Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunflower123

przed chwila odkryłam

Polecane posty

Gość sunflower123

ze w telefonie (nokia 6020) mam uszkodzone pliki ze zdjeciami, grafika i czesciowo z dzwiekami. jak to sie moglo stac??? przed chwila dzwonila do mnie mama i nie slyszalam tele( pomimo ze nie byl wyciszony) wiec zadzwonila na stacjonarny. patrze na moja komorke a tam polaczenie nie odebrane i stwierdzilam ze pewnie mam cos zle ustawione i musze zmienic dzwiek i doznalam szoku bo prawie wszystkie dzwonki sa uszkodzone chyba tylko 2 sa dobre. potem patrze ze zdjecia ktore mialam, grafike ze wszystko jest uszkodzone tylko jedno nagranie co nagrywalam przez dyktafon dziala. moze ktos sie na tym zna???????

Gość sunflower123
dzwonki z wyjatkiem jednego dzialaja ale zdjecia grafiki pliki wideo tego nie moge otworzyc nadal

miałam kiedyś do czynienia z tym tel i on czasami lubił fiksować...;)ale u mnie to szczególnie na dzwięki padało...ten typ tak ma :),dodam,że lubi sam esy wysyłać....i czasami nawet jak sie wpis z książki wykasowało to jeszcze chciał:)

Gość sunflower123
ale jak sam wysyla esy??? puste?? do kogo???

Gość sunflower123
no pięknie a ja myslalam ze to taki bezawaryjny telefon :-(

puste,przy zablokowanej klawiaturze do pierszego wpisu w książce tel.polecam inny nokia7373.myślałam,że będzie gorzej,ale telefon jest rewelacyjny