Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowy podszywac

Co byscie mi powiedzialy laski gdybyscie mnie spotkaly ???

Polecane posty

Gość typowy podszywac

Czytam te wasze posty i czesto ze smiechu nie moge wytrzymac ze mozna byc tak glupia. Czy wy laski nie rozumiecie ze przez taie forum tylko odkrywacie swoja tania przebieglosc chytrosc i zawistnosc. Lubie sie podszywac i z waszych rzekomo powaznych tematow robic posmiewisko.

Gość podszywacz nalogowy
witaj bracie/siostro

Gość typowy podszywac
codziennie od rana udaję się w kierunku osiedlowego trzepaka gdyż wiem, że w jego okolicy obozuje wielodzietna rodzina uchodźców z Zambezi. Po ich znalezieniu składam propozycję analnych rozkoszy najstarszemu mężczyźnie w zamian za paczkę drożdży. Gdy mój ukachany zgadza się, przewiesza mnie przez trzebak i posuwa swoim 25 cm poganiaczem a ja radośnie kwiczę, wpychając sobie otrzymane drożdże do nosa

Gość extra laska ale gupia
podszyw pierwsza klasa:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość extra laska ale gupia
brandzluje sie butelka po winie lipowym na dworcu w Koluszkach,kwiczac przy tym wesolo :):)

Gość taka prawdaaa
z ciebie w realu a. zrobiła najwieksze posmiewisko.. z takiego faceta.. co to niby swe zdanie ma zrobiła kluske ciepłą co boi sie cosrzec bo ona mu dziecko nie pokaze.. az nie mozna uwirzyc zes takim srogim dziennikarzem był..

Gość anty qw
typowy podszywac jestes the best!! uwialbiam twoje zmyslone historyjki

Gość anty qw
kiedys tez czytalam cos podobnego..... czychałem w wysokiej trawie na swoją ofiare przebrany za lamparta, ......cos w tym stylu było myślałam ze sie zesikam