Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gula gula

Jestem za dobra. Dlatego nikt mnie nie szanuje.

Polecane posty

Gość gula gula

Od żadnego faceta nie doczekałam sie słowa przepraszam gdy zrobił mi przykrosc, albo zachował sie nie tak jak trzeba... Jak tylko coś widze takiego, zrywam znajomośc , bo ten brak szacunku jest skandaliczny.. Sama jestem zwolenniczką słowa przepraszam, i jesli coś zbroje to zaraz staram sie naprawic.. Niestety, nie spotykam sie z tym zachowaniem w stosunku do mnie. To żenujace, frustrujące, smutne, i nie wiem jeszcze jakie... faceci to świry. Puste łebki.

Gość gula gula
Zastanawiam sie czy naprawde trzeba byc zimna wyrachowana suka zeby sie facet z wami choć odrobinę liczył.... :(

Gość 19 mam lat
yhm, facet nie moze czuc ze zrobisz dla niego wszystko, badz dobra mila ale od czasu do czasu potrzeba troche ognia zeby podwyzszyc temperature.tak nawet jets w zwyklych relacjach miedzy znajomymi..badz dobra mila ale jeszcze z pewnym ogniem..albo badz soba po prostu i znajdz tego, ktory to uszanuje.

Gość niewiadomow
28.05] 18:34 to prawda trzeba ciągle narzekac, biadolic wiety wielce sie interesuje

A slyszalas o takim powiedzeniu, ze jesli ktos ma dobre serce to musi miec d... twarda???

Gość gula gula
zapamietam to ostatnie.

Gość przeczytaj se ksiazke
''dlaczego mezczyzni kochaja zolzy''