Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Chamstwo wygrywa w Kafe

Polecane posty

hehe...nie oceniam...bacznie obserwuje...a wolnosc slowa? przeciez podobno to jeszcze istnieje w naszym kraju;)

Gość always ona
nowy nie belkocz prosze wyrazniej

a to przeciez nie Twoj topik:P...nie dam sie;)...i nie lubie pomaranczowego koloru;)

nowy słyszałem że koledzy do ciebie przyszli zasadzić ci Bolca w dupe

\"jestem deską przegrałam życie\" mi się skarżysz? Jakieś nieporozumienie. Idź do faceta rocznik coś tam on broni uciśnionych.

ze rasista jestes?:> oj..nie we wszystkim moze byc mi do twarzy...ostatnio najlepiej wygladam zdecydowanie bez niczego:P

jukenku nie mam kolegów, koleżanek też. Czy przegrałem życie? Proszę tylko o szczere wypowiedzi. Błechehehehehhehe.......

dzukenek akurat tak się składa,że napisałeś iż obrażam innych. Tak dla przypomnienia zacytyję\"trocę przystopuj z obrażaniem innych....\"a tak poza tym czasem lepiej mało pisać niż zakładać 100 bezsensownych postów.nie uważasz??

\" ka.i.ka \" nago powiadasz... a czym trzeba podjechać, może być BMW (brzmi całkiem nieźle) 320 ( już trochę gorzej)

Ty masz kompleks nowy...najpierw krokodyla, teraz bmv...jak masz cos do zaoferowania soba...to mozesz i rowerem przyjechac;)

jukenku żebyś wiedział klienci, tylko zamiast brać się do roboty zaczynają starą śpiewkę że nie mają pieniędzy.

gimnazjum...super...kochalam te czasy...ale zamiast tego poprosze o zestaw lektur do kolejnego egzaminu;). bardziej sie przydadza...milo,ze sie o mnie troszczysz;)...

Nowy ja mam mimo wszystko do ciebie pytanie, po pierwsze dlaczego nazywasz mnie kurwą? Co to znaczy że jestem kurwą? Czyżby każdy tu na f8 mnie miał? No bo jakoś nie kumam. Czy że daję dupy za pieniądze? No nie kumam! Inne przydomki, owszem, \'z poczuciem humoru\', czy \'miła babka\' to tak, dla mnie jasne, ale \'kurwa\'? Jest dla mnie cokolwiek niezrozumiałe.

znowu bełkoczesz :-O nie wiem co bierzasz ale przestań bo Ci szkodzi :P

Zoska , ze sie wtrace , to ty z tych kulturalnych rozmow o seksie tu przyszlas????? wygnali cie ?????????

tak w ogóle ten głąb 1978 nie pozna swojego topiku :P