Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KERE

KTO Z WAS WSTAJE CODZIENNIE O 5 RANO?

Polecane posty

Gość KERE

K...WA JA! TYLKO W WEEKENDY MOGĘ SIĘ TROCHĘ POBYCZYĆ

Gość a ja własnie
wstaję o 5 rano codziennie, 7 dni w tygodniu, bo mi się o tej godzinie dzieci budzą...

Gość Laska-może kiedyś
Hej!Ja też wstaję o 5rano.Bardzo często.Świątki,piątki i niedziele.A dlaczego? Bo mój pies o tej porze sapie mi nad uchem ,że już musi.

Gość KERE
I TO DO PRACY BIEGUSIEM NAWET BEZ ŚNIADANIA, DOPIERO W PRACY JEM. KIEDY TE CZASY MINĄ - NA EMERYTURZE? - A JA TAK KOCHAM SPAĆ. TERAZ POPOŁUDNIAMI NA ŚWIEŻYM POWIETRZU NA SŁONECZKU PRZY OKAZJI SIĘ MOŻNA PODPIEC:-)

mój mężuś wstaje codziennie 04:43:) ma wyliczone ile minut na mycie, sikanie, kawę, papierosa, ubranie się, umycie zębów. Jak mi go szkoda:D.....w sumie dobrze mu tak, bo się nie odzywa....i

Gość A ja powiem tak.....
moja siostra, bo ma dziecko i musi je przyszykowac do przedszkola, a potem jeszcze siebie. koszmar

Gość Bronek Malolepszy
jo! codzien obrzondze świniaki i krowy .

Gość malgoniaa
ja mam na 6 prace. dojazd koszmarny 40 min w autobusie i dojscie jeszczez 10 minut, jeden autobus o 5 20 z galerii dominikanskiej we wroclawiu,nastepny 6 20. dojechac jeszcze trzeba do galerii jakies 20 minut. wiec pobodka o 4 mycie sikanie itp. 4 50 wyjscie z domu. koszmar. przeciez to noc jeszcze. na takim zadupiu jakim jest wroclaw. kurde na 6 to sie do krow wstake a nawet pozniej a nie do biura.

Gość teolog
ja wstaje o 5 rano.bo dziecko budzi się jeść

ja też, no, 5.15, o siódmej muszę być w pracy, a mam do niej 50 km teraz to jeszcze nic, najgorzej na jesień i w zimie :(

Gość do robo0ty sfołocz
kurwa ile mozna spac??? pierdolone śpiochy ja nigdzie nie musze iść a i tak wstaje 5 lub 6

Gość Lafirynda
ja wstaję o 5tej i bardzo to lubię sex, sniadanie i praca do wieczora potem obiad, sex i trening wiodę bardzo fajne życie z tego narzekania włosy Wam wypadną