Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiam sie

Czy warto zamieszkac z chlopakiem??

Polecane posty

Gość Zastanawiam sie

Jak sadzicie?? Nie jestem pewna czy to nie zburzy pieknego zwiazku w przyszlosci takie mieszkanie razem?? Gdzies czytalam ze te pary ktopre przed slubem mieszkaja razem czesciej sie rozwodza. Byl ktos w podobnej sytuacji?? :)

tez słyszałam o tej statystyce, ale ja sobie nie wyobrażam, nie mieszkać z facetem przed ślubem mnóstwo spraw wychodzi na jaw trzeba się \"dotrzec\"

Gość Zastanawiam Sie
Nikt nigdy nie mieszkal z chlopakiem?? Albo nie mieszka??

Gość logiczna
jak juz wczesniej gdzies pisalam :) milosc miloscia ale ja bym kota w worku nie kupowala. na randkach , wyjazdach itp jest milo i sympatycznie a podczas wspolnego mieszkania wychodzi wieeeele rzeczy. ja sobie nie wyobrazam "nie mieszkania" przed. pozdrawiam :)

Gość kasiorka123
jasne, mieszkac ;) bylebyscie sobie za wczesnie sie nie znudzili

Gość witam Cie...
ja mieszkam z chlopakiem juz 10 miesiecy i to byla bardzo dobra decyzja. Bardzo sie do siebie zbliztylismy odkad razem zamieszkalismy. Jest cudownie. Pozdrawiam

Gość Zastanawiam Sie
No tylko my nie zamierzamy sie pobierac juz tak od razu no, ale ja sama mieszkam i on prawie codziennie u mnie nocuje, wiec postanowilismy, ze sie wprowadzi. Mam nadzieje, ze dalej bedzie Ok tak jak bylo :)

Gość **** **** ****
ja mysle że nie ma reguły... jedni twierdza ze jak ludzie nie mieszkaja razem to dlatego później lepiej sie dogadują po slubie że są przygotowani na to ze beda musieli sie dotrzeć i zdobyc na masę kompromisów drudzy będą twirdzic ze lepiej dogaduja sie te małżeństwa ktore razem mieszkały bo nie ma ryzyka, ze nie wiedza o swoich jakiś wkurzających nawykach i maja dograny temperament w sparwach sexu ja tam mieszkałam przed slubem 3 miesiące i sie rozwiodlam...choć jakbym pomieszkala ze dwa lata to bym pewnie za maz nie wyszła...więc dla mnie mieszkanie dluższe razem to podstawa poznania się. ale genaralnie jak ludzie się szanuja i mają dla siebie empatię to ani mieszkanie ani niemieszkanie przecslubem nie powinno ich związkowi zaszkodzić. robcie jak wam serca dyktują i nie zważajcie na ludzkie gadania i statystyki, bo każdy związek jest wyjatkowy i nie poddaje się statystyce ;)

Gość agivp
ja zamieszkalam z chlopakiem . mysle ze warto.......... wiem juz jaki jest, naprawde,

Gość druga stronnanan medaluu
jak nie ma własnego zdania daje sie z taką łatwością mamic ex, wierzy jej to nie warto