Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.i.ka

brakuje mi...to juz miesiac...

Polecane posty

Gość ihhhhhhhaaaaa
w tym topiku wysokie stezenie worow na sperme, znaczne przekroczenie normy:classic_cool:🖐️

Gość kaika.
jakie to szczescie ze jak zawsze moge poratowac sie poczciwa pralka marki frania:classic_cool:🖐️

Gość .z.
a mi tez brakuje.od wczoraj. a w zasadzie od dzisiejszej nocy. stary romans sprzed roku ozyl. mam nadzieje ze nie jednorazowo.Bo mi juz sie chce:(

romanse maja to do siebie ze odzywaja...a ja jakas taka do niczego jestem ostatnio...

ka,ika to ogarnij się bo faceci nie lubią purchli, ani paszkwili bzdrynkolić i nie tylko.

ale to dzisiejszy dzien taki..chyba lewa noga wstalam...;|...staram sie opanowac wlasna emocjonalnosc, ale jakos nie wychodzi...:(

Gość zła kiciunia
ka.i.ka --> łączę się z Tobą w bólu... :( :):):)... ale wiesz co? a piernicz to wszystko w uszy!!!

ka.ika emocjonalność to kobieta nigdy nie opanowuje a facet musi poprostu to akceptować - niestety, lepiej rozpromieniuj swoją fizyczność i seksualność.

jak to spiewaja...\"masz energie to poraz go prądem\"...;D...WRACAM ZA PÓŁ godziny...Tomq to powiesz jak bardzo znasz kobieca nature;)

muszę, bo nie wniknę w nią, a kobieta musi się otworzyć, bym się mógł dostosować, bo wciąż uczymy się siebie nawzajem.....

pamietaj wiec o jednym...ona zaakceptowala Cie takiego jakim jestes, wiec sie nie zmianiaj...powinna Cie zaakceptowac;). mezczyzna jesli sie zmienia dla kobiety...zostaje sam...:(

ka.i.ka ja wciąż się zmieniam, by zmienić ją, Ona się zmienia, by zmienić mnie. Ka.i.ka zmieniaj Ty też bo niestety musisz go dostoswoać, że się ciągle zmieniasz (niestety)

Pozatym kobieta nigdy nie zaakceptuje faceta chyba, że ... jak umrze.

Gość antyfanka Tomaszka
Tomaszuś Ty znowu działasz??? :o

Gość antyfanka Tomaszka
Ty mieszkasz na tym forum...przyznaj się.:o

akceptacja nigdy nie występuje, zawsze jest gra zmysłów .... jeja jak fajnie se gadamy :-)

Gość .z.
"mnie albo sie zaakceptuje...albo nie...proste " tez jestem tego zdania...niestety nie umiem sie dostosowac do faceta, w zadnym wypadku...moze nie spotkalam jeszczez tego dla ktorego sie zmienie.dla ktorego to ja sama bede chciala sie zmienic:)

z. zmienisz się wtedy gdy on będzie chciał się zmienić dla Ciebie, bo poczuje że warto, a Ty się zmienisz gdy on się dostosuje.

to wtedy bedziemy zupelnie inni..a ja nie chce stracic siebie...chce byc soba...i dlaczego taka mam nie byc akceptowana? skoro On mnie dostrzeg, to chce mnie taka jaka jestem, a nie taka, jaka sie stane...

ka.i.ka staniesz się nim on stanie się Tobą, wtedy staniecie się sobą w jednym ciele, słowie, myśli. Ty będziesz mieszkała w nim, a on w Tobie.

ale ja nigdy nie chcialam stac sie z kims jednoscia...no dobra, moze nie zawsze;). chce byc niezalezna i chcialabym zeby zostalo to zaakceptowane. nie chce zyc jego zyciem, chce miec takze wlasne...nie wiem czy mnie dobrze rozumiesz, ale jesli zamkne sie z kims we wlasnym swiecie, to ograniczymy sie. a po co sie ograniczac? przeciez wszystko mozna pieknie laczyc...