłownia, - solarium, - komórka nowa, Jeżeli masz to wszystko to odzywać się nie muisz !!!

Gość hmmlop
ile już lat piszesz o tym na kafe? będą już z 4 lata? Czy mi pamięć szwankuje :D

Gość D80
A skad wiecie, ze to ten sam? wielu facetow moze zadac takie pytanie. Sam jestem ciekawy odpowiedzi.

Gość hmmlop
no jeżeli to oryginalny żabi kruk to ten sam :) a jak nie to i tak się nie dowiemy ale ktoś ostatnio podnosi wszystkie jego zabytkowe tematy. Może hasła zapomniał

Gość Hej .....
Andrzeju z Biłgoraja! Skumajcie się z Żabim krukiem! Pasowalibyście do siebie. Oboje jesteście śmiertelnie nudni. 💤 Właściwie to macie duże szanse na zatrudnienie w szpitalu. Ludzie przed operacją nie będą musieli się truć narkozą. Wystarczy że posadzą koło nich Żabiego skrzeka czy kruka czy jak mu tak i Andrzeja z Biłgoraja. Posłuchają tego trucia o dupie marynie i usną kamiennym snem.

Ktos mnie nie lubi? :-( Ja az taki nudny nie jestem. Tylko na forum marudze. W rzeczywistodci nie mowie o swoich kompleksach. Jestem niesmialy, muly ale troche za malomówny i czasami leniwy. Oczywiscie mam problemy z nawiazywaniem kontaktu z dziewczynami które mi sie podobaja. Mam nadzieje ze za jakis czas sie zmienie... ;-)

Gość sdspp
Wiem jedno - jeśli dziewczyny mają do wyboru brzydkiego, nieśmiałego, niskiego i wciąz się użalającego nad sobą faceta oraz brzydkiego, niesmiałego i niskiego, który nie mówi o tym na każdym kroku to wybiorą tego drugiego. Więc koniec tego marudzenia.

Czy jestem atrakcyjny fizycznie - zalezy dla kogo. Nawet troche dbam o siebie. A czy odpowiednio ubrany? Tez nie najgorzej.

Gość ..**

Gość buhehehhee
"Nawet troche dbam o siebie" Rozumiem, że łaskawie używasz wody i mydła?:P

Gość waefjsjfgdg

Gość ..........................*

--> ło matko świnta czy to był przykład niegłupawej wypowiedzi ? :o

Gość lo matko
odwal sie od 20 letnich bmw😠 jestem kobieta zaznaczam normalna i taka jezdze bo na inne mnie nie stac lepsze to niz autobus dodam jeszcze ze to wspaniale auta,rzadko sie psuja

Gość dsvsds

Gość jesien mamy
schludny,pachnący,w sumie taki,że widac ze ma całkiej niezły gust ma,miły,nie cwaniakowaty

bajeranci odpadaja od razu, sa żałośni i tylko jakas pusta lalunia moze sie nabrac na te ich gadki, szanse maja normalni inteligentni faceci

Popieram. Nie lubię bajerantów. To są zazwyczaj pewni siebie, bufoni, opaleni, z tatuażem, i podwójnym \"karkiem\". Moje Kochanie jest the best i już :) :) ❤️