Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serek homo

szukam osoby inteligentnej, sprytnej ,zaradnej

Polecane posty

taki ktoś - trenuj dziewczyno, trenuj! Dojdziesz do perfekcji! Ja tak potrafie kłamac, że wcisne wszystko każdemu! :D :D :D

Gość hmmmmmmmmmmmm
andzia, możesz zostać akwizytorką;)

Gość taki ktoś
andzia_27---chyba już za późno :( Nawet w szkole nie ściągałam , Boże przegrałam chyba życie :(

Gość hmmmmmmmmmmmm
No to może polityk?:D

hmmmmmmmmmm - na polityka to sie nadaje, a owszem ;D taki ktoś - to nic, to nic... trenuj \"na starosć\"... moze sie przydac przy \"wyłudzaniu\" L4 :D :D :D, mówieniu dzieciom że Mikołaj istnieje, no i przy sexie ;D ;D ;D

Gość taki ktoś
andzia_27--jestes Wielka - jak Cię czytam to płacze za śmiechu :) Z l 4 - jak miałam skłamac to mi Pani doktor stwierdziła lekką arytmie serca - tak się przejełam ( serio ) , wyskoczyły mi czerwone plamy na Klatce piersiowej i Pani doktor spytała od kiedy mam to uczulenie - a ja jakie - nie mam - a To na tle nerwowym stwierdziła ( autentik historia )Mikołaj sama wierze , więc ten etap mam za sobą - jest ok :) z sexem -bedzie gorzej :(

ja udaje idealnie u lekarza! Najpierw napalę się papierochów, wypije zimne piwko (w trakcie pośpiewam - najlepiej coś z metalu), i na drugi dzień nie dam rady mówić jedynie chrypie :D A że mój zawód wymaga ciągłego trzepania jezykiem, dostaje zwolnienia :D :D czasami próbuje inne :) MIKOŁAJA NIE MA DZIEWCZYNO!!!! Czas juz sie z tym pogodzić ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
A ja potrafie sobie tak wkręcić chorobę, że po paru godzinach pojawia się ona prawdziwa:D

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Teraz to już tak nie robie bo nie muszę, ale kiedyś jak nie chciało mi się iść do szkoły to móiłam matce, że się strasznie źle czuję, że mnie boli gardło, a tak naprawde czułam się doskonale. Powiedziała, że jak nie pójdę do lekarza to będę musiała iść do szkoły, no to sobie tak wkręciłam, że się strasznie czuję, że mnie tak boli gardło. Poszłam do tego lekarza, już myśle, że mi zaraz powie, że jestem zdrowa (chociaż juz faktycznie nie czułam się najlepiej) a tu mi mówi, że to początek anginy ropnej, hehe. Podobna sytuacja zdarzyła mi się jeszcze parę razy. Jak to mówi przysłowie: kłamstwo powtarzane wiele razy staje się prawdą.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
To jest właśnie siła ludzkiego umysłu;) Zachorować na zawołanie nie jest trudno, gorzej z wyleczeniem:D

Gość taki ktoś
Mikołaja nie ma ? Jest zawsze przynosi mi prezenty a mam już duzo wiosen hahahaha

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
No niestety nie umiem, może za mało się staram:D Na szczęscie dawno nie chorowałam. Mam takie jedno marzenie: Chciałabym widzieć choroby u innych ludzi, np. coś w stylu rendgenu w oczach. Napewno uratowałoby to wiele istnień. Ludzie nie zdając sobie sprawy noszą w sobie różne nowotwory, czy inne choroby. Ja podchodziłabym do obcych ludzi i bym ich świadamiała:)

Gość taki ktoś
a ja bym nie chciała wiedziec , jak bym była chora .

taki ktoś - nie ma MIKOŁAJA!! To mama i tata ;) Jak nie wierzysz, to poproś by w tym roku dał Ci np. Lamborgini :D Zobaczysz - guzik dostaniesz! :P

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Czemu akurat w tramwaju?:D Tylko miałabym dylemat, kiedy widziałabym czarną aurę w okół jakiejś osoby (oznaczałaby ona bliską śmierć) czy powiedzieć jej, że umrze niebawem, ale chyba jednak bym się nie odwarzyła.

Gość taki ktoś
to tez było sprawdzone . Mój brat poprosił o motor - usłyszał ,że jak będzie grzeczny to dostanie i dostał :) Plastykowy --- chodzi wk.... jeszcze wiele lat hahahaha...

hmmmmmmm - no pomyśl. Podchodzisz do kogoś w tłumie, w tramwaju i mówisz \"Białaczka\", \"Rak trzustki\"... szybko by Cię Panowie z kaftanami zabrali :D

spróbuj w tym roku - proś o Lamborgini :D Dostaniesz skarpetki ;) Motor to pestka.

Gość taki ktoś
Andzia --- mam tyle lat co tyw niku - i wiem ,że Mikołaj jest :) Tak jak sa dobrzy ludzie --- tylko tak jak Mikołaja trudno ich spotakć :)

no właśnie tak to sobie wyobraziłam. Albo jeszcze lepiej - w metrze. Oznajmiasz zażywnej staruszce z parasolką, że widzisz wyraźnie, iż ma raka trzustki, a do następnej stacji... całe 5 minut :O To wieczność!

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
A pomyśl, jakbym podeszła do Ciebie, powiedziała Ci, że mam pewnien dar, że widzę u Ciebie, np. guzek piersi i prosiłabym, żebyś się zbadała bo to nic nie kosztuje. Mówiłabym to z pełnym przekonaniem, nie sprawdziłabyś, czy żeczywiście go nie masz? W zasadzie mogłabym pracować na skalę światową, zrobilibymi parę testów które by poszły pomyslnie i bym mogła wykrywać choroby u ludzi.

nie ma MIKOŁAJA! Widzisz jak Twoja mama i tata dobrze kłamią??? Ucz sie od nich! :D :D :D

była taka mała, 14-latka z jakiegoś głębokiego zad..pia na Syberii. Widziała choroby i pomagała ludziom. Ale przebadano ją w Stanach tak skutecznie, że sama chyba aktualnie wymaga pomocy :( Życie to nie je bajka. A ludzie oznajmiający wielkie prawdy w miejscach publicznych z reguły nie budzą zaufania.

Gość wczoraj rozwaliłam 2 auta
jak nie to nie, robię jakiś żarcie, bo cały dziń na zalatwiniu częsci spędziłam :P znajdź sobie po Ip czy czym tam chcesz ps ip nie zmienie do piątku

Gość jestes tu.....
serek homo !!!!!????????....... z takim nickiem to mozesz werbowac klijentow w tesco do kupowania nabialu

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Wiadomo, ja chciałabym być zdrowa.