Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

moja była chce do mnie wrócic ja jej nie chce

Polecane posty

powiedziała ze sobie nie da rady bez ze mnie i odbierze sobie życie

Gość ściemnia
nie bój się zapomni o Tobie i napewno nie odbierze sobie życia, też tak robiłam wyłącznie po to żeby mu udowodnić że ja jego kochałam a on był świnia i mnie do tego stopnia nie kochał

tak robią desperatki albo wyrachowane. woedzą za jaki snzurek pociągnąc:) nie daj się:) to samo jak baba biadoli jak jej ciężko w zyciu, kasy brak.. ma na utrzymaniu dziecko.. po tych słowach tak jakbys nie płacił alimetnow wyglada.. sama na nie nie płaci.. wiec utrzyj jejnosa na hulanki ma? łososie? wiec niech nie biadoli, ze nie ma kasy...

Gość klaudis
a moze bardzo cie kocha naprawde i nie da rady bez ciebie jak tak gada to musi w tym cos byc bo po co jak ja zostawiłes by ci nadskakiwała jakby jej nie zależało to jeszcze by pokazywała ze ma na ciebi zlew!!!!!!i by to było dla niej smieszne

Gość taka prawdaaa
mówi tak, bo wie, że takie słowa odniosą największy efekt- czyli on będzie się zastanawiał Nie ma to nic wspolnego z jej miłosca, raczej z wyrachowaniem, kalkulacją, grą itp.

Gość a to ona odeszla
? I czemu jej nie chcesz?

Gość Wredniak.
Przynieś jej żyletki i powiedz: "tnij się, chętnie na to popatrzę"... :P

Gość taka prawdaaa
to jest niz innego jak szantaz emocjonalny 1 wariatki;) nie zobaczysz dziecka, jak nie bedzieszs tak robił i tak- to 2 wariatki ot tez szantaz emocnonalny i nie wolno na niego pozwalac!

Gość mojmojjjj
moj ex tez mnie tak szantazowal za pierwszym razem dalam sie nabrac ale potem... dostalam mesa ze powiesi sie jak nie wróce do niego wiec pojechalam dalam mu sznur i mowie wieszaj sie albo jade na policje z tymi mesami od ciebie bo mam dość!!!!!!!!! juz wiecej nie uslyszalam ze sie zabije... Zazwyczaj jest tak ze jak ludzie nie chca zyc to sie zabijaja a nie oglaszaja wszem i wobec ze sie zabija! radze nastraszyc dziewczyne ze pojdziesz do jej rodzicow bądż znajomych i poprosisz o pomoc dla niej bo nie mozesz z nia byc z litosci... pozdrawiam

Gość ajcik
a ja uwazam, ze moze byc roznie. moze to niepowazny szantaz, zeby uzyskac swoje - Ciebie. a moze jest w tym iles prawdy, moze ma takie mysli. nie polecam powrotu do niej przez strach, ale polecam rozwiazac jakos sytuacje - pomysl - zabija sie, jak sie czujesz do konca zycia? mojmojjjj zalatwil sprawe elegancko!

Gość ajcik
*zalatwila :)