Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieee

Czy to prawda ze seks w ciązy ułatwia poród?

Polecane posty

powiem tak co prawda nie jestem w tych sprawach doswiadczona moze o jeszcze nie rodziłam ale myślę że ci co mówią że to głupota że sex w ciąży ułatwia potem poród myślę że jest w błędzie fakt jest taki że uprawiając często sex co nieco nam się rozszerza nie jest zastojałe mięśnie się wtedy bardziej rozciągliwe dlaczego np jeśli kobieta długo jest dziewicą ginekolog radzi aby w końcu zaczęła uprawiać sex bo to nie jest zdrowe nawet jak żadziej się kochamy idzie zauważyć że jest bardziej dyskomfort odczuwamy że jest inaczej a jak często się kochamy to też jest inaczej także nikt mi nie powie że jak często będziemy uprawiać sex to drogi rodne będą bardziej rozszerzone a co za tym idzie lżejszy poród

Gość Ojciec2550
chcialem powiedziec ze dyskusja dotyczy czego innego a nie czy rodzic naturalnie czy cc niektóre osoby tutaj wgl nie powinny miec dzieci moim zdaniem skoro poród naturalny jest czymś paskudnych i ochydnym to tak samo sex wiec moje pytanie brzmi po chuj zachodzić w ciąże gdy tak sie myśli żenada

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Ja jestem w 6 miesiacu sprzatam myje okna i z dzieckiem bardzo dobrze logiczne ze nie targam klamotów. Ciąża nie jest chorobą zeby tylko lezec i pachniec bez przesady nikt za mnie nie posprzata jak chlopak za granica a nie bede w syfie siedziec. Takie wymysly ze tego nie tamtego nie kiedys byly inne czasy i dzieci sie zdrowe rodzily ..

Gość gość
Aktywność fizyczną trzeba dostosować jednak do swojego stanu, owszem ciąża to nie choroba ale duzy wysiłek może niestety zaszkodzić. Najbardziej niebezpiecznym jest odklejanie łożyska.