Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefagg

nie rozumiem - to forum o dzieciach.. nie wierze ze kobiety ktore

Polecane posty

Gość genowefagg

zakladaja tematy wychwalajace bog wie jak bezdzietnosc sa szczere... po co w takim wchodza na forum o ciazy i macierzynstwie??

nie my tu od zachęty, obca osoba nie wzbudzi w tobie instynktu. Ja juz na wcześniejszym jakimś topiku pisałam że to bezsens sie chwalić że nie chce sie mieć dzieci tym bardziej że jest to topik o macierzyństwie a nie o antymacierzyństwie

Gość a dlaczego
nie wierzysz? Nie wszystkie mają instynkt macierzyński. A i egoistek nie brakuje...

a gdzie maja się wypowadać na \"zakupach\" czy na erotycznym? ludzie to już do wszystkiego sie przyczepia....

Gość jagoda zielona
A gdzie mają o tym pisać? Na erotycznym? Logicznie jest umieszczać temat w odpowiednim dziale. Szukasz dziury w całym.

Gość No cóż na kazdym
forum musza byc jakies Trolle, to dlaczego nie tutaj na Ciązowym, to jest juz standard chyba wszystkich forów w internecie, sa osoby które musza spuszczac swoj jad i wsadzac głowe do mrowiska, a potem uciec na bok i patrzyc co bedzie sie działo, albo jak to beda się zaraz błotem obrzucac...itp, takie własnie jest zadanie Trolli, wywołac burze i spieprzać

Gość genowefagg
nie wazam ze kazda kobieta musi chciec miec dziecko.. natomiast wchodzenie na takie forum obrazanie kobiet ktore sa matkami albo chociaz chwalenie sie swoja decyzja o tym ze maka sie nigdy nie bedze jest glupie... i takie jakies falszywe... w momencie gdy nie interesuje mnie satanizm albo totalnie olewam britney spear nie wchodze na strony o tej tematyce a juz na pewno nie zakladam tematow na forum na temat tego jaka to britney jest mi obojetna.. juz samo zalezenie takiego tematu, wejscie na takie forum o czyms swiadczy

Gość Mozecie sie wypowiadac
na forum ogolnym

Gość migiooo
Ale szczerze powiedziawszy. Na topiku kulinarnym podaj temat:JAK JA NIE LUBIE GOTOWAĆ I WOGÓLE JEŚĆ TEZ NIE LUBIE... I po co taki temat?? NIe chcesz wejść do sklepu- nie wchodzisz Nie chcesz oglądać Tańca z Gwiazdami- przełączasz Po co sie strofować czymś czego nie chcesz bądz nie lubisz. Lepiej zająć sie czymś co cię pochłonie....

Gość kalira
IIe ma czegos takiego jak instynkt macierzynski.Ostanio wypowiadano sie na ten temat w roznych popularnonaukowych periodykach.Jest chec posiadania potomstwa a nie instynkt.

Gość chyba nikt...
... ich porządnie nie przeleciał :P

Matki też szwędają się po forum erotycznym, dyskusji ogólnej, antykoncepcji. Bezdzietne są tutaj tak samo mile widziane, jak Wy na innych forach.

genowefagg: zgadzam się z Tobą - rozumiem że można nie chcieć mieć dzieci (sama jeszcze niedawno nie chciałam), ale ilość tematów o tym i zacięta dyskusja NIE świadczą raczej o obojętności, wręcz przeciwnie - widać że jest w tym jakiś problem który gryzie i nie daje spokojnie przejść obok..

A niech siedzą. Moja koleżanka tak długo siedziała na tym forum, że w końcu przekonała się do macierzyństwa.:D

Gość mloda mama18
jesli chca tam wchodzic niech sobie wchodza i juz

Gość mloda mama18
nikt im tegoi nie zabroni a moze do czegos im to sluzy

Gość jejkujejkuu
nie sa tu mile widziane antygzub Zyj jak chcesz i pozwól tez innym zyc w\g własnego schematu szczescia

Gość jejkujejkuu
Odnosze wrazenie Antygzub ze ty "polujesz" na takie tematy "antydzieciece"

Gość jejkujejkuu
Antygzub-czyzbys chciała przekonac matki ze sa nieszcesliwe i aby mogły osiagnac pełnie szczescia powinny zabic swoje dzieci? Smieszna jestes

Gość do Antygzub
nie zrozumiałas chyba, to nie jest tak ze ty matkom pozwalasz wchodzic na jakieś forum(swoja droga dzieki za łaskę:P), chodzi o pisanie nie na temat i Trollowanie, kobieta jak jest matka moze sobie wejsc na forum erotyczne i porozmawiac np. o tym jak zaspokoic męza......itp, natomiast jaK wchodzi na erotyczny i pisze ze seks to zboczenie i ona tak uwaza i wszyscy co mysla inaczej sa durni.....to jest juz pisanie nie na temat albo Trollowanie, a jezeli chodzi o ogólne forum to tam mozna pisac na wszystkie tematy, samo słowo OGÓLNE znaczy uniwersalne czyli ze na kazdy temat.....itp, itd, i to samo tyczy sie forum ciąża, poród, macierzyństwo, wychowanie dzieci- trudno zeby tu pisac o np. "wszystkie matki są głupie"....itp, i wszyscy mamy sie temu przygladac z zachwytem, rozumiem:o, co innego kiedy jest temat o niepłodnosci i klinikach no to jak najbardziej na ciążowym, bo odrebnego tematycznego o niepłodności nie ma

jejkujejkuu---> A Ty polujesz na mnie, że tak chodzisz po moich śladach?

Gość jejkujejkuu
odpowiadasz pytaniem na pytanie?

Reklamacje proszę zgłaszać do moderatora. Niech założą temat o niechęci do macierzyństwa, o kobietach, które nie mają dzieci, o aborcji, to przestaniemy się pałętać po WASZYM forum. Nie wchodzę na tematy o kupkach, zupkach i problemach z dziećmi, bo mnie to nie dotyczy. Wchodzę na tematy, które mnie osobiście dotyczą, a że znajdują się one na tym forum- TRUDNO.

Gość jejkujejkuu
ludzie w całym tego słowa znaczeniu, to jest Ci, którzy mają dar lub talent wypowiedzenia nowego słowa w swoim środowisku. idz wiecej do swojego niemacierzynskiego srodowiska o czym chcesz tu z nami rozmawiac?"lepszy ludziu""P no napisz prosze

Gość akurat...
szybko by wam się tam znudziło

Gość jejkujejkuu
mozesz napisac ktory temat w tym dziale dotyczy ciebie? Oprocz niniejszego :P oczywiscie.........

Gość do Antygzub
no coments, przeczytalam twoją stopkę i to mi wystarczy, chyba musisz byc bardzo nieszczęśliwa:(

Gość jejkujejkuu
moze sie myle ,ale podejrzewam ,ze jestes bezpłodna i chcesz jakos sie pocieszyc dokuczajac innym zgadłam ?probowałas miec dziecko i nie wyszło wiec zmieniłas swiatopoglad by zagłuszyc sumienie przykro mi