Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonix

pigulki mimo grzybkow?

Polecane posty

Gość sonix

mam nawracajaca grzybice pochwy- ostatnio po roku lekarz po wymuszeniu przeze mnie badania odkryl ze mam za malo paleczek kwasu mlekowego i biore laktovaginal. moje problemy zaczely sie albo od pigulek albo od antybiotykow (bralam w tym samym czasie i nie wiem co bylo przycyzna). pigulki sa bardzo wygodnie i chcialabym je brac jednak jak wiecie podnosza ryzyko grzybicy wiec mam pytanie-czy jest jakis srodek ktory umozlwilby mi branie pigulek? cyz ktoras z was tak miala? oraz czy drozdzaki t naturalne zyjatka wpochwie kobiety

Gość doda-ajj
ja tez leczylam grzybice przy stalym braniu tabletek anty-zakwaszaj organizm a nie dopuscisz do nawrotow.najprosciej wit C .poczatkowo 3x2 potem 2x2.tak na stale z tabletkami anty.

zapytaj tez w aptece o środek do higieny intymnej z pałeczkami kwasu mlekowego- odbuduje flore bakteryją pochwy po leczeniu, stosuj go profilaktycznie... nazywa sie chyba lactovaginal... nie jestem pewna

no kurde... tak przeczytałam Twoj post że nie zauważyłam ze juz stosujesz lactovaginal... wybacz :) w pośpiechu dzis jestem

Gość sonix
ta tylko kurde nie moge stale tego lactovaginalu brac bo troche dogi jest ;/ 10 tavl 25 zl........ by mnie antykoncepcja wyniosla ok 100 zl miesiecznie ;/