Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majuchna07

pierwszy raz a orgazm

Polecane posty

Mam pytanie, za którym razem osiągnęłyście orgazm? Uprawiałam seks dopiero 4 razy i jest baaardzo przyjemnie, ale orgazmu nie ma. Partnerowi udaje się doprowadzić mnie innymi sposobami, ale to jasne, że wolelibyśmy tradycyjnie. I bardzo proszę o normalne odpowiedzi a nie beznadziejne i chamskie komentarze

Gość doświadczona jadzia
za 4 razem bez orgazmu??? no sorry dziewczyno, ale cos jest z toba nie tak. może masz tyłozgięcie macicy? to się czasami zdarza, moja kumpela tak miała, bo normalne jest że orgazm ma się za 2 razem. idź do lekarza bo od tyłozgięcia można mieć raka szyjki !!!

Gość huhahuha
nigdy

Gość bo bez ciebie
doswiadczona to ty nie jestes jadziu,gdzie piszą , ze za drugim razem orgazm musi byc ,bzdura,musisz sie nauczyc go przezywac i moze to troszke potrwac

Gość doświadczona jadzia
no więc moje wszystkie koleżanki miały orgazm za 2 razem i z tego co czytałam, to może byc ta choroba, o której pisałam

Gość bo bez ciebie
kolezanki na golasa wyjda na ulice tu ty uznasz ,ze to hit mody w tym sezonie

Chyba niekoniecznie za 2 razem, bo ja też słyszałam że trzeba się tego nauczyć. A tyłozgięcia macicy raczej nie mam bo byłam u ginekologia i wszystko ze mną w porządku, a poza tym nie raz doprowadzał mnie do orgazmu innymi sposobami

Gość markerx
Bolesnym jest, ze tacy idioci jak jadzia chodza po ziemi.

Gość azalisz
markerx Ty chyba ciut ślepawy ... nie widzisz że jadźka ironizuje?

Gość azalisz
Jadzia! Mam rację? Bo co to za głupie pytanie pt. "kochałam sie cztery razy i nie miałam orgazmu" Do orgazmu trzeba dojrzeć!

nie przejmuj się, nie ma orgazmu za 4 razem, może będzie za 5, a może później..seksu trzeba się nauczyć, trzeba być pewnym partnera i jakoś samo pójdzie:) to żadna reguła, że za którymśtam razem ma być orgazm...ja z moim narzeczonym uprawiamy seks ponad dwa lata i wciąż uczymy się czegoś nowego...a bywa i tak że nie ma orgazmu:) czekaj cierpliwie:)pozdrawiam