Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łe

kiedy życie traci sens

Polecane posty

Gość łe

co ma zrobić facet który jest spokojny mało przystojny nieuleczalnie chory (widoczna choroba skóry ) i liczy sobie trochę latek

Gość Nie wiem co
się stało?

Gość łe
sorki nie dopisałem że jest sam a to go boli

Gość tez juz jestem sama
a co Tobie dolega?? ile masz latek??

Gość Asia W
nie wiem co ma zrobić taki facet ale może się poznamy ? moje życie różnież jest do kitu :(

Gość Nie wiem co
No właśnie. co się stało?

Gość Asia W
różnież = również

Gość nie jestem polonistką
nie łączcie się w takie dołujące pary, co? albo łączcie się wtedy jedno z was będzie musiało być większym optymistą;)

Gość **** **** ****
czekac ta kobiete co ma oczy w sercu, a nie w dupie...samemu na dziewczyny patrzec tez sercem a nie fallusem, a nadmiar wolnego czasu wykorzytywac na rozwijanie ciekawych pasji...a nóż spotkasz kogoś z kim połączy Cię własnie pasja :D pamietaj nie ma nic gorszego niż facet nudziarz :D nawet najgorsza choroba skóry od tego nie jest gorsza :D a no i usmiechnij się i postaraj nie peszyć jak sie na ciebie gapią, bo do innego wyglądu trzeba się poprostu przywyczaić na pczątku nawet kulturalne osoby walaja galy.

Gość Asia W
a dlaczego by nie ? skoro w inny sposób nie da rady - to może akurat ten będzie szczęśliwy ? nie zawsze "przeciwności się przyciągają" :)

Gość łe
poznać sie można oczywiscie 6205530 gg

Gość łe
czy jestem nudziarzem chyba nie mam masę pomysłów lubię podróże fotografie ale pasje przestają działać pomimo tych wad posiadam komórkę w głowie która nie chce być sama

Gość łe
własciwe gg 6205330

Gość głodzilla 123
profil 6205530 - Paulina - w dodatku niedostępny szkoda, myślę, że to żart autora topiku :( i myślisz, że któraś na taki niedostępny profil kobiety napisze ??? sam sobie kładziesz kłody niedostępności ..... albo głupi żart jakiegoś pryszczatego dzieciaka - Albo jesteś niepoważny , albo bawisz się cudzym kosztem Miłej zabawy ...................... z samym z sobą

Gość łe
pomyliłem sie przyznaje jesli napiszesz ma 6205330 to na pewno bedę to ja nie w głowie mi takie żarty chyba już za poważny jestem

Gość a ty glodzilla
tez nie baw sie czyims kosztem i nie szafuj tak slowem pryszczaty aby obrazac innych

Gość łe
nie wiem co pisać ponieważ co bym nie napisał to bedzie odebrane jako żart a tak nie jest czy wiecie co to jest psoriasis to zerknijcie i bedziecie wiedzieć czy zartuje czy nie

Do Le, na psoriasis najlepsze jest slonce. Dobrze, ze lato idzie. Wystawiaj sie ile wlezie! Pomaga!

Gość łe
słoneczko pomagało kiedys a teraz to już tylko maśći lub proszki ale i tak po 2 tygodniach wraca :( naprawde wiele leków juz próbowałem