Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicky Hilton

Chcialabym byc playmayde w PLAYBOYU

Polecane posty

Witam,moje marzenie to pojechac do usa i byc na okladce playboya,chcialabym rowniez spotkac sie z Huh Hefnerem,wydawcom playboya.Przedtem jednak chce powiekszyc piersi i usta.Czy ktoras z was ma tez takie marzenia??

Gość Nooo taaaaak
Ja mam troche inne, bo moze nie w playboyu, ale chcialabym byc fotomodelka albo cos...

Gość playmate jak już
:O

noo tak-to zrob sobie profesjonalna sesje zdjeciowa,i pochodz po agencjach fotomodelek,moze sie uda

Gość Nooo taaaaak
Niestety teraz mieszkam w miescie bez przyszlosci, tutaj nie ma czegos takiego jak agencja modelek itp.:o

spox, małe obiąganko komu trzeba i może się uda :P

Nooo tak-to dlaczego sie niewyprowadzisz do jakiegos wiekszego miasta??Niezmarnuj sobie przyszlosci,skoro uwazasz ze nadajesz sie to proboj

Gość Nooo taaaaak
Wyprowadzam sie jak maz wroci zza granicy ;) Tylko nie wiem kiedy to dokladnie wszystko wyjdzie...

Gość mimi1234
Playmate to dziewczyna ktora musi byc wybrana chociaz raz miss miesiaca,musi miec nagrode playmate czyli gwiazda playboya

Gość mimi1234
ferry ludzie daj spokuj kazdy moze sie pomylic w pisowni,a ty co tu szukasz wogole na tym forum

Dokladnie tak,skoro cie to tak ferry urazlilo to chyba musze napisac sprostowanie z przeprosinami,nie no spoko,faktycznie jak szybko pisze to pierdoly wychodzom

mam również takie marzenie jak Ty choć ja chciałabym mieć sesje choć dla CKM-u...

Coo-ile masz lat??Jak chcesz mozesz mi podac numer gg to sobie pogadamy na ten temat,moge ci podpowiedziec co trzeba zrobic

sweet dreams-ja juz bylam w usa,tez mam tam zamiar jeszcze wyruszyc nie tylko z powodu playboya

Tak nie żartuj Dziękuję z chęcią wysłucham jak to zrobić fajnie było by spróbować:)A Ty próbowałaś ?

Kup sobie ckm,na podany adres redakcji,wyslij swoje profesjonalnie zrobione zdjecia z sesji,albo wybierz sie osobiscie do redakcji oczywiscie wczesniej sie umow na wizyte,moglabym kiedys pogadac wiecej na ten temat z kolezanka ktora juz byla w ckm-ie.ja jeszcze nieprobowalam ale wszystko przedmna,najpierw chce nad soba popracowac,powiekszenie piersi i ust

Gość smutne to

Gość też uważam że to smutne
:-(

Gość ale Wam dobrze
echhh chciałabym mieć takie marzenia:-(

Jestem blondynką, mam balayage blond:)to jesteśmy prawie w równym wieku

Dziękuję Bardzo za informacje !ja też bym musiała jeszcze nad sobą popracować...powiekszenie biustu też mi sie marzy

Uwazasz ze to smutne bo napewno jestes taka brzydula ze ci smutno ze ktos moze sie pochwalic swoim cialem a ty nie,moja droga Playboy to nie brukowiec,to jest czasopismo z klasa,pierwsze wydanie z Marlyn Monroe tak dla przypomnienia.Najwieksze gwiazdy calego swiata marza o profesjonalnych fotach do owego czasopisma