Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki mouse

kto mi odpowie na moje pytanie ???? dotyczy dni plodnych.PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miki mouse

Mma pytanie otoz dzis moj 14 dc cykle mam 28 dniowe i czasem zakluje mnie jajnik tak ot przypadkowo tak trochenkie tak malutko ale zwracam na to uwage wiec jest to cos zauwazalnego :D kurde nie mierzylam tempki, braklo mi testow owulacyjnych i moje pytanie brzmi czy to moze byc OWULACJA??????Jesli chodzi o sluz to juz tlumacze - otoz jako takiego lejacego kurzego nie ma golym okiem ale przyjmujac fakt ze jestem troche przy kosci mozliwe jest ze on jest schowany tam gleboko w pochwie ??????I jeszcze jedno dzis chcialam sie kochac z moim mezusiem i juz zaczynalismy gre wstepna jednak przyszedl sasiad i trezba bylo mu otworzyc drzwi 😠 wiec nie skonczylismy 😠nawet nie zaczelismy , ale zmierzam do tego ze troszke zdążylam sie podniecic juz :o i nastepnie na palcu zauwazylam taki sluz lepki troszke ciagnący, nie bylo go wiele ale był, wspomne rozniez ze starmy sie o dzidzie ze dlugo nie mialam owulacji ze mam problemki hormonalne .maam 23 latak. Z GORY DZIEKUJE DOSWIADCZONYM DZIEWCZYNOM ZA ODPOWIEDZ......... MAM NADZIEJE ZE TO OWULACJA OJOJOJ I JANICZEK ZNOWU KłUJE ...:D

Gość jak masz problemy
hormonalne to powinnas isc do lekarza! sluz pewnie ze moze wskazywac na owulke,ale to ze masz owu nie gwarantuje ci ze zajdziesz w ciaze! problemy hormonalne to nie jest cos wielkiego,wystarczy sie zbadac i miec je pod kontrola

Gość owulka daj
se siana... dużo jeszcze tych topiczków załozysz?

Gość miki mouse
wielkie dzieki za odpowiedz :D tzn problemy hormonalne sa juz podleczone u mnie za malo progesteronu bylo ....... ale juz go podniosłam :D

Gość miki mouse
a czy jak jutro zmierze temperature to da mi to jakąs odpowiedz czy owulacja byla ??????