Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

destiny

komoda z przewijakiem

Polecane posty

Witam Czy macie pomysł gdzie można kupić fajną komode z przewijakiem? Fajną i do tego w rozsądnej cenie. Moze gdzieś widzialyscie jakas atrakcyjna oferte? Pozdrawiam!

Ja nie polecam takiej komody, dziecko błyskawicznie z niej wyrasta, szkoda pieniędzy.U mnie wytrwała 3 miesiące a pózniej była już za mała.

Gość renia s
przewijak to zbedny mebel mozna przewinac dziecko wszedzie a jak ktos ma kaprysy to niech sobie lupi i juz ja kupiam i wydałam nie był mi potrzebny

myslalam, ze potem zostaje sama komoda - jako mebel do pokoju dzieciecego? nie polecacie rozumiem?

Gość renia s
jak masz miejsce to czemu nie komoda sie przyda ale sam przeijak to naprawde nie konieczny przedmiot

Gość bziczek
a to zależy - ostatnio rozmawiałam na ten temat z bliską koleżanką, u nich korzystali z przewijaka na komodzie bardzo długo. Mała była już duża, ale kumpela mówiła, ze wygodnie bo nie musi sie schylać, pod ręką miała kosmetyki (obok komoy była szafeczka z kosmetykami). A później została oczywiscie komoda na ciuszki.

moja siostra ma, przewijak jest nad całą komodą więc nie wyrosła z tego do tej pory!! jest bardzoo dużo miejsca na nim, uważam że to swietna rzecz

Ja tez taka kupilam. Przewijak jest szeroki, a komoda przyda sie pozniej na upranka itp. U mnie w dzieciecym pokoju, ani w lazience nie ma miejsca na przewijanie, wiec uwazam, ze to dobry zakup.

Gość ffffffffffffffffffffff
W Ikei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieki. Zdecyduje sie chyba na ikee - ale na komode - nie chce samego stolika do przewijania - zalezy mi, zeby potem ten mebel zostal i mozna go bylo wykorzystac. Ogladalam tez Vox i Klups-ale jakos niespecjalnie mi sie podobaja a i cenowo srednio atrakcyjne. pozdrawiam!

Gość brosen
Ja komodę kupowałam osobno, nie z przewijakiem. Jestem dosyć wysoką osobą także wzięłam wysokość 120 http://www.urokdrewna.pl/komoda-sosnowa-120-120-nr-kat-60-p-68.html . Do tego w Smyku dokupiłam przewijak, który po prostu kładę na komodę podczas przewijania. Niedługo córka i tak wyrośnie, także nie widzę potrzeby kupowania specjalnej komody, które przecież kosztuje majątek

Gość ania z mania
Ja również kupiłam osobno komodę i jestem bardzo zadowolona bo jest śliczna. Zamówiłam ją tutaj: http://www.topeshop.pl/pl/c/KOMODY-I-SZAFKI-S ZUFLADOWE-PARI/20 jest na prawdę z czego wybierać Ja wybrałam tą białą z pięcioma szufladami.

Gość gość
Ja mogę tylko powiedzieć, żeby absolutnie wystrzegać się komody MIKA z przewijakiem firmy TROLL. Droga, bardzo słaba jakość, złe wykonanie i wykończenie. Lepiej kupić 1000zł tańszą z ikei.