Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Japanka

pomocy narosl na sromie

Polecane posty

Witam wszystkich ktorzy maja problem jak ja .4 miesiace temu zaczeło mnie strasznie piec w pochwie i na zewnatrz .Lekarz przepisal mi masc pimafucort i polseptol(miałam w srodku grzybice robiłam posiew) po tym na skórze po 2 stronach łechtaczki pojawiły mi sie dziwne narosle .Dzis juz grzybicy nie mam (wymaz 0 grzybow i bakterii) a pieczenie i ta dziwna narosl została .Prosze o pomoc jak to zwalczyc mascie typu klortimazol i tantum rosa nie pomagaja .POMOCY

Gość amelia81
idź na konsultację do swojego lekarza, a najlepiej go zmień...to nie jest normalne, że ginekolog zostawia Cię z tym problemem a na wszystko przepisuje maści. Domowa kuracja nic tu nie da

Gość prosba-magadaleny
mysle ze raz jeszcze powinnas udac sie do ginekologa i to jak najszybciej! nawet jesli pojdziesz do apterki to nic porządnego bez recepty na to raczej nie dostaniesz... marsz kochana do ginekologa i to juz!

dzieki dziewczyny ale ja juz odwiedział 6 ginekologów w tym doktora medycyny i NIC jestem załamana i zła ze jak cos wiecej sie kobiecie zdaży to nasi lekarze juz maja problem z diagnozowaniem pozdrawiam wszystkich

niestety tez nie byłam juz w tej sprawie u dermatologów tez sa bezradni :(

Gość amelia81
tak sobie przeglądam strony int. i myślę, że Twoje dolegliwości mogą mieć związek z wirusem HPV i kłykcinami kończystymi. Sa to brodawki narządów płciowych. Ich występowaniu może towarzyszyć, świąd, pieczenie, ból krwawienie, ale najczęściej występują bezobjawowo!poczytaj o wirusie HPV

Gość sylwia 23
jestem zalamana .... od kilku tygodni mialam swedzenie i pieczenie wokolicach intymnych... wczoraj zauwazylam ze zaraz na poczatku szyjki mam narosl dosc duza ok 7 mm wyglada to jak malina tylko ze w jasnych barwah boje sie ale jestem poza granicami kraju i tutaj niebardzo mam mozliwosc pojcia do lekarza ... czy ktosc mi moze pomoc blagam .

Gość czekam_na_moja_hanie
japanka a te "narosle" masz na zewnątrz czy wyczuwasz je pod palcami?

oj nie zauwazylam ze to srary post :)

*stary

Gość dzis w gazecie czytalam
artykul o chorobach wenerycznych i byly tam dokladne objawy do twoich choroba sie anzywal jakies klykciny czy cos tam wiec wybeizr sie jak anjszybciej do gina

Gość aaaaaaaaaaaa
potwierdzam-kłykciny... Moja przyjaciolka miala, niestety w takim stadium jedynym wyjsciem byl zabieg ich usuniecia. Zycze zdrowka i znalezienia odpowiedniego lekarza!!

Gość botka
a jak jest narosl nie swedzi nie piecze, nie ma dyskomfortu przy stosunku to co to jest?nawet nie mozna nazwac tego narosla taka grudka w kolorze skory warg sromowych, zadnych dolegliwosci nic, hmm.