Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadadadadad

Schudłam ale co z moim biustem? Co robić???

Polecane posty

Gość adadadadadad

Dziewczyny co robić? Schudłam ale schudły mi też piersi i nie wyglądają już tak ładnie. Miałam kiedyś 85 C a teraz robia się jakieś sflaczałe...:-(

nie martw sie.. mam ten sam problem:( tylko że mi już w 5 klasie urosły do 75D, później całkiem przypadkiem schudło mi 10 kg w 1gim, nie odchudzałam sie tak wyszło.. a teraz mam flaczki aż do tej pory....:( i chyba nic sie nie da zrobic... szkoda mi troche.. moja siostra ma duże ale chociaż ładne:(

Gość adadadadadad
Małgosiaczek...błagam nie strasz mnie:-( Wszystko byłoby oki, ale mój facet "zaczął mieć żal", że mi zmalały... A może jest jakiś krem albo specjalne ćwiczenia??

Gość vega71
Cwiczenia wszystkie ktore rozbudowuja miesnie klatki piersiowej. I jakis naprawde dobry krem uzywany codziennie, zeby poprawic elastycznosc skory, masaze kawa i jesli nie masz niedoborow pienieznych to czysty kolagen raz na tydzien. I oczywiscie dobry biustonosz :)

Gość adadadadadad
vega71...błagam mów co to za kremy?? :-D Nie mam aż takiej nadwyżki kasiorki ale....w jakiej postaci ten kolagen?? I jeszcze ta kawa? Wiem, że to na celulit na pupcie... Jak stosować to na piersi??? Jesteś moim wybawieniem:-D

warto zajrzec na forum Kafeterii Zdrowie i Uroda i poszukac tematu \"Piersi-jak powiekszyc i ujedrnic??\" tam jest opisany masaz ktory podobno pomaga, zreszta sama przeczytasz:) ja zaczynam od dzisiaj bo moj biuscik zmniejszyl sie z 70C na 70B po diecie ... postanowilam codzinnie je masowac, hihi z pomoca mojego mezczyzny oczywiscie :P:P

Gość adadadadadad
Delicious...wielkie dzięki!!!!! Mam nadziję, że taki masaż pomoże??? No z udziałem faceta z pewnością będzie... hihihi... miły;-) Mój facet bardzo się ucieszy:-D A ile radochy dla mnie;-)

a mi sie po diecie prawie nie zmniejszyl. podejrzewam ze to dlatego, ze sie nie spieszylam ze odchudzaniem. podstawa to dobry stanik dobrze trzymajacy biust, niestety nie sa one zbyt ladne. :D

A kto powiedzial ze ktokolwiek tutaj potrzebuje specjalnego stanika, co?? ja mialam przed dieta70C, zawsze mialam taka pelna miseczke ... teraz mam pelne 70B woec wcale nei jest zle. moj facet nie narzeka, ani ja :P tylko ze tyyyle stanikow pojdzie na zmarnowanie ... kurcze, ostatnio dostalam taki piekny komplecik od mojego mezczyzny i co?? muusze robic te cwiczonka:) ale powiem wam ze wczoraj wieczorem probowalam to (trudno to okreslic) prawa piers mnie bolala, uciskala -> w kazdym badz razie, nie bylo to fajne:O zreszta juz od dawna, ta prawa piers mnie boli, kurcze oby to nie bylo nic powaznego :( ale co tam, nanarazie bede masowac, zobaczymy co bedzie :) 🌻 pozdrawiam dziewczynki :D

Gość ipoiuez
ja jestem na south beach i tez mi sie biust zmiejszyl-jesli macie sprawdzony krem to skorzystam

Gość vega71
Jesli bola Cie piersi to nie czekaj na cud tylko maszeruj do lekarza. Z rakiem piersi zartow zadnych nie ma , a jesli odkryty we wczesnej fazie jest prawie w 100% uleczalny. Zero czekania !!!! Co do specjalnych stanikow to moim zdaniem to jest najlepsza inwestycja jaka mozna zrobic jesli chodzi o piersi bo to jest podstawa wszystkiego. Dlatego ja zawsze kupuje najdrozsze na jakie mnie w danym momencie stac i fakt jest taki ze po 2 miesiacach czestego noszenia nadaja sie do wymiany bo traca swoje wlasciwosci. Ha problemy z duzym biustem i z grawitacja :D :D :D Cwieczen rozniastych jest duzo wazna jest regularnosc. Kremikow na rynku tez jest rozniastych duzo, ale wiekszosc ma skladniki ktore uchodza za silnie rakotworcze wiec zanim cos kupicie to poczytajcie o tym. Ja rok temu na fali dbania o moje piersi kupilam sobie zestaw kremow po to tylko zeby pozniej odkryc ze maja skladnik ktory odkryto w probkach raka piersi. Tutaj na forum jest gdzies bardzo dobry ogromny topik o toksycznych kosmetykach. Ja osobiscie lubie czysty olej z jojoba bo ma silne wlasciwosci nawilzajace i colagen. Nakladalam kiedys 100% szary kolagen na piersi, szyje i buzie i bylam zakochana w rezultach. Nie pamietam juz nazwy ale kupowalam taki ktory musi byc trzymany w lodowce. Wyglada paskudnie, smierdzi paskudnie, ale fantastycznie powierzchniowo wygladza skore i znikaja zmarszczki praktycznie w oczach :) Kobiety to sobie zawsze znajada jakis problem do przejmowania sie :P Jak nie nadwaga to problemy z piersiami i ze skora :D Samo zycie. Pozdrawiam :)

Gość miska 28
Vega-jaki skladnik jest rakotworczy w kremach? Gdzie kupujesz ten kolagen i za ile?

Gość vega71
Przegladnij sobie te dwa linki i sprawdz sklady tego co masz w domu , mysle ze sie lekko zdziwisz :) http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm W topik ktory naprawde warto przeczytac : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1666818&start=0 Co do kolagenu to kupowalam kolagen Aktiv Szary bo byl akurat na promocji i dziewczyny w sieci pisaly ze ma mocniejsze dzialanie od bialego. To wyglada jak taki galaretowaty sluz, trzeba trzymac w lodowce bo sie inaczej psuje, po polozeniu na buzie jest podobne wrazenie jakbys wklepala sobie bialko jajka. Efekt wygladzenia i ogolne napiecie skory jest natychmiastowy i zwykle sie utrzymuje okolo tygodnia. Drogie jak smok, ale skuteczne i wydajne. Tutaj masz strone : http://www.kolagenaktiv.net/pol/

Vega71 -> wlasnie nie wiem co z tymi moimi piersiami :O zawsze bolala mnie przed okresem prawa piers tuz pod sutkiem. dosyc dawno zapytalam sie mojej mamy czy to cos powaznego ... powiedziala ze to pewnie powiekszony gruczol ... wiec zbagatelizowalam sprawe ... hmm sama nie wiem, boje sie isc do lekarze ale chyba bede musiala ... ostatnio wcale mnie to nie bolalo, mimo tego ze biore tabletki anty wiec moje piersi powinny byc nabrzmiale ... ehh :O ale dzis sprobuje jeszcze tego masarzu, zobaczymy jak bedzie :) pozdrawiam 🌻

Gość adadadadadad
:-) Delicious.....do lekarza i to natychmiast!!!!! I jeszcze jedno koniec z masażem tak na wszelki wypadek. Nie każda zmiana jest złośliwa, ale licho nie śpi! Osobiście chodze do ginka co ok 2-3 miechy :-D i...dzięki temu, aż tak bardzo się nie boje bo wiem, że stale ktoś je fachowo bada:-)

no do ginekologa tez chodze czesto, okolo co 3 miesiace... zawsze biore recepte na 3 miesiece a przy wypisywaniu nastepnej moj lekarz sprawdza czy wszystko jest ok itp, poza tym mam niewielka nadzerke wiec musze ja kontrolowac...ale zastanawiam sie nad pojsciem do onkologa .. ehhh :O jeszcze nigdy nie bylam na badaniu piersi ... jak to jest wogole??

o Boze ... przeciez moj gin nie badal moich piersi od dobrych 4 miesiecy ... :O:O jejku dopiero teraz sie zorientowalam. jutro dzwonie sie zarejestrowac ...