Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqq2007

mówcie sprzataczkom dzień dobry?

Polecane posty

Gość qqq2007

czy mowicie na waszej uczelni/w szkole/w pracy 'dzien dobry' sprzataczkom, ktore znacie z widzenia?

Gość oczywiście przecież to norma

Gość nie mówię
bo należę do osób, które nie odzywają się niepytane. To, że znam kogoś z widzenia, to nie znaczy, że go znam! Jeśli z kimś porozmawiam, to potem mówię, ale jeśli z kimś nigdy nie rozmawiałem, to nie mówię dzień dobry (no, chyba że wchodząc do sklepu, ale to co innego).

Gość błekitna-laguna
tak.

Gość nie wiem czyje to
tak

Gość oczywiście że nie
Po to skończyłem studia, żeby mieć wyższy status społeczny niż byle sprzątaczka. Nie widzę, więc powodu, żeby im mówić dzień dobry.

tak... oczywiscie ze nie==>uwazasz sie za lepszego bo skonczyles\\as studia??zalosne\":o

Gość zwykly cham jestes kolo
mimo studiow (w ktore i tak nie wierze).

Gość fififkjs
ludzie jaki temat,chyba macie po 11 lat.To tak na przyszlosc-mowcie zawsze sprzataczka dzien dobry,to tez osoby,ktore ciezko pracuja i nalezy im sie szacunek,co to za roznica miedzy sprzatczka ainna pracownica np.sekretarka

Gość oczywiście że nie
Przepraszam, a nie jestem lepszy? Skoro udało mi się ukończyć ciężkie, 5-letnie studia techniczne, a sprzątaczce nie, no to jak to inaczej nazwać?

Gość nie mówię
A może sprzątaczka nie miała kasy na studia, albo nie mogła ich zrobić z powodu wychowywania dziecka itp.? Nie pomyślałeś o tym? :-O

jestes prostak wiesz...odrobina kultury czlowieku...a poziom który reprezentujesz jest na równi ze sklepowym pijaczkiem

Gość widać go na tych studiach
nie nauczyli najprostszych rzeczy. Np.logicznego myślenia oraz szacunku dla ludzi.

Gość W twoim przypadku
Słowo "udało się" jest chyba kluczowe :O

Gość nie no bez jaj /
wykształcony, nie bądź taki do przodu bo ci z tyłu zabraknie...jakbyś choc raz zakasał rękawy i spróbował posprzątać przed domkiem to by ci nie zaszkodziło..bo chyba mamusia albo żonka za ciebie to robi :/

Gość koło ratunkowe
SPRZĄTACZKOM ,PREZESOM ,WOŹNYM, DOKTOROM, STRAGANIARZOM, BABIE CO JAJKA PRZYNOSI ŚWIEŻE, SZEFOWI, SĄSIADOWI ,SEKRETARCE. TEGO WYMAGA KULTURA OSOBISTA!!!!!!

Gość wspolcvzuje potem zonie
takiego Pana Magistra:O Taki to nawet smieci przeciez nie wyniesie bo to wstyd i ganba:O

Gość wspolcvzuje potem zonie
takiego Pana Magistra:O Taki to nawet smieci przeciez nie wyniesie bo to wstyd i ganba:O

Gość oczywiście że nie
Rzeczywiście nie miałem zajęć z szacunku do ludzi, przyznaję. A wtrętu z logicznym myśleniem nie rozumiem. Wykaż mi brak logiki w moim myśleniu, chętnie posłucham.

Gość fiolka od perfum
wszystkim, bo tak jestem wychowana

Gość fiolka od perfum
znajdziesz pracę i jak bedziesz wychodzic z biura to nie powiesz sprzataczce do widzenia?

Gość brak umiejętności myślenia
wykazała ci osob, która napisała: "A może sprzątaczka nie miała kasy na studia, albo nie mogła ich zrobić z powodu wychowywania dziecka itp.? Nie pomyślałeś o tym?" No nie pomyślałeś, bo w ogóle nie myślisz, człowieczku.

bo to taki wstyd i hanba powiedziec sprzataczce dzien dobry prawda??widac w domu nauczyli cie tylko jak byc samolubem i szanowac tylko takich jak ty...wyksztalciuchow od siedmiu bolesci...ja tez skonczylam studia tak jak wiekszosc tu ale w przeciwienstwie do ciebie umiem docenic i okazac szacunek innym...

Gość oczywiście że nie
Ja też nie miałem kasy na studia. Żyłem ze stypendiów socjalnego i naukowego. Do tego chwytałem się każdej pracy, jakiej mogłem. Dziecko? Zawsze można wrócić na studia po jego urodzeniu, nie rób sobie żartów.

Gość Ambasadorowa
normą angielskiej w rodzinie królewskiej jest supergrzeczne traktowanie służby. Podaj mi proszę...Czy mógłbyś... Tego uczy się już dzieci. Im większa przepaść, tym większy szacunek. Autor ze swoimi wątpliwościami mówi o sobie tyle, że jest mentalnie na poziomie sprzątaczki, więc dlaczego ma się kłaniać. Skoro są równi.:o

Gość coś mi ten pseudomagistrzyna
podszywaczem capi :P.

Gość coś mi ten pseudomagistrzyna
prowokacją, znaczy się :classic_cool:

Gość fififkjs
A kto ci panie magistrze pieluchy zmienial??A kto po tobie zabawki sprzatal,a kto tobie pral a kto tobie gotowal,TWOJA MAMA,do niej tez dzien dobry niemowisz imbecylu niewychowany???

Gość oczywiście że nie
Moja mama odebrała staranne wykształcenie i jest osobą na poziomie. Poza tym komiczne jest, gdy w jednym zdaniu mowisz, że jestem niewychowany i że jestem imbecylem. Typowa polsko-katolicka moralność.

hahahahaha dobra szkoda mojego czasu na takiego kretyna....moze kiedys zrozumiesz...aczkolwiek twoje horyzonty myslowe są tak ograniczone ze az takiego cudu sie nie spodziewam...adio