Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapaszek

TRWAŁY ZAPACH - DO 100ZŁ

Polecane posty

Gość zapaszek

Poszukuję na lato i końcówkę wiosny kobiecego, letniego (uwielbiam słodkie i kwiatowe nuty) zapachu. W tej chwili nie stać mnie na firmowe perfumy a'la Chanel. Do 100zł. Możecie coś polecić? Gdzie ewentualnie kupować?

Gość dedajjddwa
ja tam ostatnio w tesco kupiłam perfumy za 20 zł i jestem zadowolona :) AMARErose :)

perfumy KENZO ... fakt kosztuja 150 ziko ale ostatnio w rossmanie sa przecenione ponizej 100 zlotych ... naprawde warto je kupic:) trzymaja sie na ubraniu nawet kilka dni i sa piekne:)

Gość zapaszek
Dzięki dziewczyny za propozycje. Może się przejdę do Rossmanna powąchać to Kenzo bo nie znam jego zapachu. Jak ktoś coś jescze będzie miał to z ogromną ciekawością przeczytam 🌼

Gość ładny zapaszek
mexx, miałam go kiedyś i długo się trzymał na skórze:)

Gość NatiK
przejdz sie do sl#klepu i powochaj z firmy bi-es podrobke naomi campbell cat deluxe, ta podrobka nazywa sie sweet girl, mam oryginal i musze stwierdzic ze pachnie identycznie i za 100 ml zaplacisz ok 20 zl, zaskakujaco dluga trwalosc, a zapach naprawde slodziutki, pozdrawiam, pa

Gość kaassiuuuu
C-THRU zielone, pachną świerzo, trwałe, letnie. Polecam. Dodam że psikam się firmówkami ale te mnie urzekły. Fajne są.

Gość zapaszek
Satee dobre pytanie...

bo ja mam l'eau par i wprawdzie pachnie pieknie, idealnie na lato ale szybko sie ulatniaja

ck summer tez sa niezle, taki letni zapach i stosunkowo niedrogie ale jak jest z trwaloscia to nie wiem. wachalam je raz w perfumerii

Gość zapaszek
jutro się wybiorę do sephory i się wypsikam i ocenięl;) a tymczasem może jeszcze ktoś się podzieli wskazówkami..

Jezeli chodzi o rodzaj Kenzo, to ja uzywam KENZO JUNGLE ale sa rowniez zapachy kwiatowe, bardzo ladne :)

Gość zapaszek
Oż Ty Aniele:D dzięki wzajemnie:) nie było nic ciekawego, byłam w supermarkecie, może dlatego... zapodajcie jeszcze coś, pliz..!!!!

Gość gość
Wszystkie zapachy z zapachowiec.pl są trwałe i świetne jakościowo a za 100 zł to sto mililitrów :D

Gość gość
Ja mam teraz złotą lacoste od zapachowiec.pl i naprawdę trwała nie jest wulgarna ale taka subtelna i długo ją czuć.