Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Chamstwo wygrywa w Kafe

Polecane posty

witam wszystkich :) proponuje zamknac temat wczorajszego dnia- slonko ostre wczoraj bylo a ludzie chodza bez kapeluszy...po co wspominac co juz bylo z chamstwem sie nie wygra- mozna je ignorowac-

\"facet z calym szacunkiem\" MASZ RACJĘ , dlatego nie będe z twoję opinią polemizować. Wiem ze tam też jest motyw deski i możliwe że brew jej zgodzie ogrzewam wczorajszy temat. Dlatego jeszcze dziś sam zgłosze ten topik do skasowania i temat będzie zamkniety. Później czas stąd wybywać (potrzebuje zrobić nowe fotki portretowe. Teraz śledzę topik \"jakie portale randkowe polecacie\" - ciekawe tam opinie, tylko dzieś ten topik zgubiłem.

a Wy znowu walczycie?:-o szok :)

Gość a jednak.
deska, jako mila i rozsadna ciekawa osobka, broni sie sama. nie zaklada topikow, nie robi wokol siebie niepotrzebnego szumu - wczoraj ktos chcial sie zabawic jej kosztem, i sie zabawil i zdechl, ot co. nie karmic trolla. a ty, facet, kopiesz i kopiesz i niepotrzebnych emocji sie doszukujesz. my tu wolimy fotki od plotki ;)

dupiszonek, milo mi :) lubie pomagac ludziom :) facet, nie chce Cie urazic, w zaden sposob, ale to tylko forum, na dokladke jeszcze, w tym wypadku, erotyczne ! To mniejwiecej tak jakbys byl glodny, a zeby zaspokoic glod wszedlbys na [http://www.latimes.com/features/food/] i mial pretensje, ze to wcale nie pomaga :)

Gość a jednak.
facet, zanim pojdziesz robic te fotki, pokasuj topiki. i pilnuj porzadku, aby nie namnozylo sie nowych, glupich. tym sie przysluzysz desce i nie tylko. milego dnia!

Od porządku na forum jest moderator a nie ty. Zgłaszaj tylko nie zapomnij podać z jakiego powodu chcesz go usunąć. Bo nie widzę by ktoś tu kogoś obrażał.

Gość facet ales ty powalony
bylem na smietniku i co widze? same twoje posty, czlowieku daj se wkoncu siana moze faktycznie pozegnaj sie z kafeteria bo zamieszanie tylko niepotrzebnie robisz

Jak sie jest autorem topiku to jego kasacja nie jest problemem. A jak sie nie jest autorem, to wtedy faktycznie trzeba mieć uzasadnienie

Gość facet wezmiesz mnie z soba do
wanny

Gość facet.rocznik.1978
idę gnojówką się opryskać podobno azot dobrze robi :classic_cool:

człowieku robisz aferę z Tego że jesteś LESZCZEM :-o jak nie przestaniesz pierdolić takich mundrości to serio sam Cie pocisnę:P ciepiący za miliony sie kurwa znalazł

No cóż facet78, bijesz pianę, juken dobrze gada. Daj se na wstrzymanie i już. Z chamów nie zrobisz panów, nawet jak byś bardzo chciał. A Decha to wiesz, leje na takie konkursy, bo każdy leje, więc daj se spokój.

Gość faktycznie.__
podszyw prawie doskonaly:D

Gość faktycznie.__
jestem kobietą i nie podszywam się!

Gość faktycznie.__
dobra to jest czekolada:P

Desce wyłączyli neta bo to zła kobieta jest :P

hehhe jeszcze jedno słowo a bede wiedział kim jesteś na 100% :p już Ci mówiłem ze taka gimsraka ja ty za dużo sie powtarza :D